Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelen dün burda cok güldüm ya anladım başıma bişe gelecek

bi baktım eşim kalkmış daha cay koymamışım sofra hazır deyil biraz surat astı kızdı

tabi ben her zamn attan alan ben yine aldım

neyse saglık olsun diyorummmmmmmm

ttugce sende alttan al kız orucun hatırına bu mübarek günlerin hatırına ben öyle yapıyom çünkü yoksa üzülen taraf yine biz oluyoz

evet canım,akşam sanal sanala bizdeydik,güzel geçti,streslerimiz gitti gerçekten,ne güzelmiş,çoluk çocuktan konuşmak,gerçi hep evime ç....ş ettiler ama olsun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel,inşaallah gerçek hayatta da görürüz o günleri kardeloşummm
yaramaz çocuklarr heekaydirigubbakcemile3
anladım cnm sağolasın,hsg çektireyim eğer şüpheli falan derse histeroskopide yaptırırız anacımmm yeterki gelsin sıpalarrr
boncuğumm çook geçmiş olsun kuzumm yaa,dikkat et canım benimmm

selam canım,bu aralar herkeste var sanırım herkes eşiyle tartışıyor,evliliğin tuzu biberi diyin geçin kızlar ne yapalım erkek milleti işte,gerçii konu nedir bilmiyorum ama...

kızlar hayırdır,herkez oruç kafayla kocalara saldırıyo galiba,yada kocalar bikarılara mı acaba?sempatiksalakcinni

walla benimki ba saldırıyo canım... oruçla da alakası yok... hep böyle... yolda yürürken takılıp düşse çelme mi taktın der.... benden bilir... o kadar yani....

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim kocam gibi biri daha

kız aynısını banada diyo biliyomusun eşim

neymiş ben cok gezmeyi seviyomuşum sorsan sanki nereye götürmüş gezmeye hiç biryere

hepsi bunlerın aynı ya

bazen benimde aklımdan geciyo boşanmak kötü oluyorum ama napıyım idare ediyorum işte

bence de aleynam... dün o kadar güldük eğlendik bak bugün çıktı acısı... walla akşama kadar telefonlarını açmıcam... akşama düşünürüz artıkın.....

turkuaz sen rahim filmi cektircen galiba

bende bahcelievlerde betatom görüntüleme merkezinde cektirdim

orasıda iyi hiç parada vermedim sigortayla anlaşması var kanamam da olmadı cok az

biraz acı cektim ama ben kendimi cok kastım galiba

slm kzılar ben geldim geçmişe daldım biraz neler konuşmussunuz keşke çıkmasaydım dedim
nasılsınız bu gecede bana gelin bende size ıspanaklı kek yaparım yirik çayla beraber

yaaa öyle idare etcez tabi napcaz... boşancak halimiz yok da işte... ona bıraksan kapı dışarı çıkmaz bizimki ev kuşu... denize gidiyos mesele kayın validelerin yazlığı var bizim... denize gidelim diyom da bütün gün bilgisayar başından kalkmıyo ya kızzz.... bende seviyom napiim gezmeyi walla... şöyle akşamları yürüyüşe çıkalım çay içelim bir yerde ama yok ....

kızlarklava:noluyoruz,akşamdan beri bi boşanma lafı gidiyo,geliyom yanınıza ha,müb-arek günde hayırlı cümleler çıksın ağzınızdan bakim,dua edin,herkezin kocasının iyi ve kötü yanları var,benimki çokkk gezmeye götürür,bensiz hiç bi yere gitmez ama çokkk sabit fikirlidir,ne desem o bildiğini okur,napalım şimdi,toptan yollayalım mı kocaları,her gülün dikeni mevcut.
hele sen tuğçe,gerçek adın budur inş.kız ikinci kez bulmuşun eşini,ne kolay kaybetmeye hazırsın.lmaz:

aynıııııı benimkiiiiiiiiiii inanmıycaksın ama

bak işe gider gelir yemek yer sonra bilgisayar başına saatlerce

bu kadını gezdiriyim biyerlere götürüyim hava alsın yok

bişe deyincede ben calışıyom sen evde oturuyon yorgun oluyorum der

aynen böyle bu yaşta sinir hastası oldum ben terslik gezmeyide ben cok severim

yanlış anlaşılmasın sadece gezme deyil annemlere bile kırk nazla gider böyle bi adam işte

yok kardelencim kaybetmeye dayanamam da işte sinirle aklımdan geçiyo bir an.... napalım alttan alıp idare etcez artık.... yapcak bişey yok fazla.....
bu arada adım tuğçe evet....boshayallersmile

slm kzılar ben geldim geçmişe daldım biraz neler konuşmussunuz keşke çıkmasaydım dedim
nasılsınız bu gecede bana gelin bende size ıspanaklı kek yaparım yirik çayla beraber

bu gece ebrardayız sanırım,geliriz bi ara sanada canım,bi ebrarın evini pis edelimde,şansına benim çocukların yaramaz gününe denk geldi ebrarın sırasıda.
kızlar yaaa,canım acaip ıspanaklı kol böreği çekti,şimdi nerden bulim,hamile değilim ama çok çekti yavvvv.cokacimcoook

orası bana çok uzak kuzum yaaa,yine de a.s.tşk ederim

kuzum tarifi verir misinn,nasıl oluyor tadı falan annem birinde yemiş çok beğenmişti anacığıma yapayım yaaww
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen katılıyorum kardeloşumaa
turkuaz ben hsg çektirdim canım...fazla acımıyo merak etme... zaten 5 dakkada bitiyo...

sağol cnm inş yaaa

ya tuğçecim,şu takvimin adresini bana gönderirmisin,kopyalanan bölümü istiyorum,bende yapcam takvim,ama kopyaladığım bölümde çıkmıyo,tam olarak nereyi alcamı bilemedim.

boncuğum geçmiş olsun canım havaalr sıcak terliyoz soğuk su içiyoz mecbur d,ikkat et kendine gülüm
tugcal cım erkekler duygusal değiller bizim gibi canım bunun içinde bazen düşüncesiz oluyorlar onlarada hak vermek lazım bende eşime gezdirmiyo diye kızıyorum bazen ama o gezmeyi sevmiyo napalım böğle işte bunlar ama boşanmek deme sakın çünkü tüm erkeklerde var bi problem
kardelencim sanada mewrhaba canım nasılsın
turkuazcım senden naber balım
aleynam sen naılsın canım

kardelencim sadece aklımızdan geciyo icratta bişe yok canım merak etme ALLAHIN İZNİYLE

sinirlenince olurya işte öyle bişe

akşama demek ablamdayım hazırlıyım cocuklarıda gidelim ablama gidmediydik coktandır kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaa gerci gelmesemi demiş cocukları hafif yaramaz demiş ama

bilmem ki düşüniyim ondan sonra kara verim artık:umursamaz:

derdammmmmmmmmmmm hoşgeldin bacım

ben iyiym hamd olsun sen nasılsın

akşam cok matrak gecti ya teşke sende olsaydın kardeleni cıldırttık

evet,rahat alıştırmışın çocukları,öyle demiş.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…