Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar ben geldim uyumuşum az kalktım sofrayı kurdum şimdi kocişi uyandırmaay çalışıyorum siz oturmuşsunuz maşallah

Selam kızlar
Maşallah ne kaynatmışsınız,
Ramazan size yaradı :)
Oku oku bitmedi vala
Şimdi de uyuyor musunuz yoksa gece kuşları kalkın hadi...

turkuaz nasılsın canım,geçmişi mi okuyorsun?

yaa evet canım geçmişe bakıyordum,kızlar maşallah gece bayağı kaynatmışlar oku oku bitmedi,şimdi gördüm yazdığını iyi çok şükür sen nasılsın?Belirti falan var mı canımm

kızzlarr bu arada hepinize maaşallah hakikaten sabitlenmeyi hakediyor bu topicaklinialirimsmile yaa kardeloşa gitmişsiniz çoluk çocuk maşallah ne güldüm yaa hayali bile güzel hee hepimiz kazayla kaldık sanırsamm:dance:
zaynepcim canım arada hafif kanama mı oldu yoksa adetin mi geldi ben anlamadım valla,ama herşeyin hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun asla canını sıkma hiç belli olmaz belki kendiliğinden gelir kuzucuğun...

evet canım,akşam sanal sanala bizdeydik,güzel geçti,streslerimiz gitti gerçekten,ne güzelmiş,çoluk çocuktan konuşmak,gerçi hep evime ç....ş ettiler ama olsun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım aynı gün hastaneden çıkıp işe gidebilir miyim ki?
ben çalıştığım için izin günü gidicem,ertesi gün yine işe devam tabi kii

tabiki gidersin canım.
ben perş sabahı oldum işim öğleden sonraya bitti akşamına taburcu oldum kalmadım hiç hastanede. ben her ihtimale karşı 2 gün rapor alıp evde dinlenmiştim ama zaten çokta sıkıntılı bi durum olmuyor.
hani mide için endoskopi yapılır ya bu d öyle bir yöntem ve doktorum bana bu yöntemin daha kesin sonuç verdiğini söylediği için tercih ettim
sana da tavsiye ederim canım

kızlar sız dün gıttıkten sonra hasta oldum ben sabaha kadar kıvrandım:çok üzgünüm:
galıba yedıgım dokundu mıde bulantısı karın agrısı üşütme cok kötüydü:a015:
neyse ben sımdılık kactım görüşürüz a.s.

kızlarrr selam... ben çok kötüyüm bugün.. biraz önce eşimle şiddetli bir kavga ettik... hemde telefonda... sinirlerim çok bozuk... yarım saattir ağlıyorum bişey değil oruç sakata gelecek.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben

boncuğum geçmiş olsun canım yaaa... yediğin dokundu heralde.... oruç yoksa hafif bişeyler ye....bende geçen gün öyle oldum işte... şimdi sahurda sonra yatmadan mide ilacı içiyorm walla.... sen istirahat et bol bol oruçluysan vakit geçmez....

kıyamam canım ya
dünde biz tartıştık çok saçma bi konu yüzünden, bende çok ağlamıştım
stres ve sıkıntıdan oluyor bunlar,inşaallah çözersiniz sorunu ve düzelir aranız,
çok üzüldüm canım ya ağlama sende bırakma kendini düzelir inş olumunekankayizsmile

selam kızlarrr

tugce bizdede dün biraz bişeyler oldu niye bu sate kadar hazırlamamışım sofrayı ddiye

alttan aldım bişe demedim sinirlendiriyolar arada bizi böyle

kızlar hayırdır,herkez oruç kafayla kocalara saldırıyo galiba,yada kocalar bikarılara mı acaba?sempatiksalakcinni

yaaa bırakın kızlar... yolda takılıp düşse benden bilecek yani o kadar... insan plan yapıp karısıyla paylaşmazmı... hadi paylaşmadın be adam o zaman plan yaptığın günlerde ben şöyle yapalım dediğimde niye kızıyon... aklım fikrim gezmekteymiş de neymiş... ben ne bileym senin işin olduğunu... ayyy bak gene sinirlendim... üç değil beş değil bu defalarca uyarmama rağmen aynı şeyi yapıyo... walla bazen boşanmak geçmiyo diil yani aklımdan.... o kadar kızıyorum yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…