Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcalım sevindim canım barışmanıza
bizde her ramazan bi kavga ederiz sempatiksalakcinni

geçen tam iftara 15 dakika var,bi büyük kavga ettik ki,hiç sebepsiz,sırf bana takılmasından,ne anlarlar şu erkekler karılarını kızdırmaktan acaba.
Allahtan eskisi gibi değiliz,şimdi dayanamıyoz uzun süreli küslüklere,iftardan sonra birbirimize bakarken kahkahayla gülmeye başladık.kaydirigubbakcemile3

kardeloşum bence iğne kuzum
hatta bozulma durumu olmasa kargoyla yollardım sana 1 kutu menagon var ve eylülde bitiyo işi
sonra çöpe gitcek .off yakın olsaydık ne olurduki

ben şimdi hayıt değil marankinin kürünü yapıyorum ebrarım
gideim kuzum saraaçoğluna ben mail atmıştım arayın görüşelim demişti
aramadım tabe bu ay yumoşlar büyümezse bayramdan sonra gidelim inşallahh

hoşgeldin azramm

kardeloş herifler naapsın bizle uğraşmayıpda kimleri var kız
ama cidden ramazanda edilen kavgalarda çok şiddetli oluyo oruçlu olunca kimse alttan almıyo işin ucu fena oluyo

oruç bizim heriflerin kaasına vuruyo da ondan... benimki eve geldiğinde barıştık zaten... korkusundan anahtarla açınca ben gülmeye başladım... hayatta anahtar kullanmaz çünkü... illa çalar kapıyı... kafasına vazo yemekten korkmuş....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kardeloş herifler naapsın bizle uğraşmayıpda kimleri var kız
ama cidden ramazanda edilen kavgalarda çok şiddetli oluyo oruçlu olunca kimse alttan almıyo işin ucu fena oluyo

Allahtan bu defa herif alttan aldı kız,bende şaşırdım,ben nasıl bağırıyom ama,kıyamet koptu evin içinde,tabi birazdan geçti sinirim,bakıyom napıyo diye,o da bana bakarsa,hıh yapıcam güya,ama yapamadan kahkahaya başladık,adamın kafasına kırlen falan fırlattıydım o sinirle.:tomato::tomato:

yaaa off keşke bende istanbulda olsaydım... bende gitme istiyorum ona ama gelemem ki...:1no2::1no2::1no2:

kardeloş naapsak kız olur aslında otobüse vermek
valla bikonuşalım bunu olurmu canım
sana faydası olsun enazından

bende bir kere patlıcan fırlatmıştım... bu herifler aslında iyi çekiyo haa bizi...:roflol::roflol:

azram güzelim datlum hoşgeldin nerde kaldın arkadaşın hasta bi geçmiş olsuna gelmedin yaa

hoşbuldukk datlumm kıymatlum nanee şekerimm kurabiyemmmm geçmişş olsunnn kuzummmmmmmmm bakamadımı bu kızlarr sana kuzummmm oyyy oyyy oyyyy hasta olmuşşş benimm bal kabagımmmm kıyamazzz kardeşiii onaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…