gülüğüle tatlım iyi gecelerr çokkkk şey kacıracan çookkkkklülülülülülü:roflolpuyorumnanaktan
bizide duyuyolardır valla hele benim ahhh sesimi çok yanlış anlıyolardır halbuki ben şakalaşırken eşim cimcikleyip ısırırken ahhh diyorumkaydirigubbakcemile3
kızlr ya bu çoklu alıntıları nasıl yapıosunuz
emoşum ben gitmiyom kızzzz arkadaşa dedim
hadii hadiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anladım ben onu:roflol::roflol:
canım alıntı yazan yerin yanında hq var ona tıklıyosun sonra enson alıntı yapa tıklıyosun..
hmm tamam canım teşekkürler:lepi:
kız emoşşş macun tarifi vercektin? benimki gibi padişahların macunumu yoksam kızzdelikafadulden
alma kız günahımı her yerimi acıtıyor ayy ondan sempatiksalakcinni nerde bizde öyle adam ahlatcak öbür türlü:roflol::roflol:
alma kız günahımı her yerimi acıtıyor ayy ondan sempatiksalakcinni nerde bizde öyle adam ahlatcak öbür türlü:roflol::roflol:
kız cok alemsin valla kocan duymassın son söylediyini
kız emoşşşşş tarif nerde gıııkaydirigubbakcemile3
hee ayy unuttum kızz valla bilmiyomm padişahmıı yoksa kralmı ama bildiğim tekşey acayip etkiliymiş yaniii kaydirigubbakcemile3
ısırgan tohumu150gr
zencefil10gr
havlıcan10gr
günlük30gr
bal400 gr
bu kadannnnn hadinn bakalımm bunu yaparsanızzz büyük deprem bekleniyo türkiye genelinde kaydirigubbakcemile3
hee ayy unuttum kızz valla bilmiyomm padişahmıı yoksa kralmı ama bildiğim tekşey acayip etkiliymiş yaniii kaydirigubbakcemile3
ısırgan tohumu150gr
zencefil10gr
havlıcan10gr
günlük30gr
bal400 gr
bu kadannnnn hadinn bakalımm bunu yaparsanızzz büyük deprem bekleniyo türkiye genelinde kaydirigubbakcemile3
ısırgan tohumu150gr
zencefil10gr
havlıcan10gr
günlük30gr
bal400 gr
kızlar ince konulara daldınız aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?