Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yaa canım sen kesin doktorlar yüzünden heyecanlanıyosun ondan tansiyonun çıkıyo... yüksek çıkacak diye korku yapıyon heralde... rahat ol canım yaaa... kolay mı ilaç vermek bilmem ne... doktorlara demesi kolay ama sen kendini sıkma sakın... inşallah yoktur tansiyon falan... heyecandan oluyodur böyle....

arkadaşlar testimi yaptırdım ama yooook yok yokkk adetimde olmadı benim gibi olan varmı
kan yesti mi yaptırdın canım??? eğer bebek yoksa stersten gecikmiştir... geçen ay benim de oldu öyle 7 gün gecikti... var mı yok mu gelmdimi gelmedi mi diye diye geciktirdim... yokmuş meğersem... bir dahaki aya olur inşallah canım...

ayyy ebrarcım noluyo bize böyle yaaa. nazar değiyo galiba... offf offf ben çok iyi bilirim gaz sancısını... çok çektim... halen çekerim arada.... soda iç canım çok iyi geliyo... bide ayağını sıcak tut.... eşinde karnına masaj yapsın olmassa....

slm kızlar nasılsınız

boncuk nasıl oldun kuzum... geçti mi miden....????

su bazlı krem dedigin
şu cildimize kullandıgımız kremler dimi
herhangi bi jel degil

canım sen en güzeli proceed kullan... benim hiç öyle sorunum olmadı ama olan arkadaşımdan biliyorum... proceed spermleri öldürmüyomuşççç arkadaşım da vajiliydi... hamile şuanç...

slm kızlar,hep birden geldik sanırsam,bende ebroşa geç kaldım diye üzülüyodum,meğer canım arkadaşım,hastaymış.:teselli:

gülşahım nasılsın canım demek döndün
hayırdır kuzu niye erken açıldı okul yaa .özliycez seni habersiz bırakma canım
canım kendine iyi bak unuturmuyuz hiç sen merak etme canmım
çok çok öptümmopuyorumnanaktan

canlarım hepinize teşekkür ediyorum
biraz daha iyiyim hareket etmezsem tabi resmen dolaşıyo karnımda çıldırdım yaa
şimdi ılık bir duş aldım iyi geldi
sizler nasılsınız ?
hastayım diye gelmiycekmisiniz bana mafoldumben
ya kızlar cidden nazar değdi dün akşam okadar keyifliydiki hepimize bişey oldu anladığım kadarıyla

kızlar buarada TANCREDİDEN sıonra duayı TUGCALIMA okuycaz
ondan sonra HALETE ondan sonrada KUBİYE okuruz
oda biçok arkadaşımıza okudu saolsun

kardelenimm aşılamayamı karar verdin kuzumm

yok canım,bildiğim kadarıyla bi kez daha iğneye rapor hakkım var,tabi yarısını ben ödicem genede ama doğal denemeye karar verdim,içimde kalmaz,kaç defa denedim derim en azından.yumurtaları büyütme tedavisi şimdilik.:ecrin_bebek:

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+350
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50
halet..................100

ha gayret az kaldı
kaldı 500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…