Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardeloş naapsak kız olur aslında otobüse vermek
valla bikonuşalım bunu olurmu canım
sana faydası olsun enazından

olabilir aslında,eğer dördüncü gün başlayabilirsin derse,yarın verirsin,olmamı,yarın başlamam için bugeceden vermen gerektisempatiksalakcinni

tuğçe canım geçenlerde benim diğer topikden bi arkadaşım telde görüştü sonuçları felan faxladı ,
ibrahim beyde durumuna göre kürlerini kargoyla yolladı
yani tellede halledebilirsin sonuçta muayene etmiyoki
randevu ver,yolarmış şu gün şu saatte arayın diye görüştürüylarmış ibrahim beyle tatlımm

:roflol::roflol::roflol:

yelizim valla kız yapalım bi ziyaret hocayı
okadar sonuç alan varki
ben doktordan bıktım yaa bide kürcüleri deniyelim

yaaa iyi oldu canım bunu söylediğin... bi ararım bende olmassa.... gerçi bana ne dicek orası da meçhul.. soan kürünü yaptım... şimdi de incir kürü yapıorm... hepisini de saraçoğlunun sitesinden almıştım... ama belki başka kür verir....

kardelenim benim ki bitti tatlım 6 toz vardı 6 tanede su vardı
3 gün boyunca 2 toz 1 su kullandım
sadece 3 su var ama asıl pahalı olan tazoymuş bebeğim yoksa yrn hemen verirdim otobüse
en mantıklısı otobüs çünkü onların dolabı var ya

kardeloş ben yarın kargoyada versem ikigünde geliyo kuzum
yaa bunu niye daha önce konuşmadıkki hep senden demiyosun tedaviye başlıycam
100 tl vermiştim
dün eşime diyorum yazık olcak feda olsun diyo mannak

kardeloş ben yarın kargoyada versem ikigünde geliyo kuzum
yaa bunu niye daha önce konuşmadıkki hep senden demiyosun tedaviye başlıycam
100 tl vermiştim
dün eşime diyorum yazık olcak feda olsun diyo mannak

canım,çok iyi olurdu,kısmet artık,ama olabilirse otobüsle olur k,senin baya yol gitmen gerekir,zaten o yakıtı yakarsın arada,o yüzden,canımız sağolsun diyelim,napalım.Şeniz

hmmm arıyım bende yelizim sapol canım.... walla doktordan hayır göremedik... kürcülerden görürüz inşallah....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…