Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar keşke derinede uğrayıp alsanız,ben onuda isterim,ebroş haber verde hazırlansın kuzu,çocukları sırtladığı gibi gelsin,bizim çocukların çamaşırlarından,bezlerinden falan veririz ona,şimdi gecikmesin onlarla uğraşırken.

canımm ıyı uykularr sanaaa bende öpuyrmmm Allaha emanet oll

yawww sorma reha takıldı bırakmıyo nereye gıdıyrsunz needen gıdyrsun gıttıysenız ne zamn gerı doneceksınzz ayyy ammmaa soru sruyooo bee yaaa

bende 20 ağustos demiştim ama beni hep es geçiyonuz ebrar-53

canım,ebrar listeyi bulmaya çalışıyodu,aralarda kalmış,görmemiştir seni,yoksa o kimseyi es geçmez,bu topictekilerin hiç biri es geçmez,siz bu gece çok kalabalığa dfenk geldiniz,bazı şeyler atlanıyo,bizim yazdıklarımızda görmeyebiliyosunuz,mesela ayyüzlüye hepimiz yazdık ama o yazmadınız dedi,hızlı geçince öyle olabilir,kızmayın olur mu?

ben okuyorum okuyorumm kime ne yazacağımı unutuyorumm
es geçtiklerim yanlış anlamasın lütfennnn :bbo:
alıntıda yapamıyorumm pc yavaş oldduğundan

evet yaa lütfen kimse kırılmasın kalabalık olduğundan oluyo malesef
bide benimde pc çok yavaş alıntı yapamıyorum oyüzden

kimseye kızmak haddimize değil sadece şakayla takılıyoruz ama çok hoş topikiniz varmış ben hep gelirim sevdim burayı

kız kuzu korkma onlardan zarar gelmezzzz hahahaha indiremem yoldaa kızz hahahah havadayızz anacımmm yolda nasıl indireem hemi olmazz bizi çekceklerr son halimizi hamile kaladan önceki halimizii bide dogumm da hastanede çekeceklerr aradakii farkıı bulana bi yat bi kat bide att verirlerr artıkınn hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…