adetim 3 gün geçti canım yaa ama bilmiyorum test yapsam çıkarmı acaba
dur kız daha üstümü giymedim sacıma başıma bi ceki düzen veriyim süslenip püsleniyimkontrollaer tamam kuzumm hadii atlayınn tek tekk baglayınn kemerlerinizde uçagımızz 5 dk ya havanacaktırrrr ona göreee sonn hazırlıklarınızı yapınn wc falann ne varsaaa hahahaha kalkışa sonn 4 dkk kaldı kızlarr hadii acele edinnn
ALEYNA koptum kız ALLAH iyiliğini versin gerçektende biraz ağır olduk yaa
kardeloş kkda bizi tanıdığına pişman olcek :roflol:
hee dimi kız aleynam biz dinlenelim biizm veletlerde ne var ne yok dağıtsınlar
kardelencim seninkiler yaramazmı canım oynatırlar artık bizimkileri
ıyılık ebrarım yaa sen nasılsınn masallhh cokk kalabalıkkkezgimmmm naber kuzum kalabalıkta konuşamadık yaa
kuzum kardeşumm çuvalla koyacak şekerii önümeee demii kardeşummmm hahahaha şeker çuvalı benim önümde olsunn böreklerdee sizlerinnn
ya kızlar ne güzel dualar ediyosunuz size bişey soracam bilen varsa Kuran-ı Kerimdeki cüzleri türkçe mealiyle okusak okumuş sayılırmıyız yoksa arapçamı okumak lazım
canım senn kaç yıl oldu evleneli cevap için saol canım kimse cevap yazmıyoooo(
canım senn kaç yıl oldu evleneli cevap için saol canım kimse cevap yazmıyoooo(
olur canım,feda olsun,gerçi sen şeker gibisin şekere ne hacet.
kusura bakma tatlım çok yoğun zamana denk gelince böyle olducanım senn kaç yıl oldu evleneli cevap için saol canım kimse cevap yazmıyoooo(
ya kızlar amma hızlı yazıyonuz okumaya yetişemiyorum portakal-suyu bu arada bende idrarda pek kolay çıkmıyo ondan Allah izin verirse çrşb veya prşb hastaneye gidecem inşallah hayırlısıysa çıkar yoksa bidaki aya bakacaz
ıyılık ebrarım yaa sen nasılsınn masallhh cokk kalabalıkkk
hıımmm ıyı o zamannn borekk ne yapsakk yahuu kızlar hepımız aynı yapmalıym sonra cocuklar duymasındakı gullac gıbı herkes aynı seyı getrrımısss delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?