Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

delı edıo benı delı azıcık ılgı azıcık sohbet cok sey ıstemıom ben bende ınsanım yanı gelıo yemek hazırmı demesını bılıo aaaaaaaaaaa yelız gomlek yıka utule yarın gıysem yada yarın akrabalar gelecek demesını bılıo bır kere benı dusun sen ne ıstersın cnm bugun de yok

MIZMIZIM yok öyle kuzum o işin kolayı boşanalım nedemek
hiç gerek yok kuzum inanki erkekler hep aynı muhabbet onlara göre değil sıkma tatlı canını

bosanalım dedım ama arkası var

ben hayatta ne yaptımkı ALLAHIM bana senın gıbı belayı verdı demekkı bırıne cok kotu bırsey yaptım bela aldım dedı

bende cok uzuluyorsan bosalım dedım

kızlar bende kaçıyorum artık.... çişimde var zaten içeri geçmişken sofrayı da kurayım artıkın... bugün muhabbet hakkaetn çok hoştu.. inşallah bir gün gerçekten bebeişlerimizle biraraya geliriz... tüm samimiyetimle yazıyorum bunları.... sizi çoookk seviyorum hayırlı sahurlar herkese.....:enbuyukkk:

inşallah tugçal cım inşallah bi gün oda olurr bebeişlerimizi alıp hp bir araya gelirizz bu günlri anar gülerizz canımm hayırlı sahurlarr bende çıkacam zaten çok öptümmm

ya tamam calısmak kolay degıl bılıyorum bugune kadar bunun ıcın sustum ama

calısmak konusmamakda degıl ya calısıyorum yorgunum halım yok konusamam

eeeeeeeeeeee ben ne yapıyım

cevremde goruyorum ya eslerı kadın hamıle adam bankacı gelıo bırde yemek yapıo karısı hamıle dıye dıye yaaaa

totolarında dolanıo

dugune gıttık kuzenın benım esım ooooooooooooooooo yok ortada tum kuzenler dans eder benımkı arkada duruo ya bır gel ortada bır dur benı nıye yanlız bırakıon neymıs kardeslerı yanlız kalıomus eeeeeeeeee ben ne olcam ,

hayattan gecmıs gecmıs benıde oyle yapma planında

bende dedım ıyı bende ıse gırıyım bırbırımızın suratını zor goruruz gelırım yemek yerım yatarım sende gel yemek ye yat

kızlarr hepinizee hayırlı sahurlarr umarımm kimse kırılıp gücenmemştirr cevaplar geç gitti veya yazılmadı diyeee çok güzel bi gceydii güya ben erken yatacaktım bu gece oruç yok diye sabah erken kalkıp temizlik yaparım dediydimm amma gel görkii bırakamadımm sizlerii kuzularr hepinize teşekkürlerr kızlarr güzel geceydi öptümm hepiniziii a.e.olun cici bakın kendinizee saglıkla ve sevgiyle kalın hep bu topikte kalınn kuzularrr hamişş olsakk bileee biz hep burda olalımmm öpüldünüzz kuzularrr

inş.hep kalcaz kuzum,inş.her zamanda görüşcez birbirimizle,gün gelcek sahicide görüşcez,bebişlerde ç.i yapcak,herşey çok güzel olcak inş.
ama ben şu sabitlenme işine takıldım kaldım,geniş vakitte anlat ebroş bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…