Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizzzz hoşgedin balım
tefriciyenin 100 tanesi daha bitti şimdi
yarında gerisini bitirip tekrardan alıcam inşallah
buarada naber yemek yaptınmı?

kızlar yalnız birz geç alıcam sizi bugün... iftara gidicem de... 12 i falan bulur derdanurcum... kusura kalma artık biraz geç gelicez... olmadı sahura da kalırız yatıya da ne dersin????

hoşgeldiniz kızlar teker tekeer yazmadım bu akşam bendesiniz bekelerim
azracım senin oturtma bol bol var canım sen gel

derdam hamdusenalar olsun iyiyim kuzum sen nasılsın?
yarınmı doğum günün canım?ozaman biz sana yarın gelseydik yaa

tugcalım maşallahın var habire geziyon daha bizi kimse çağırmadı iftara :2:
aa pardon eltim çağırdıda gidememiştim sempatiksalakcinni

şimdi tv de gfördüm... küçük çekmece gölü tehlike sinyali veriyomuş... rengi yeşile dönmüş... kesin aleynanın veletlerinin işi bu... o kadar dedik şu çucuklara wc eğitim ver diye... bak çevre felaketine sebep olmaya başladılar artık.... ben hemen show u arayım de nedenini söyleyim iyisimi... :roflol::roflol::roflol:

sevindim canım ağrı zordur
gelin gülüm ben sizin içinde kesrim akşam pasta erken kutlarız biraz zaten gece yarısından sonra başalıyo doğum günüm

kızlar kardelenden haberleri kısaca ben veriyim kızarmıki ?
tedaviye başladı buarada kardeloşun ısrarlarıyla genetik toksoplazma testleride yapıldı .kolunu paramparça etmişler .detayları o anlatsın artık

offf canım benim yaaa... çok üzüldüm bak şimdi....

bütün kızlar toplanmış maşallah
hoşgeldin portim
nasılsın opuyorumnanaktan
diline sağlık ebrarım
benimde 350 den 250 kaldı onlarıda bitirip son 500 e geçicem inşallahh
nedemek kuzum hepimizin diline yüreğine sağlık opuyorumnanaktan
inşallah inanarak okuyoruz ve sana vesile olucak
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sevindim canım ağrı zordur
gelin gülüm ben sizin içinde kesrim akşam pasta erken kutlarız biraz zaten gece yarısından sonra başalıyo doğum günüm

hee doğru yaa biz 12yi geçerken anca geliriz ozaman sen doğum günü çocuğu olursun bile
ay hediye ne alsak sana kuzu?

yaaa biz kocişle yemeğe gidiyos kızlar... yemeğim yokda....:roflol::roflol::roflol: bugün de mahalle pazarı var gündüz sıcaktan çıkamıyom dolayısıyla yemeksiz kaldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…