turkuaz nasılsın canım,geçmişi mi okuyorsun?
yaa evet canım geçmişe bakıyordum,kızlar maşallah gece bayağı kaynatmışlar oku oku bitmedi,şimdi gördüm yazdığını iyi çok şükür sen nasılsın?Belirti falan var mı canımm
kızzlarr bu arada hepinize maaşallahhakikaten sabitlenmeyi hakediyor bu topicaklinialirimsmile yaa kardeloşa gitmişsiniz çoluk çocuk maşallah ne güldüm yaa hayali bile güzel hee hepimiz kazayla kaldık sanırsamm:dance:
zaynepcim canım arada hafif kanama mı oldu yoksa adetin mi geldi ben anlamadım valla,ama herşeyin hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun asla canını sıkma hiç belli olmaz belki kendiliğinden gelir kuzucuğun...
yaa evet canım geçmişe bakıyordum,kızlar maşallah gece bayağı kaynatmışlar oku oku bitmedi,şimdi gördüm yazdığını iyi çok şükür sen nasılsın?Belirti falan var mı canımm
COLOR]
tancredi hoş geldin,nasılsın?
canım aynı gün hastaneden çıkıp işe gidebilir miyim ki?
ben çalıştığım için izin günü gidicem,ertesi gün yine işe devam tabi kii
kızlar sız dün gıttıkten sonra hasta oldum ben sabaha kadar kıvrandım:çok üzgünüm:
galıba yedıgım dokundu mıde bulantısı karın agrısı üşütme cok kötüydü:a015:
neyse ben sımdılık kactım görüşürüz a.s.
kızlarrr selam... ben çok kötüyüm bugün.. biraz önce eşimle şiddetli bir kavga ettik... hemde telefonda... sinirlerim çok bozuk... yarım saattir ağlıyorum bişey değil oruç sakata gelecek.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?