ben geldim ne yapıyonuz bakem tansiyonumu doktor 3 ölçtü 16 10 du ben geldigimden beri ölçüyom tansiyon 12 8 neden acaba elektronikle ölçmüyorum fıs fısmı diyolar ona onunla ölçüyorum normal yani adam ne güzel rahat dedi dedim ne diyosun doktor 10 sene olmamış allahımın bir mucisesi dedim canından önemlimi dedi bana delü doktor alsanaalsanasmile
kan yesti mi yaptırdın canım??? eğer bebek yoksa stersten gecikmiştir... geçen ay benim de oldu öyle 7 gün gecikti... var mı yok mu gelmdimi gelmedi mi diye diye geciktirdim... yokmuş meğersem... bir dahaki aya olur inşallah canım...arkadaşlar testimi yaptırdım ama yooook yok yokkk adetimde olmadı benim gibi olan varmı
selam kızlar ben geldim pek iyi değilim
akşamüstü dışarı çıktım markete sonra geldim namazı kıldım sonra tancredinin duasını okudum .yemeğe girişcektimki biranda karnım öyle ağrımaya başladıki eğilip doğrulamıyodum .yemek filan yapamaım öyle kıvrandırdıki beni .gaz sancısı galiba çünkü ütüyle havlu ısıtıp koydum biraz iyi geldi .zorla sofrayı hazırladım yedik iftarımızı şuandada hala var ama ilginç olanı hareket ettikce artması .söylemesi ayıp 2 gündür vcye çıkamıyorum galiba ondan oldu .off berbattı ölücem sandım ben çok dayanırım ağrıya filan bu inanılmazdı .bidaha olmaz inşallah
slm kızlar nasılsınız
su bazlı krem dedigin
şu cildimize kullandıgımız kremler dimi
herhangi bi jel degil
su bazlı krem dedigin
şu cildimize kullandıgımız kremler dimi
herhangi bi jel degil
hoşgeldin canım...merhaba kızlar
hu hu ben geldimm kuzularr
nasılsınızz
slm kızlar,hep birden geldik sanırsam,bende ebroşa geç kaldım diye üzülüyodum,meğer canım arkadaşım,hastaymış.:teselli:
selam arkadaşlar nasılsınız? ebrarcım,turkuazcım,samyeli26,bersuu,toprakceylin ... canlarım benim okulum açıldı yani seminerler dönemi başladı. Eskişehirden geldim pazar günü bugün başladık bakalım sezonu açtık burda o yüzden KK' ya fazla giremiyorum :çok üzgünüm: aklım hep burda sizi çok özledim. Beni unutmayın olar mı:çok üzgünüm: Her boş olduğum zaman ilk işim buraya gelmek. Sizi seviyorum. kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.
kardelenimm aşılamayamı karar verdin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?