Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

vayyy,aramızda ne cevherler varmış kız,meğer herkez pilotmuş anam.kaydirigubbakcemile3
sağol canım,bu akşam başlıcak iğnelerim,inş.şifa olur.
inş.güzel sonuçlar çıkar sevtuncum,biraz relax lütfennnnnn.
abla hsta olmuşsun gecmiş olsun

akşam gelemedim işimiz vardıda birazcık:kedi:

başka zamn gelirim İNŞALLAH

ama gelicez İNŞALLAH cocuklarla evini merak ediyoz
hııı,bizde dediydik nerde kaldı bu gacı,meğer temel atıyomuş.aklinialirimsmile
Allah sağlıkla kavuştursun yavruna,demek erkekmiş,maşallah.
oooofffff gene geldi benimki ((
zaten bu sıra herkez kırmızılı kırmızılı,başka renk gören yok.alsanaalsanasmile
geldim,şimdi anlatcam.
kuzularrrrr selammmmmmmmm nasılsınızzzzzz canlarrrrrrrr

kız,yoksa cezalımıyım bu akşam,daha ellemem,öğrendim işlevlerini,nolur bırakmayın beni.sırnaşık şey
ayyy kardelen naptı acep ya.... bu saat oldu gelmedi de... KARDELEEENNNNN bizi habersiz bırakma....
geldimmmmm.
yok anam kardelenimle aleynamı geitirin ben verirm servis parasını olmaz öle
sağol canım,sende olmasan napcaz bi bu topicte,baksana herkez aleyhimize çalışıyo.aklinialirimsmile
çocuk da yaparım gezmeye de giderim... kariyer de yaparım bariyerde.....sempatiksalakcinni
diğer ikisi de karnımda ayol...6 aylıklar daha... kışa doğacaklar inşallah teyzeleri.... takımı kurucam o zaman....
kız,hamile olmayan yok galiba bu topicte hıııı.
kardelen geldi hoşgeldin canım nasıl geçti

aha kardelen de girmiş kızlar... kardelen neler yaptın anlat bakalım.....
hoşbulduk kızlar.

inş.güzel çıkar sonucun,rabbim kimseye aratmadan,bekletmeden versin inş.

kardeşummm hoşgeldinn gülümm nasılsınnn iyi haberler getirdinmii bize kuzum
anlatcam şimcik.
biri benimi çağırdı ne???

ben geldim ya ,anlamışındır geldiğimi.kaydirigubbakcemile3

TANCREDİ için dua listesi
[/I][/B]
EBRAR....................30 bitti
AYSEN annesi..........30 bitti
AYŞEN....................30 bitti
BONCUK..................30 bitti
ZORX........................30 bitti
MAVİŞ......................20 bitti
YELİZ.......................30 bitti
ALEYNA...................20bitti
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20 bitti
A&S annesi..............20 bitti
TANCREDİ...............33bitti

saol ezgicim canım benim ben seni çğırmammı gel balım sen ne istiyon akşama azram patlıcan oturtma istedi
ebrarcım en büyük hediye bana sizin gelmeniz
kardelene üzüldüm ya neden öğle yaptılar acaba ama inşalalh hayırlı olur tedaviye başlıycakmış dilerim tez vakitte hamile kalır

TUTİMMMMMMMMMM hoşgeldin balım seni gördüğüme çok çok sevindim
kızma bizde yeni toplaştık opuyorumnanaktan
yok cnm size kızar mıyım hiiçç,bende özledimm ablammm hep gece sohbet ediyorsunuz
gerçi ben pek yazamam ama takipteyimm :)
derdamm doğum günü kutlu olsun şimdiden cnm

kardeşumm inşallahhh iyi olacakk kuzumm allahın izniyle dualarımızla mübarek günlerrde rabbim duysun

ebrarım kuzumm gece eve gelince bi sürü kızdımm benim kızaa anne dedi ben şekerlri hep döktümm bende sinirlndimm dedimm kızım ayıp deyilmii ebrar teyzen zaten hastaydı okadar ugraşmışş hazırlıkk yapmışş bizi içinn evini batırdınız kadının dedimm bidaha gittigimizde yanımda otur görmeyyim dedim yaramazlık yaptıgını bak aleyna teyzeninn çocuklarınaa onlarr gibi yaramazz olma uslu usluu otur kenarda dedim kuzura bakma şekerimm çocukk iştee hanii aleynanın evinde yapsaa canı saolsunn dicem temizlesinn aleynaa kendi çocuckları bizimkilerden beterr ama sana kıyamıyomm kuzumm hastasın bide

biliyorum tutişim herzaman okuyosun geçmişi hiçbirimizide es geçmiyosun
aramızda olmanı isterizde çalışınca olmuyo işte sağlık olsun

oyyy bitanem sıkıştırmasaydın çocuğu ya olsun kıyamaz teyzesi ona .feda olsun şekerler ona .temizledim oldu bitti kaydirigubbakcemile5
aleynayada gitcez onun evinde benimkinide tembih etcem yaramazlık yapsınlar onunkilker bize yaptı demi ama :roflol::roflol:
ben yetişemem heralde....senağlamasenağlamasenağlama gelince okurum artık....

olsun kuzu sende gelince amin dersin zemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kuzum,niye kızım,ben geçmişten çıkana kadar millet çatladı,iyi oldu söylediğin.
doğum günün mü derdam yarınn ne güselll

oyy kardelenimin damar bulunamama sorunu vardı dimi
evet yaaa,malesef bulamıyolar,bi oraya bi oraya delik açıyolar.mafoldumben
bide kadın birine kızgındı,bi bastırıyoki,bişeyde diyemedim,hiç çekemem şimdi tartışmnayı,boşver dayanim dedim.7 tüp kan verdim ve binbir istekle,ne zor ya,bana şu şu tetkikler yapoılmadı,onları istiyorum diyorum,ne gerek var,olsada bişey yapılmaz,biz pıhtılaşmaya inanmıyoz,toxaplazma olsa bile,geçirmişsindir,o her an olan bi virüs değil,binvbir cümleyle beni iknaya çalıştılar,ben istiyorum dedim,61 milyonu devlet karşıladı,50 yide ben ve yaptırdım,benim daha b 12 me hiç bakılmadı,halbuki gebe kalmaya mani bir durum,bunları drlara ben mi hatırlatmalıyım acab?:mymeka:
ay yelizim gerçekten öyle
buyıl varya bakliycem kimseyi çağırmıycam
bakalım nolcak yani karşılık için tabki değilde yinede istiyo ama insan bayanssulusmile

bende beklicem diyorum ama bakalım,eşim beni beklemeyebilir,illa çağıralım diyebilir,pek çevresi yok ya garibimin,çevre genişlemesi yapmamız gerek.vereliniortak

selamünaleyküm kızlar aksam sizin için cok dua ettim rabbim kabul etsin inşallah bizim burda Emirsultan hazretleri var oraya gittimm coook dua ettim rabbim kabul etsin inş.

hoşgeldin portim
nasılsın opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım,iyiyim ben sen nasılsın?

hiç bişey anlamadım bilmiyorumkismile
portim gelmiş hoşgelmişş

hoşbulduk canım,nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…