Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah kardelenim aşılamaya felan gerek kalmadann bu sefer gelir senin inatçııı keçiiii

selam semacığımm hoşgeldin balımm iyilik valla sıcaklar dışında tabeee

inş yelizim,napsak kısmetin önüne geçemiyozda,en azından elimden gelen herşeyi yaptım,daha denemiyorum derim.

allah senden de razı olsun tuğcalımm

inşallah haamişsindir canımm sen test yapmadan ben göbüşündeyim anne diye sinyal versin inşallah
mesela mide bulantısı
başdönmesi
göğüs ağrısı
gazz vs vss

inş.tatlım,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,geniş hazinesinden en kısa sürede bizlerede yavrular ihsan eylesin.

tugcalım aynen öyle canım ne yaparsak yapalım RABBİM dilemeden olmuyo .
ben okadar yattım hiçbişey yapmadım ama yine kaybettim
sende aynı demekki zamanı değil yada bizim için hayırlı değil
benim bir yakınım var 9 yıl çocukları olmadı rüyasında ırakta bir evliyaya gitmesi söylendi oda gitti tabi ondan 1 yıl sonra çocukları oldu .neyse çocuk 1 yaşına geldiğinde adam hastalandı emes hastası şuan biliyosunuz tedavisi olmuyan bişey .çok yakınımda bunları görmek çok ısrarcı olmamam gerektiğini düşündürüyo

kardeleeen hakkında hayırlısı olsun tatlım... biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta... uğraşmalarımız bile dua aslında... biraz veletler biraz nazlı o kadar....

azrada gelmedi,uçağı kullanmayada kimse yok,zaten ev sahibide hasta,kızlar ziyaret iptal oldu,ertelendi yani,bissürü hazırlıkta boşa gitcek şimdi,eşim uyumasaydı,uşakları ona bırakır,geçmiş olsuna gelirdim.-tatlicadiarzu-

tugcalım,yelizim,kardeşum aminn inşallah
dile getiremediğim çok şey var içimde yani bebekle ilgili çok yıprandım yıpratıldım
şuanda enrahat dönemimi yaşıyorum
bunun yüzünden tedavi bile gördüm hep kendime yaptım oyüzden şimdi düşünmek bile beni çok üzüyo
böyle rahatım 40 kadar yolu var napıyım
desteğiniz için çok saolun iyki varsınız sizinle yeniden hayat buldum eşim bile diyo seni kk çok mutlu ediyo diye evet öyle biz birbirimizi anlıyoruz olumunekankayizsmile

o da onun kısmetiymiş,belki çocuğu olmasada ms yakalancaktı,ama en azından o mutluluğu yaşamış.

ayy evet okadar hazırlık yaptım yaa
ne olcek şimdi kardelen bırak kız uşaklarını gel bee
yelizde gelir yakınız zaten
ee tugcalın curusu var oda 5 dakikaya burda
hem ben sizi görünce iyi olurum merak etmeyin

evet ebrarım kesinlikle ısrarcı olmamak lazım... yaa ne hikayeler var hep duyuyoruz... hakkımızda hayırlısı ise gelsinler... benim çok yakın bşr arkadaşım 2 hafta önce erken doğum yaptı 3 gün yaşayabildi bebecik... 6 buçuk ay karnında taşı her haraketini hisset sonra da git toprağın altına koy gel... Rabbim göstermesin kimseye... ben her aşamasında yanındaydım inan o kadar zor ki... halen ilaç kullanıyo biliyomusun??? geceleri rüyasına giriyomuş anne bekliyorum seni burda gel diyomuş... eşine de söyledim psikolojik desteğe başlaması lazım artık... beterin beteri var... biz en azından sadece minicik keselerini gördük... Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye...

tugcalım daha neler var kuzum yaa
ALLAH arkadaşınada sabır versin çok zor ben ilkinde baya yaşamıştım artık pıt pıt ediyodu benimki
o bile aklımdan çıkmıyoki arkadaşın naapsın
ama ya şehit aileleri naapsın onların işi hepsinden zor işte herkesin imtihanı farklı

buarada sen naaptın barıştınızmı canım

heee geliyos mu şimdik... ben crusu hazırlayım o zaman... eee azra,aleyna,boncuk yok....onları da bekliyem bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…