portakal suyu selam canım adet olmuşsun üzüldüm ya ama RABBİM sana bu ayın hürmetine bu ay hamile kalmanı nasip etsin İNŞALLAH amin
MAŞALLAH canım darısı bizim başımıza İNŞALLAHmrb güzeller
eboşum ne gaz sancısı yaa hayırdır geçmişe tam bakmadım da geçmiş olsun inş şimdi daha iyisindir
kızlar bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
herkese güzel bi gün diliyorum ayy akşamaiftarda kocişim yok iş yerinde yiyecek yemegini gerçi bende oruç degilim bebekten dolayı ama tek yemek yemekten hoşlanmıyorum
şimdiden herekse afiyet lsun allah kabul etsin inşş oruçlarınızı
Oo demek erkek ama hep icimimden geciyodu senin erkek diye hayırlı ugurlu olsun canımselam kk nın güzel hatunları ben geldim dün dr a gittik çok şükür bebişimiz iyi ense kalınlığı ölçüldü iyiymiş birde 2 li test için kan verdik cuma günü sonucu alıcaz inşallah o da temiz çıkar...birde çok erken ama bebiş erkek dedi dr bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ...
şimdi ,işlerim çok onları halledeyim akşama gelirim hepinizi öptüm
aleynacım bende iyiymö canım her zamanki gibi işte tafiri veriym
ıspanaklı kek tarifi
kek için malzemeler;
3 adet yumurta; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1 su bardağı şeker; 15-16 adet ıspanak yaprağı; 2 su bardağı un
1 adet kapartma tozu 1 adet vanilya
yapılışı;
önce ıspanak yapraklarını plender dan geçir az su serp üzerlerine iyice ez daha sonra yumurta şeker ve yağı koyup blender dan tekrar geçir iyice karışsın en son olarak un vanilya ve kabartma tozunu koyup kaşıkla karıştır tepsiye döküp fırına ver çıkınca kenarlarını kes ve ufula
iç malzemeleri;
2 su baradağı süt; 2 yemek kaşığı toz şeker; 2 yemek kaşığı un krem şanti
muhallebi hazırlar gibi hazırla soğuyunca içine yapılmışl krem şantiyi dök ve mikserden geçir kekin üzerine sür ufuladığın kenarlarıda dök bu kadar istersen muhallebisisni yapma 2 paket kerm şanti kullan öğlede oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?