Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah kardelenim aşılamaya felan gerek kalmadann bu sefer gelir senin inatçııı keçiiii

selam semacığımm hoşgeldin balımm iyilik valla sıcaklar dışında tabeee

ebrarım sen hala adet olmadınmı canım
acaba diyorummm acaba
inşallahhh

belli olmazx ebrarınki aslında,bi sürprüz patlatabülü,
çok accık oldu o,ama ilk testi yapınca negatif çıktıya,çok etkilendi,daha yapmıyo,karnı şişince anlıcaz onun hamile olduğunu.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

iftarda abimlşerdeydik,, hala çok yorgunum kızlar... ama bu cumartesi bi şey çıkmazsa sizinle sahura kadar oturcam inşallah. ertesi gün iş yok ya...

semacım hoşgeldin canım

ya kızlar bilmemki bugün eşimi aradım ilk dediği yoksa düşükmü yapıyosun .bende dedimki artık tecrübeliyim bu farklı bişey .yaa nebiliyim test yapmak içimden gelmiyo .kardeloşa anlattım
iki sefer eczaneye gittim testi diyemedim belki inanmazsınız dilimin ucuna geliyo söyliyemiyorum ne olcak bilmem dün eşimle karar aldık artık umursamıycaz çok konuştu diyoki artık yıpratma kendini .ben düşünmüyorum biz mutlu olalım yeter rabbim verirse tabiki isterim ama onun haricinde tedavi deme bana diyo

inşllah semacığımm dün süperdi kuzum çalışıyo olmasan sende olurdunn

inşallah ebrar kıss ne olur bi kez daha yapıversen testtt he olmamıı

samyelim valla süper olur çok keyifli oluyo sende takılırsın bizimle
ya hamilelik aklımın ucundan geçmiyo herzamanki halim nebiliyim artık umudum bile yorgun ve bitkin

ya ebrarcığım hamişsen kullanman gerekn bi sürü ilaç felan olur
sen yarın bi test daha yap
olmazsa üüzülmezsin çünki
ama ya varsa inşallah

canım bende son adet olduğum gün ağladım çok üzüldüm eşim benle tam 1,5 saat konuştu, aynı senin eşinin yaptığı gibi artık düşünmeyelim dedi. gerekirse bayramda buırda olmayalım tatile çıkalım dedi. canım rabbim inşallah bizede o duyguyu tattıracak...

yelizim anlattığım gibi durum canım bişey var sanki engel oluyo belki inanmıycaksınız ama böyle
geçen testte yıkıldım töbe ettim resmen ya günaha giriyom kuzu yaa .sonra tek çizgiyi görünce haşa asi oluyorum
offf off ne olcak halimiz

buarada KARDELOŞUM başlıycaksın haa hadi hayırlısı canım mübarek ayda inşallah sonuç olumlu olur .Allahım busefer güldürsün yüzünü

ebrarcım en güzel kararı almışsınız tatlım... biraz umursamayın bence de... yoksa tabii öyle bişey... inan bizde öyle yapıyoruz... evde konusunu bile açmıyoruz... bir dahaki ay korunmayı bırakıcaz mesela ama elim oldu mu olmadımı diye kendini yemek yok diyip duruyo... olursa zaten taş üstünde olsak olucak... biraz relax olmak lazım heralde....

semoşum amin canım işimiz çok zor napıcaz bilmiyorum
ya biz çok yıkıldık eşim buyüzdende hiç düşünmüyo artık
kendimi yıpratamam diyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…