- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
KIZLAR YETISEMIYORUM BEN SIZE BEN GIDIYORUM MUTFAGA:)
maşallah birsenciğim allah bağışlasınn çok tatlı kızın
rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla
harıksınn yaff nerden bulursun boyle seylerıı kızz ınsallhhh kızzz tarıhe bu sekılde gecen ılkk topıkk bızzz olurzzz heyyyooo valla patlama olur yanıı ana haberlerdeee aynı anda dogumdalarrr...rehamm muhtarımm laa ugurum dündarımmmm illa bizde glelimm diyorlarrr ayıpp ediyorsnuzzz ddimm tabikii gelinnn sizde bizden sayılırsınızzz nolecekkk dedimmm onlarda geliyorrr havada röpörtajj yapacaklarmışş bizleee hamilelikk öncesiii duygularımızı ögrnmek istiyorlarmışşş eee dogumlarımızıdaaa canlı yayında verirlerr artıkınnn hahahahahaha dedimm kusura bakmayınnn rehamm muhtarımmm ugurumm dündarımmm senelikk bezlrinnii karşılayınnn bebişlermizz dogunncaa ..demii kızlarrr karşılasınlarrr bez mama her bişeylriniii kolaymııı kızımm koskoca bi topikkk aynı anda dogumm yapacazzz hahaha tarihee geçecezzz hehehehe
olurmu seker bu kalabalıgı nasıl doyurcan yahu bıde hepımız yenı anneyız cokk yerızzz ona goreeeeah canım,sen gel,ben yaparım börekleriş,boşver sen illa elin dolu gelmene luzum yok.
13.de adet görmem lazımdı ama 3 gün çecti 30 günde adet görüyorum
harıksınn yaff nerden bulursun boyle seylerıı kızz ınsallhhh kızzz tarıhe bu sekılde gecen ılkk topıkk bızzz olurzzz heyyyooo valla patlama olur yanıı ana haberlerdeee aynı anda dogumdalarrr...
olurmu seker bu kalabalıgı nasıl doyurcan yahu bıde hepımız yenı anneyız cokk yerızzz ona goreeee
banada merak ettirdiniz yaa yaptırayım yarın o zaman acaba hamilemiyiiiiim allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım mafoldumben
Kızlar Valla bu muhabbeti ve sizleri bırakmayı hiç istemem ama çıkmam lazım ne yazık ki
Yarın iş var
Öpüyorum hepinizi tek tek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Uyuyayacakalra iyi geceler
Kalanlara iyi sohbetler dilerim
İnşallah hepimiz tez zamanda dileğimizin gerçekleştiği haberini paylaşırız buradan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?