Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ALEYNAM gerçektende yaa biara dedimki heralde önümüzdekiyıllarda böyle şeyler konuşucaz
ALLAHIM nolur duy sesimizi mübarek günlerin hürmetine

aaaa yelizcim,kızcam şimdi sana he,öyle denir mi adama,birbirinizi severken hemde,gerçi onun yaptığıda yanlış,sen karına güvendikten sonra kim kız,kim kadın zannederse zannetsin,geliyom,onada kızcam şimdi.klava:

MIZMIZIM yok öyle kuzum o işin kolayı boşanalım nedemek
hiç gerek yok kuzum inanki erkekler hep aynı muhabbet onlara göre değil sıkma tatlı canını

amannn benimki de öyle canım yaaa... neymiş bütün gün yoruluyomuş ben evdeymişim... sanki evde yatıyom bende akşama kadar.... geliyo yemek sonra televizyon yada oyun başına... erkeklerin cümlesi aynı canım aynı imalat hepsi....

yeliz.., aleyna84+, azraperi34, ebrar_53+, kardelen5233, mız mız, tugcal+, ugurboncugum hepinize hayırlı sahurlar ben cıkıyorum kendinize cok dikkat edin Allaha emanet olun..

cnm ah bu adamla bır gun dur o zamn bana hak verırısın

delı edıo benı ya

halldederız hallederız dıo hıc bırsey yaptıgı yok
konusmaya halı yok yaaaa neymıs calısıyormus benım gıbı yatmıyormus herkes calısıo
ama evıne gelınce bır ınsan karısıyla konusmazmı ya neymıs yorgunmus
sankı bana ınsaat ıscısı sırtında yuk tasıo
ben cok sey ıstemıom kı bıraz ılgı ya
hapıs gıbı evde duruom bunalım
eve gelınce konusmuo yemek yıo bır bakmıssın uyumus
gel balkonda bır cay keyfı yapalım yok
gel bır yuruyse cıkalım yok
gel gezelım yok,
gel sohbet edelım yok

bende canım yaaaaa tek basına kafamda kuruyom kuruyom delırcek gıbıyım

doktora gıdelım hallederız yaparız ederız hayırlısı evet hayırlısı ama sen bırsey yapmasan pazardan satılmıokı alalım

hak ettı bugune kadar hıc demedım sankı tum sorunlu ben gıbı davrandım

ama yeter bırının yuzune vurması lazımdı ıyıde oldu bıraz toparlandıo

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLAR açıklama yapıyım gebelik bölümünde sabit olan topicler var
biz öyle değiliz mesela ilk sıralarda onlar var
yani bizim topicde hakediyo diye düşünüyoru
m

bende ben yorgunum demesinden çokkkk şikayetçiyi ama yoruluyolarda aslında,biraz da biz mi anlayışlı olmalıyız acaba,böyle diyorum ama bende çok kavga etmişimdir yorgunum dediği için ve aynen tuğçalın eşi gibi bütün fün evde oturduğumu söylemiştir bana.malum erkekler işte.

azram canım nederseniz bana gelin beklerim ama ALEYNAYI almasanızmı onun ufaklıklar çok çiş ediyo yaa
yaa şaka zaten halilar serili değil benim ALEYNAMINDA ufaklıklarında başımın üstünde yeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…