evet canım,akşam sanal sanala bizdeydik,güzel geçti,streslerimiz gitti gerçekten,ne güzelmiş,çoluk çocuktan konuşmak,gerçi hep evime ç....ş ettiler ama olsun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anladım cnm sağolasın,hsg çektireyim eğer şüpheli falan derse histeroskopide yaptırırız anacımmm yeterki gelsin sıpalarrrtabiki gidersin canım.
ben perş sabahı oldum işim öğleden sonraya bitti akşamına taburcu oldum kalmadım hiç hastanede. ben her ihtimale karşı 2 gün rapor alıp evde dinlenmiştim ama zaten çokta sıkıntılı bi durum olmuyor.
hani mide için endoskopi yapılır ya bu d öyle bir yöntem ve doktorum bana bu yöntemin daha kesin sonuç verdiğini söylediği için tercih ettim
sana da tavsiye ederim canım
boncuğumm çook geçmiş olsun kuzumm yaa,dikkat et canım benimmmkızlar sız dün gıttıkten sonra hasta oldum ben sabaha kadar kıvrandım:çok üzgünüm:
galıba yedıgım dokundu mıde bulantısı karın agrısı üşütme cok kötüydü:a015:
neyse ben sımdılık kactım görüşürüz a.s.
kızlarrr selam... ben çok kötüyüm bugün.. biraz önce eşimle şiddetli bir kavga ettik... hemde telefonda... sinirlerim çok bozuk... yarım saattir ağlıyorum bişey değil oruç sakata gelecek.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar hayırdır,herkez oruç kafayla kocalara saldırıyo galiba,yada kocalar bikarılara mı acaba?sempatiksalakcinni
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim kocam gibi biri daha
kız aynısını banada diyo biliyomusun eşim
neymiş ben cok gezmeyi seviyomuşum sorsan sanki nereye götürmüş gezmeye hiç biryere
hepsi bunlerın aynı ya
bazen benimde aklımdan geciyo boşanmak kötü oluyorum ama napıyım idare ediyorum işte
yaaa öyle idare etcez tabi napcaz... boşancak halimiz yok da işte... ona bıraksan kapı dışarı çıkmaz bizimki ev kuşu... denize gidiyos mesele kayın validelerin yazlığı var bizim... denize gidelim diyom da bütün gün bilgisayar başından kalkmıyo ya kızzz.... bende seviyom napiim gezmeyi walla... şöyle akşamları yürüyüşe çıkalım çay içelim bir yerde ama yok ....
kızlarklava:noluyoruz,akşamdan beri bi boşanma lafı gidiyo,geliyom yanınıza ha,müb-arek günde hayırlı cümleler çıksın ağzınızdan bakim,dua edin,herkezin kocasının iyi ve kötü yanları var,benimki çokkk gezmeye götürür,bensiz hiç bi yere gitmez ama çokkk sabit fikirlidir,ne desem o bildiğini okur,napalım şimdi,toptan yollayalım mı kocaları,her gülün dikeni mevcut.
hele sen tuğçe,gerçek adın budur inş.kız ikinci kez bulmuşun eşini,ne kolay kaybetmeye hazırsın.lmaz:
slm kzılar ben geldim geçmişe daldım biraz neler konuşmussunuz keşke çıkmasaydım dedim
nasılsınız bu gecede bana gelin bende size ıspanaklı kek yaparım yirik çayla beraber
orası bana çok uzak kuzum yaaa,yine de a.s.tşk ederimturkuaz sen rahim filmi cektircen galiba
bende bahcelievlerde betatom görüntüleme merkezinde cektirdim
orasıda iyi hiç parada vermedim sigortayla anlaşması var kanamam da olmadı cok az
biraz acı cektim ama ben kendimi cok kastım galiba
slm kzılar ben geldim geçmişe daldım biraz neler konuşmussunuz keşke çıkmasaydım dedim
nasılsınız bu gecede bana gelin bende size ıspanaklı kek yaparım yirik çayla beraber
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen katılıyorum kardeloşumaakızlarklava:noluyoruz,akşamdan beri bi boşanma lafı gidiyo,geliyom yanınıza ha,müb-arek günde hayırlı cümleler çıksın ağzınızdan bakim,dua edin,herkezin kocasının iyi ve kötü yanları var,benimki çokkk gezmeye götürür,bensiz hiç bi yere gitmez ama çokkk sabit fikirlidir,ne desem o bildiğini okur,napalım şimdi,toptan yollayalım mı kocaları,her gülün dikeni mevcut.
hele sen tuğçe,gerçek adın budur inş.kız ikinci kez bulmuşun eşini,ne kolay kaybetmeye hazırsın.lmaz:
turkuaz ben hsg çektirdim canım...fazla acımıyo merak etme... zaten 5 dakkada bitiyo...
kardelencim sadece aklımızdan geciyo icratta bişe yok canım merak etme ALLAHIN İZNİYLE
sinirlenince olurya işte öyle bişe
akşama demek ablamdayım hazırlıyım cocuklarıda gidelim ablama gidmediydik coktandır kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaa gerci gelmesemi demiş cocukları hafif yaramaz demiş ama
bilmem ki düşüniyim ondan sonra kara verim artık:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?