benide daha çağıran olmadı zaten bu konuda çok şanssızım
ben 1 giderim miillet döne döne gelir bana
doğum günün mü derdam yarınn ne güselll
oyy kardelenimin damar bulunamama sorunu vardı dimi
vayyy,aramızda ne cevherler varmış kız,meğer herkez pilotmuş anam.kaydirigubbakcemile3ay canlarım ya saat 10 dan beri geçmişi okuyorum koptum ya:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğinizi versin emi kıslar kaynatmışsınız yine bi akşam bende gelmek istiyorumda erkenden sızmasam oruç beni iyi vuruyo valla hadi bakalım kıslar bende anlarım uçaklardan pilota ihtiyacınız olursa aklınızda bulunsun bi telefona bakar kapıp gelirim öpüyorum hepinizi canlar
sağol canım,bu akşam başlıcak iğnelerim,inş.şifa olur.Ebrarım geçmiş olsun gaz sancın varmış Allah acil sifasınıda versin bende çok çektim halada çekiyorum bunun için en iyi yöntem yatman canım yatınca gaz rahatla geziniyo sancın hafifliyo tabi bidaha olmazsın inşAllah
Kardelenim sende doktora gidecekmişsin Rabbim yar ve yardımcın olsuninşAllah hayırlı haberlerle gelirsin bizide güzel haberlerle sevindirirsin
Boncuğum sanada Allah kolaylık versin canım misafirin gelecekmiş eşinde tez zamanda iyileşirde gelir meleğin
inş.güzel sonuçlar çıkar sevtuncum,biraz relax lütfennnnnn.sabah hastaneye gittik mercimegimle idrar kan verdik hadi allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar tansiyonum çok şükür normal allahım bişey çıkmasın ne olur bu arada sizler ne yapıyosunuz bakem
hııı,bizde dediydik nerde kaldı bu gacı,meğer temel atıyomuş.aklinialirimsmileabla hsta olmuşsun gecmiş olsun
akşam gelemedim işimiz vardıda birazcık:kedi:
başka zamn gelirim İNŞALLAH
ama gelicez İNŞALLAH cocuklarla evini merak ediyoz
Allah sağlıkla kavuştursun yavruna,demek erkekmiş,maşallah.selam kk nın güzel hatunları ben geldim dün dr a gittik çok şükür bebişimiz iyi ense kalınlığı ölçüldü iyiymiş birde 2 li test için kan verdik cuma günü sonucu alıcaz inşallah o da temiz çıkar...birde çok erken ama bebiş erkek dedi dr bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ...
şimdi ,işlerim çok onları halledeyim akşama gelirim hepinizi öptüm
zaten bu sıra herkez kırmızılı kırmızılı,başka renk gören yok.alsanaalsanasmileoooofffff gene geldi benimki((
geldim,şimdi anlatcam.ablammm valla ya gece yatmıyorsunuz sonra gün boyu uyuyorsunuz sizi tembeller siziiilülülülülülü
ya geçmişi okudum koptum yabitmek bilmedi bi türlü ama ne kadannn kaynatmışsıınız
geçmiş olsun ayrıca o ağrıyı malesef bende çok iyi biliyorum
kardeloş gelmedi mi doktordan?
bnmde başım çok ağrıyor sabahtan beri geçmedi yaa
kuzularrrrr selammmmmmmmm nasılsınızzzzzz canlarrrrrrrr
kız,yoksa cezalımıyım bu akşam,daha ellemem,öğrendim işlevlerini,nolur bırakmayın beni.sırnaşık şeytoplarım cicim... aleynayla kardeleni almasak olmaz mı yauw... birinin veletleri durmuyo biri de heryeri elliyo... walla dn bozuldu curus da bugün yaptırdım artık... servisteki adam bacım sen naptın buna böyle kafası karışmış dedi... ben yapmadım ki hep kardeloşun yüzünden...
geldimmmmm.ayyy kardelen naptı acep ya.... bu saat oldu gelmedi de... KARDELEEENNNNN bizi habersiz bırakma....
sağol canım,sende olmasan napcaz bi bu topicte,baksana herkez aleyhimize çalışıyo.aklinialirimsmileyok anam kardelenimle aleynamı geitirin ben verirm servis parasını olmaz öle
kız,hamile olmayan yok galiba bu topicte hıııı.çocuk da yaparım gezmeye de giderim... kariyer de yaparım bariyerde.....sempatiksalakcinni
diğer ikisi de karnımda ayol...6 aylıklar daha... kışa doğacaklar inşallah teyzeleri.... takımı kurucam o zaman....
kardelen geldi hoşgeldin canım nasıl geçti
hoşbulduk kızlar.aha kardelen de girmiş kızlar... kardelen neler yaptın anlat bakalım.....
inş.güzel çıkar sonucun,rabbim kimseye aratmadan,bekletmeden versin inş.kızlar iftardan sonra bende gelecem misfirliğe kabul ederseniz mutlaka haber verin ama yemek yapıyorum bende arada okuyorum hadi hepinize iyi akşamlar dua edin yarı kan testi yaptıracam inşallah iyi haber alır sizlerle paylaşırım
anlatcam şimcik.kardeşummm hoşgeldinn gülümm nasılsınnn iyi haberler getirdinmii bize kuzum
biri benimi çağırdı ne???
yok cnm size kızar mıyım hiiçç,bende özledimm ablammm hep gece sohbet ediyorsunuzTUTİMMMMMMMMMM hoşgeldin balım seni gördüğüme çok çok sevindim
kızma bizde yeni toplaştık opuyorumnanaktan
kızlar bu akşam dua var 21:30 gibi
katılım çok olur umarım döverim haa hepiniz burda olun alsanaalsanasmile
oyyy bitanem sıkıştırmasaydın çocuğu ya olsun kıyamaz teyzesi ona .feda olsun şekerler ona .temizledim oldu bitti kaydirigubbakcemile5kardeşumm inşallahhh iyi olacakk kuzumm allahın izniyle dualarımızla mübarek günlerrde rabbim duysun
ebrarım kuzumm gece eve gelince bi sürü kızdımm benim kızaa anne dedi ben şekerlri hep döktümm bende sinirlndimm dedimm kızım ayıp deyilmii ebrar teyzen zaten hastaydı okadar ugraşmışş hazırlıkk yapmışş bizi içinn evini batırdınız kadının dedimm bidaha gittigimizde yanımda otur görmeyyim dedim yaramazlık yaptıgını bak aleyna teyzeninn çocuklarınaa onlarr gibi yaramazz olma uslu usluu otur kenarda dedim kuzura bakma şekerimm çocukk iştee hanii aleynanın evinde yapsaa canı saolsunn dicem temizlesinn aleynaa kendi çocuckları bizimkilerden beterr ama sana kıyamıyomm kuzumm hastasın bide
ben yetişemem heralde....senağlamasenağlamasenağlama gelince okurum artık....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:şimdi tv de gfördüm... küçük çekmece gölü tehlike sinyali veriyomuş... rengi yeşile dönmüş... kesin aleynanın veletlerinin işi bu... o kadar dedik şu çucuklara wc eğitim ver diye... bak çevre felaketine sebep olmaya başladılar artık.... ben hemen show u arayım de nedenini söyleyim iyisimi... :roflol::roflol::roflol:
yok kuzum,niye kızım,ben geçmişten çıkana kadar millet çatladı,iyi oldu söylediğin.kızlar kardelenden haberleri kısaca ben veriyim kızarmıki ?
tedaviye başladı buarada kardeloşun ısrarlarıyla genetik toksoplazma testleride yapıldı .kolunu paramparça etmişler .detayları o anlatsın artık
evet yaaa,malesef bulamıyolar,bi oraya bi oraya delik açıyolar.mafoldumbendoğum günün mü derdam yarınn ne güselll
oyy kardelenimin damar bulunamama sorunu vardı dimi
ay yelizim gerçekten öyle
buyıl varya bakliycem kimseyi çağırmıycam
bakalım nolcak yani karşılık için tabki değilde yinede istiyo ama insan bayanssulusmile
hoşbulduk canım,iyiyim ben sen nasılsın?hoşgeldin portim
nasılsın opuyorumnanaktan
kızlar kardelenden haberleri kısaca ben veriyim kızarmıki ?
tedaviye başladı buarada kardeloşun ısrarlarıyla genetik toksoplazma testleride yapıldı .kolunu paramparça etmişler .detayları o anlatsın artık
portim gelmiş hoşgelmişş
biliyorum tutişim herzaman okuyosun geçmişi hiçbirimizide es geçmiyosun
aramızda olmanı isterizde çalışınca olmuyo işte sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?