Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bizi öldürcen mi gülmekten.:roflol::roflol:

aynenn yaaa derınsız olmaz zatenn ebrar soyle derıne ozel ucagına atlasın gelsınnnn zaten cok ozledıkk onu....

kızlar bende yatıyorum sabah iş yapacam hepinize Allah rahatlık versin beni unutmayın arada yazın

kızlar ben kaçar çok güzle sohbet ediyosunuz mam benim gözler gidiyo 3 de kalkıyorum sahura az dinleneyim öpüyorum sizi

kimseye kızmak haddimize değil sadece şakayla takılıyoruz ama çok hoş topikiniz varmış ben hep gelirim sevdim burayı

gel birsencim gel,biz bi aile gibi olduk burda,aramıza katılmak isteyen herkeze açık kapılar,bu arada kızın çok tatlıymış maşallah,rabbim ömrünüde bahtınıda güzel etsin.

dokunmayınn rehama muhtarımaaa garipptirrr dokunmayınn rehama muhtarımaaa öksüzdürrrrr hahahaha geri kalanlarrı topla senn tugcamm ben rehayla uguruda aldımya reham zatenn 3 koltukk kaplıyorr geri kalan kızları sen getir curusunnla hahahahaha kardeşummmm kaç demlikk çay dmledinn kızzz demlikte yetmezz kazanda yapp kazandaaa hahahahaha

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,millet senbi bekliyo,ne iş görüyon,takıldın rhaya,yelizi evde unutmuşun.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
, ..yeliz.., ayyuzlum_hcr, azraperi34+, birsen29, derdanur+, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, polyanna, tugcal, ugurboncugum+

kızlar bende cıkıyorum gidiyim artık

herkese iyi geceler

kızlar böyle hoş sohbet insanlarla konuşmaya gelinmezmi teşekkür ederim hepinize iyigeceler yarın konuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…