Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haletim öyle canım o vakitler tezden gelsin inşallah
yoksa kafayı yemek üzereyiz şekil bir A bu akşam kaydirigubbakcemile3

benımde esım kuzenı evlendı 31 temmuzda korunmuolar hemen ıstıolar bakalım olcakmı hemen

ayın 26 beklıo bu ayın olursa catlarım vallaaaaaaaaaaaa

benimde kuzen evlendi temmuz ortasında ,bikaç gün sonra hamileyim derse hiç şaşırmam,istemiyo çünkü,ama pekte korunmuyolarmış,benden korkularına,korunuresak ya ararsak diye,öyle ortaya karışık oluyo demekki.

dün bi topicte okuduydum,adam karısını aldatmış,hemide 25 günlük evlilermiş,ne kdara doğruysa,adam nolur beini terketme,sende aldat ödeşelim demişş.ohaoldumsmile

koptummmmmmmmmmmm adam bence başka şeyden korkmuşturda öyle demiştirr düşüncene 25 günlük ken karısı adamı terkediyooo hahahahaha adam başka hesap yapmıştırrr ondan sende aldatt beni demiştirr kadının terketmesi adamın adının çıkmasına sebep olurr korkusunaaa

ben gecen gun kocıle buyuk kavga ettım adam evı terkettı

yaaaaa sankı sorunlu sadece benımmısım gıbı davranıo ustune gene basladı dusmemeye

sunu yapalım cnm bunu yapalım cnm yok yorgunum yok halım yok

bagırdım sorunlusun unuttun galıba tek benım calısmamla olacak olsa yaparım merak etme dedım bagırdım cagırdım agladım zırladım evı terkettı

sonra bır saat sonra geldı opuyo benı allahım sen bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrr

kavga ederken sen benım guvenımı kırıyorsun dıo ben ne yapıom

hak ettın artık yaaaaaa demezdım ama hak ettın

TUGCALIM sahura vakit varda ben duş alıcam kuzum
nebiliyim biraz daha kalıyım bu muhabbeti nerde bulurum
buarada kk EDİTÖRLERİ topicimize bugece için bi ödül verse tam süper olcek değilmi kızlar

Rabbim vercek inşallah bu arada kızlar ben yarın iftardan sonra bizim burda tezveren hazretleri var oraya gidicem hepiniz için dua edicem rabbim kabul etsin inşallah sizde dualarınızda unutmayın beni

mızmızım bu herifler hep aynı bacım benimkide öyle hayaller kuruyoki ama içinde hiç bebek ve tedavi kısmı yok
deli ediyo beni yaa

kızlar burda davul calıyo artıkın kacıyım

bugün cok güldüm yaaaaaaaa RABBİM aglatmaz İNŞALLAH

en cok özendiyim sözleri dedim cok hoşuma gitti

3. ye hamileyim diye

kazayla oldu diye cok hoştu kızlar

herkese cok teşekkürler

hepinizi öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…