aaaa yelizcim,kızcam şimdi sana he,öyle denir mi adama,birbirinizi severken hemde,gerçi onun yaptığıda yanlış,sen karına güvendikten sonra kim kız,kim kadın zannederse zannetsin,geliyom,onada kızcam şimdi.klava:
MIZMIZIM yok öyle kuzum o işin kolayı boşanalım nedemek
hiç gerek yok kuzum inanki erkekler hep aynı muhabbet onlara göre değil sıkma tatlı canını
bende ben yorgunum demesinden çokkkk şikayetçiyi ama yoruluyolarda aslında,biraz da biz mi anlayışlı olmalıyız acaba,böyle diyorum ama bende çok kavga etmişimdir yorgunum dediği için ve aynen tuğçalın eşi gibi bütün fün evde oturduğumu söylemiştir bana.malum erkekler işte.
mızmızım ozaman haklısın ama sinirle demiştir takma kafaya kuzum
herşey güzel olcak çok öptüm canım
kızlarr hepinizee hayırlı sahurlarr umarımm kimse kırılıp gücenmemştirr cevaplar geç gitti veya yazılmadı diyeee çok güzel bi gceydii güya ben erken yatacaktım bu gece oruç yok diye sabah erken kalkıp temizlik yaparım dediydimm amma gel görkii bırakamadımm sizlerii kuzularr hepinize teşekkürlerr kızlarr güzel geceydi öptümm hepiniziii a.e.olun cici bakın kendinizee saglıkla ve sevgiyle kalın hep bu topikte kalınn kuzularrr hamişş olsakk bileee biz hep burda olalımmm öpüldünüzz kuzularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?