Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşgeldin ebararım canım benim gaz sancısı çok kötüdür bilirm ben bi sene bekarken ramazanda çektim acile attı babam bak ne dicem soda felan iç ama kola sakın içme geçmiş olsun balım

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ..........................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
BİRSEN29.......................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

as slm didgocum iyiyiz canım sen nasılsın bu arada ben bi yarım saat çıkıcam kocişe çay vericem gelirim gene öpüldünüz

selam her keze görüşmeyeli nasılsınız
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin ebararım canım benim gaz sancısı çok kötüdür bilirm ben bi sene bekarken ramazanda çektim acile attı babam bak ne dicem soda felan iç ama kola sakın içme geçmiş olsun balım

yaa derdam şaşırdım hepten yaa mahvoldum halada var sancım
ama ilk başladığı gibi değil .karnımda kocaman havluyla dolaşıyorum
soda içtim kuzum çok saol

bende ıyı sayılırım ebrarım yrn mısafır var bakalım ınsallah yrna kadar daha ıyı olurum sanada gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne

nazer değdi topiğimize bu akaşm yok kimse ebrarımla boncuğum hasta alr diğerleri nerde acaba inşalalh iyilerdir

selam kızlar ben geldim... derdanurcum kimse yok kızz senle benden başka... neyse dökülür millet birazdan heralde... nasılsın canım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…