Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

heee,firmalara kadan gittiydim,dur eşarbım bozuldu,bi bağlayım,çıkıyorum.kaydirigubbakcemile3

boncukum ben kaçırdım bidenem eşin hastamı geçmiş olsun
neden antibiyotik kullanacak kürler neden boşa gidecekk
sorularıma cevap istiyorumm

kızzz kardelen nerdesin ayol... walla bırakıp gitcem seni şimdi... ayol millet bekliyo daha istanbula gitcez...

süsleniyodur o,ayna karşısından ayrılamamıştır ki.bayanssulusmilebayanssulusmile

yelızım esımde ıltıhap cıktı cnm oyüzden antıbıyotık kullanıcak tabı bende esle beraber kullanılması gerekmıs bende buay b.t. ç. kürünü yapmıstım neyapalım kısmet degılmıs
tugcalcıgım sagol cnm ınsallah

şimdi ben bişey sorim,bu iltihap idrar yollarında mı,spermlerin kanallarında mı,bende buna cvp istiyorum.
ayrıca kk yetkilileri,artıkın bizi sabitleyin lütfen,canı gönülden hoş sohbetlerimiz var şu saat olmuş.sabah dr a gitcem,bırakıp gidemiyorum şuranın neşeli ortamını,lütfen yaneee.:enbuyukkk:

kızzzlarrr istanbul tayfası hazırlanın geliyoz 5 dakkaya ordayız... ebrar çayı demle datlum geliyoz biz.... kardelen bak düğmelere dokunup durma haaa kalırız havada....

ohh ne rahatt geldikk kızz buraya kadarrr amann nazar deymesinnn rehayla ugurumda ille bizde gelelim dedilerrr kesinnnnn ulennnnnnnnnnn dedimmmmmuçagımınn içinee edildiii siz bundann sonra ancak hastaneye dogumumuzaa gelinnnn okadarrrrrrrr dedimm hahaha rehcımm daa hemennn amann efenimm acı varıydıı uçakta acııı dediii sorun uçaksa benn topiginizee bi tane hediye ederimm bebekleinizii gezdirirsinizz dedii düşüneyimmm lennnnnnnnnnnn dedimmmm

boncuğum,derdam hoşgeldiniz kızlar
boncuğum demek iltihap olayı kesinleşti olsun kuzum herşey daha iyi olcak
ilacı kullanında şifa olsun canım

kızzzlarrr istanbul tayfası hazırlanın geliyoz 5 dakkaya ordayız... ebrar çayı demle datlum geliyoz biz.... kardelen bak düğmelere dokunup durma haaa kalırız havada....

ay çok güldüm,çünkü ben meraklı olduğumdan,şu neye yarıyo,bu neci diye,habire kontrol edenlerdenim.tamda denk geldi cümlen yani.:roflol::roflol:

anam bana hasta hasta çay yaptırcaklar yaa
gelince kendiniz demlersiniz ayol nolur elinizemi yapışır bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…