kızz kuzularrr bişeyy soracammm benimm bu ufaklıkk bu gün çok hareketlii neden acaba napsam kız dokturu arasam mı acaba bii acaba erken gelmek içinn acelemii ediyorr benimm oglannn kızım da sabahh beriii hadi gelll artıkk kardeşimm deyipp duruyoo acaba onumuu duydu benimm velet içerdennn ayyy napayımm kızlarr bi akıll verinnn deram bu akşam sendeymişiz kuzumm benimm oglanın canı bu günn patlıcan oturtma istedi yaparmısın akşama canımmm biliyon ben yapamıyorumm yemek kokusunu midemm kaldırmıyoo canımmm hayrına akşama yapta geldigimizdee yiyeyimm kuzummm
hoşbuldukk tugcalımm nasılsınn kuzummm
kızz kuzularrr bişeyy soracammm benimm bu ufaklıkk bu gün çok hareketlii neden acaba napsam kız dokturu arasam mı acaba bii acaba erken gelmek içinn acelemii ediyorr benimm oglannn kızım da sabahh beriii hadi gelll artıkk kardeşimm deyipp duruyoo acaba onumuu duydu benimm velet içerdennn ayyy napayımm kızlarr bi akıll verinnn deram bu akşam sendeymişiz kuzumm benimm oglanın canı bu günn patlıcan oturtma istedi yaparmısın akşama canımmm biliyon ben yapamıyorumm yemek kokusunu midemm kaldırmıyoo canımmm hayrına akşama yapta geldigimizdee yiyeyimm kuzummm
as slm azracım naber canım
tugcal cım pekte emin değilim aslında evde küçük biliyonmu hani babalrıla kalsalarda fena olmaz ama ayıp olmasın iader etcez artıkın
iyiyim derdacımm kızla ugraşıyomm evcilikk oynadık biraz kızımla ay yorulldumm kız iki canımlaa sen nasılsın canımm seninn veletlerr napıyorr kuzummm akşama işin zorr hele aleynaınkilerr gelirsee dahada zorrr
tugcalımm kuzumm akşama sen toplarmısınn bizlerii ben bu gün iyi hissetmiyomm kendimii oglan kıpır kıpır içedee uçagıı kullanırken dogururum falannn havada kalırlarr kızlarrr sen idare et kuzu bu akşamda sen topla bizlrii götürr derdama kuzumm
kusura bakma cicim 10 tane veledi babalarına bırakamam ayol adam bütün gün çalışıyo dinlensin acık....
duydun mu azram tugcalı 10 velt diyo ben ev dar diyom yarısını bıraksa biri ama bişeyde denmezki yaramazlada hini durmuyolşar biyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?