Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

adetim 3 gün geçti canım yaa ama bilmiyorum test yapsam çıkarmı acaba

Durduğun kabaat tabiki çıkar varsa adet gününde bile yapsan çıkar
Yarın hemen bi tane test al ve sonucu bize bildir opuyorumnanaktan
Geçmiş baksana hamile olma ihtimalin çok yüksek tabi sık ısk böyle gecikme yaşamıyorsan
hadi hayırlısı olsun bakalım bak ben bile heyecanlandım senin adına şimdi :Saruboceq:

dur kız daha üstümü giymedim sacıma başıma bi ceki düzen veriyim süslenip püsleniyim
ALEYNA koptum kız ALLAH iyiliğini versin gerçektende biraz ağır olduk yaa
kardeloş kkda bizi tanıdığına pişman olcek :roflol:

abla bende burda gülüyom kardelen bin pişman şimdi

ya kızlar amma hızlı yazıyonuz okumaya yetişemiyorum portakal-suyu bu arada bende idrarda pek kolay çıkmıyo ondan Allah izin verirse çrşb veya prşb hastaneye gidecem inşallah hayırlısıysa çıkar yoksa bidaki aya bakacaz

derdanur, ..yeliz.., aleyna84+, ayyuzlum_hcr, azraperi34, birsen29, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu, ugurboncugum
maşallah topiğimize dilerim tez vakitte hepimiz hemile olanalr topicinde bulurşuruz

hee dimi kız aleynam biz dinlenelim biizm veletlerde ne var ne yok dağıtsınlar
kardelencim seninkiler yaramazmı canım oynatırlar artık bizimkileri

benimkilerin babası uslu,anası birascık yaramaz olunca,bigün uslu,bigün yaramaz oluyolar,bugün uslu günlerindeler çok şükür.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

ezgimmmm naber kuzum kalabalıkta konuşamadık yaa
ıyılık ebrarım yaa sen nasılsınn masallhh cokk kalabalıkkk
kuzum kardeşumm çuvalla koyacak şekerii önümeee demii kardeşummmm hahahaha şeker çuvalı benim önümde olsunn böreklerdee sizlerinnn

hıımmm ıyı o zamannn borekk ne yapsakk yahuu kızlar hepımız aynı yapmalıym sonra cocuklar duymasındakı gullac gıbı herkes aynı seyı getrrımısss delikafadulden

rehamm muhtarımm laa ugurum dündarımmmm illa bizde glelimm diyorlarrr ayıpp ediyorsnuzzz ddimm tabikii gelinnn sizde bizden sayılırsınızzz nolecekkk dedimmm onlarda geliyorrr havada röpörtajj yapacaklarmışş bizleee hamilelikk öncesiii duygularımızı ögrnmek istiyorlarmışşş eee dogumlarımızıdaaa canlı yayında verirlerr artıkınnn hahahahahaha dedimm kusura bakmayınnn rehamm muhtarımmm ugurumm dündarımmm senelikk bezlrinnii karşılayınnn bebişlermizz dogunncaa ..demii kızlarrr karşılasınlarrr bez mama her bişeylriniii kolaymııı kızımm koskoca bi topikkk aynı anda dogumm yapacazzz hahaha tarihee geçecezzz hehehehe

aleyna,gel sen,açarız başları,yollarım herifi sahurda işe gider,zaten iş onun birinci aşkı,zararı olmaz,bizde sere serpe otururuz.kaydirigubbakcemile3

kızlar kimlerin çocuğu var yada kimlerin yokbeni 7 yaşında bir kızım var

ya kızlar ne güzel dualar ediyosunuz size bişey soracam bilen varsa Kuran-ı Kerimdeki cüzleri türkçe mealiyle okusak okumuş sayılırmıyız yoksa arapçamı okumak lazım

canım hatim yapmak istiyorsan arapça daha makbul... eğer arapça okumayı bilmiyosan türkçe yazısıyla da var.... ben mukabelede arapça okunduktan sonra aynı cüzşeri evde türkçe mealinden de okuyorum... sırf okumak değil anlamak da lazım çünkü....

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
..yeliz.., aleyna84, ayyuzlum_hcr, azraperi34, birsen29, derdanur, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu, ugurboncugum+

maşallah bölünerek çoğalıyoruzzz

canım senn kaç yıl oldu evleneli cevap için saol canım kimse cevap yazmıyoooo(
kusura bakma tatlım çok yoğun zamana denk gelince böyle oldu
yoksa herkes bişey yazardı gözden kaçabiliyo
senin adetin geçermiydi hiç?eğer geçmezse sen hamilesin tatlım

evet bu akşam takipde zorluk çekiyorum bende
ay canım inşallah hamilesindir sonucu mutlaka bildir bize olurmu opuyorumnanaktan

ah canım,sen gel,ben yaparım börekleriş,boşver sen illa elin dolu gelmene luzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…