Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yaa yol önemli değil kardeloşum yeterki otobüs firmasını bulalım
hareme gidicem okadar
hangi firmalar çalışıyo oraya?

kardeloş ben hareme gider veririmkuzum hiç sorun değil
firma hangisi olcak ama
rizeses veya sahil seyahat filan giriyomu oraya biliyomusun

kardeloş ben hareme gider veririmkuzum hiç sorun değil
firma hangisi olcak ama
rizeses veya sahil seyahat filan giriyomu oraya biliyomusun

tatlım,onu firmaya sorman lazım oraya gidince ama direk samsun otobüsleride var,yada orduya trabzona geçenler mutlaka uğruyolardır ama en bildiğim metro,ulusoy.

azra ALLAH aşkına güldürme beni karnım çok ağrıyo kuzum
demek aleynanınkiler mahvetti
zaten utancından gelmedi bugece baksana kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bende dolma ıcını hazırladım yrn tadına bakamam dıyekaydirigubbakcemile3
buarada buaykı kürler bosa gıttı benımkı antıbıyotık kullanıcak dıyorum 5gün ıcme neolur dıyorum yok olmaz dıyo neyapalım o ıyılessınde gelır sıpam kaydirigubbakcemile2

benide al canımm bu gün uçak bakımdaaa rehaa mahvettii uçagııı eee bide aleynanın cocuklarrr hep pisletttiii bende verdim bakıma temizlensinn bi seninn curusaa al benii tatlımmm

aleynanın veletler iyi çalıştı canım dün... aman rehayla uğuru almasaydın keşke... napalım olmuş artıkın....şimdi kardelenin evinin önündeyim ama gelemedi zzaar... otobüs firmalarına bakmaya otogara gitmiş... onu alıyım hemen geliorm...
kardelen geldim kısss ben sizin evin önüne nirdesiiinn.... otogarı mı gittin yoksam... bekle beni geliyom oraya anacım....

azra ALLAH aşkına güldürme beni karnım çok ağrıyo kuzum
demek aleynanınkiler mahvetti
zaten utancından gelmedi bugece baksana kaydirigubbakcemile3

kız kuzumm kardeleninn halılarrı neysee okadar önemlii deyillll anacımm nasıll cocukk yetiştirmişş kadınn koskoca uçagınn koltuklarına hep çikolata sürmüşlerrr şişş yapmışlarr yaaa uçakk bu kuzummm borumuuuu bakk hatıunn ortada yokkk ee tabii utanmıştırr azcıkınnnn dmiii

öyle canım...öenmli olan onları sağlığı... yoksa totomuzu yırtsak yapamayoız biz sıpayı... antibiyotikler şifa olsun kocana da bir dahaki aya gelir sıpan kuzum inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…