canım okey benim için farketmez ama 9u biraz geçebilir burda iftar geç oluyoyaGünaydın kızlar
henüz tamamını okuyamadım geçmişin
İlk gözüme takılanlar hemen cevap vermek istedim.
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum
Hala çok iyi olduğum söylenemez,üzgünüm tabi ama yapacak bişeyim yok cnm
Geçmiş olsun canım.
Akşamları sık sık su iç,susamasan da
Orucu açtığında mutlaka sıvı gıdalar almaya dikkat et
Evet söyleyecek bişey yok.
Allah büyük bakalım,bize ne zaman verecek
Ben okumamıştım adet olunca benimki kaldı aysenden rica ettim annesi okuyacak benim yerime 30 tane.
Bu akşam Saat 9 gibi konuşmuştuk tancredi ile sana da uygunsa yapalım cnm
EBRAR....................30 bitti
AYSEN annesi..........30 bitti
AYŞEN....................30 bitti
BONCUK..................30 bitti
ZORX........................30 bitti
MAVİŞ......................20 bitti
YELİZ.......................30 bitti
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20 bitti
A&S annesi..............20 bitti
TANCREDİ...............33
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canlarım ya saat 10 dan beri geçmişi okuyorum koptum ya:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğinizi versin emi kıslar kaynatmışsınız yine bi akşam bende gelmek istiyorumda erkenden sızmasam oruç beni iyi vuruyo valla hadi bakalım kıslar bende anlarım uçaklardan pilota ihtiyacınız olursa aklınızda bulunsun bi telefona bakar kapıp gelirim öpüyorum hepinizi canlar
saol tatlım evet yaaa yatınca bişey yok kalkınca iki büklüm oluyorumEbrarım geçmiş olsun gaz sancın varmış Allah acil sifasınıda versin bende çok çektim halada çekiyorum bunun için en iyi yöntem yatman canım yatınca gaz rahatla geziniyo sancın hafifliyo tabi bidaha olmazsın inşAllah
Kardelenim sende doktora gidecekmişsin Rabbim yar ve yardımcın olsuninşAllah hayırlı haberlerle gelirsin bizide güzel haberlerle sevindirirsin
Boncuğum sanada Allah kolaylık versin canım misafirin gelecekmiş eşinde tez zamanda iyileşirde gelir meleğin
yaa ablan hasta oldu gelmedin bi geçmiş olsunaabla hsta olmuşsun gecmiş olsun
akşam gelemedim işimiz vardıda birazcık:kedi:
başka zamn gelirim İNŞALLAH
ama gelicez İNŞALLAH cocuklarla evini merak ediyoz
oyyy kuzucum büyümüş teyzoşu yesin onu maşallah barekallahmrb güzeller
eboşum ne gaz sancısı yaa hayırdır geçmişe tam bakmadım da geçmiş olsun inş şimdi daha iyisindir
kızlar bende dün dr dan geldim çok şükür minigim iyi 1768 gr olmuş 42 cm boyu gidişat ii dedi :) hayırlısı bakalım 3 hafta sona tekrar gitcem o zaman dogumu konuşcaz belki çatı muaynesinide yapabili azcuk ondan korkuyom yaa
herkese güzel bi gün diliyorum ayy akşamaiftarda kocişim yok iş yerinde yiyecek yemegini gerçi bende oruç degilim bebekten dolayı ama tek yemek yemekten hoşlanmıyorum
şimdiden herekse afiyet lsun allah kabul etsin inşş oruçlarınızı
selam kk nın güzel hatunları ben geldim dün dr a gittik çok şükür bebişimiz iyi ense kalınlığı ölçüldü iyiymiş birde 2 li test için kan verdik cuma günü sonucu alıcaz inşallah o da temiz çıkar...birde çok erken ama bebiş erkek dedi dr bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ...
şimdi ,işlerim çok onları halledeyim akşama gelirim hepinizi öptüm
oooofffff gene geldi benimki((
canım kusura bakma elektrik gitti yeni geldi inanki yaaebrarcım nasılsın,,,
saol portim hoşbuldumHoşgeldin ebrarcım
Tamam istersen 21,30 diyelim dua saatini
bu arada tancredi de okumuş bitirmiş sadece aleyna kalıyor geriye
Ben git gide toparlıyorum canım kendimi,yapacak bişey yok malesef kabullenmeye mecburum
oooofffff gene geldi benimki((
TUTİŞİM nerde????
özledim kuzumu ben yaa .ramazan geldi hiç karşılaşamaz olduk .
ama onun burda olduğunu bilmek bile yetiyo .
tutimm öptüm seni kuzum
abla hsta olmuşsun gecmiş olsun
akşam gelemedim işimiz vardıda birazcık:kedi:
başka zamn gelirim İNŞALLAH
ama gelicez İNŞALLAH cocuklarla evini merak ediyoz
aleynacım bende iyiymö canım her zamanki gibi işte tafiri veriym
ıspanaklı kek tarifi
kek için malzemeler;
3 adet yumurta; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1 su bardağı şeker; 15-16 adet ıspanak yaprağı; 2 su bardağı un
1 adet kapartma tozu 1 adet vanilya
yapılışı;
önce ıspanak yapraklarını plender dan geçir az su serp üzerlerine iyice ez daha sonra yumurta şeker ve yağı koyup blender dan tekrar geçir iyice karışsın en son olarak un vanilya ve kabartma tozunu koyup kaşıkla karıştır tepsiye döküp fırına ver çıkınca kenarlarını kes ve ufula
iç malzemeleri;
2 su baradağı süt; 2 yemek kaşığı toz şeker; 2 yemek kaşığı un krem şanti
muhallebi hazırlar gibi hazırla soğuyunca içine yapılmışl krem şantiyi dök ve mikserden geçir kekin üzerine sür ufuladığın kenarlarıda dök bu kadar istersen muhallebisisni yapma 2 paket kerm şanti kullan öğlede oluyo
merhaba bersucum çok sevinidm canım rabbim kucağına almayı nasip etisn inşalalh
offffffff offffffffffffffff bana nakadar uzuk geliyo bi bilseniz sanki hiç olmıycak yoruldum ben rabbim yardım et mevlam
derdanurcum ben oturmaya cok gtmiyorum annemlere gidiyorum o kadar
ama artık millet yani yakın akrabalar anladı galiba olmadıgını bana sormuyolar artık
komşularada hiç selam vermiyorum ne yalan söyliyim yanlarından vınnnnnnn diye geciyorum
mukabeleye bile gitmedim kendim evde okuyorum biliyorum sorucaklar varmı bişeeeeeeeee diye
sende üzme tatlı canını bak eşin ameliyatta oldu sen 6 ay içinde hamile kalırsın ALLAHIN izniyle bak gör
müjdemide isterim bu aradaaaaaaaaaa
ooo aleynacım hade bakem.... :teytey::teytey::teytey:sein ve çocuklaın yokluğu baya belli oldu zatili... bi sesszilik bişey.... bu akşam gel ama emi???
bende yapıcam bunu... canım çok çekti... saol derdanurcum...
yaa canım benim mly e düşünme... inşallah bizde birgün hamiş olup her aşamasını yaşıcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?