Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azrammm hoşgeldin canım... derdanurcun veletler konusunda emin misin???delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızz kuzularrr bişeyy soracammm benimm bu ufaklıkk bu gün çok hareketlii neden acaba napsam kız dokturu arasam mı acaba bii acaba erken gelmek içinn acelemii ediyorr benimm oglannn kızım da sabahh beriii hadi gelll artıkk kardeşimm deyipp duruyoo acaba onumuu duydu benimm velet içerdennn ayyy napayımm kızlarr bi akıll verinnn deram bu akşam sendeymişiz kuzumm benimm oglanın canı bu günn patlıcan oturtma istedi yaparmısın akşama canımmm biliyon ben yapamıyorumm yemek kokusunu midemm kaldırmıyoo canımmm hayrına akşama yapta geldigimizdee yiyeyimm kuzummm

as slm azracım naber canım
tugcal cım pekte emin değilim aslında evde küçük biliyonmu hani babalrıla kalsalarda fena olmaz ama ayıp olmasın iader etcez artıkın

kız kuzularr bide göbegimmm çok kaşınıyorr çatlamaması içinn ne kullanayımm kızımda bu kadarr kaşınmıyorduuu yaaaa çatlagımm yokk inşallahh bu hamileligimdede olmazz çatlagımmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy azram ya nerden buluyon kızzz bu hikayeleri koptum gene....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim derdacımm kızla ugraşıyomm evcilikk oynadık biraz kızımla ay yorulldumm kız iki canımlaa sen nasılsın canımm seninn veletlerr napıyorr kuzummm akşama işin zorr hele aleynaınkilerr gelirsee dahada zorrr

ayy alemsin kız
gel bacım yaparım ben sana senin oğlan aleynanaın ebraraın kızı geörünce duramadı bence anasına çekmiş pekte güzel napsın çocuk gelsin akşam doğuruyum deme ama bendesiniz kalsın bi gece daha

tugcalımm kuzumm akşama sen toplarmısınn bizlerii ben bu gün iyi hissetmiyomm kendimii oglan kıpır kıpır içedee uçagıı kullanırken dogururum falannn havada kalırlarr kızlarrr sen idare et kuzu bu akşamda sen topla bizlrii götürr derdama kuzumm

as slm azracım naber canım
tugcal cım pekte emin değilim aslında evde küçük biliyonmu hani babalrıla kalsalarda fena olmaz ama ayıp olmasın iader etcez artıkın

kusura bakma cicim 10 tane veledi babalarına bırakamam ayol adam bütün gün çalışıyo dinlensin acık....

idare edicez aryıkın napalım canım benim 1 tane biliyon ikinciyi heniz düşünmüyoz

toplarım cicim... aleynayla kardeleni almasak olmaz mı yauw... birinin veletleri durmuyo biri de heryeri elliyo... walla dn bozuldu curus da bugün yaptırdım artık... servisteki adam bacım sen naptın buna böyle kafası karışmış dedi... ben yapmadım ki hep kardeloşun yüzünden...

derdacımm saoll kuzumm şimdiden ellerine saglıkk

kız bencede olabilirrr olabilirrr bakk gördü kızları 3 gündürrr velet içerdee kaçırmasınn diyeee erken gelecekk çapkınmıı olacakk yoksa benimm oglann kızzz babasıı çapkınn deyildirr ama bu dayılarına çekecekk gibii şimdiden

duydun mu azram tugcalı 10 velt diyo ben ev dar diyom yarısını bıraksa biri ama bişeyde denmezki yaramazlada hini durmuyolşar biyerde

bırakamam tatlım... bizimkiler onuz ya ondan ya hepsini bırakcam yada hepsini alcam.. durmuyolar birbirlerinden ayrı... kolay mı tyabiii 9 ay karnımda hep beraberdiler.....şimdi ayrılamıyo yavrucaklar.... ama bu kadar det olduysa içine biz gelmeyelim yane kuzum.... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…