Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız tugcal anamm 12 ye tamamlasaydınn barii takımm kurardınn kuzuu

derdacımm işinn zorr bacım bu gece tugcal cocuklar yeter zatenn ev dolduu bize yer kalmaz kuzum

anam kadınn bide rahatt 10 nuda getiririm diyoo bırakamam eşime diyorr 10 çocukla nereye gidioyn sen bacım otur evinde aaaa

kız hala oğlan dayı derler zaten canım beimkide aynı dayısı

çocuk da yaparım gezmeye de giderim... kariyer de yaparım bariyerde.....sempatiksalakcinni
diğer ikisi de karnımda ayol...6 aylıklar daha... kışa doğacaklar inşallah teyzeleri.... takımı kurucam o zaman....

ebrarımm nasıl oldu acaba ya işi gücü varmıdır acaba gitsek yardım etsek

akşam battı kadının eviii yazıkk hasta hasta temizlikk yapacakk kuzumm nerdesinnn ebrarrrrrrr

gelin canım başımın üstünde yriniz var napalım bahçe var yakarız ışığı oynarlar bahçede

tugcalımm kuzumm allah tamamına erdirsinnn benimde 2 ayım kaldı kuzumm allahın izniyleee benim 2 ci hele bi dogsun hemen 3 cücün çalışmalarına başlıcamm kuzumm 3 te bırakırımmm

kızlar bu arada bugün 17 ağustos depremin yılı ölenlere Allahtan rahmet diliyorum mevlam bidaha göstermesin afetinden sakınsın inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…