ben geldim kzılar nabersiniz kaçırmadım dimi bişeyler
aleynanın veletler iyi çalıştı canım dün... aman rehayla uğuru almasaydın keşke... napalım olmuş artıkın....şimdi kardelenin evinin önündeyim ama gelemedi zzaar... otobüs firmalarına bakmaya otogara gitmiş... onu alıyım hemen geliorm...
kardelen geldim kısss ben sizin evin önüne nirdesiiinn.... otogarı mı gittin yoksam... bekle beni geliyom oraya anacım....
kız kuzumm kardeleninn halılarrı neysee okadar önemlii deyillll anacımm nasıll cocukk yetiştirmişş kadınn koskoca uçagınn koltuklarına hep çikolata sürmüşlerrr şişş yapmışlarr yaaa uçakk bu kuzummm borumuuuu bakk hatıunn ortada yokkk ee tabii utanmıştırr azcıkınnnn dmiii
kızzz kardelen nerdesin ayol... walla bırakıp gitcem seni şimdi... ayol millet bekliyo daha istanbula gitcez...
denizden mi gidelim havadan mı tatlım.ç.. havadan gidelim istersen daha çabuk varırız....
aleynanın veletler iyi çalıştı canım dün... aman rehayla uğuru almasaydın keşke... napalım olmuş artıkın....şimdi kardelenin evinin önündeyim ama gelemedi zzaar... otobüs firmalarına bakmaya otogara gitmiş... onu alıyım hemen geliorm...
kardelen geldim kısss ben sizin evin önüne nirdesiiinn.... otogarı mı gittin yoksam... bekle beni geliyom oraya anacım....
kızzzlarrr istanbul tayfası hazırlanın geliyoz 5 dakkaya ordayız... ebrar çayı demle datlum geliyoz biz.... kardelen bak düğmelere dokunup durma haaa kalırız havada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?