Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, azraperi34+, derdanur+, GokceRana23+, GulsahS+, haletrn+, kardelen5233+, portakal_suyu+, tugcal+, turkuaz+, zorxx+

bukadar kalabalığız ve konuşan yok hayırdır kızlar

gülsahcım hoşgeldin cnm nasıl geçti okul başlamış size?
hoşbuldum canım okul iyi geçti yeni zümremle tanıştım kaynaştım bu yıl 3. sınıf okutucakmışım. Özel okullar böyle baya erken açılıyo canım. Seminer dönemi şimdilik. 2 hafta boyunca 10:00-14:00 arası çalışıyoruz. okul açılmadan önceki hafta 09:00-17:00 çalışıcaz geçen yılki öğrencileri çağırıp yaz ödevlerini kontrol edicez daha. Sıcakta çok zor olacak ama bakalım. Sen nasılsın.
ay ne çok konuşmuşumbilmiyorumkismile

selamünaleyküm kızlar aksam sizin için cok dua ettim rabbim kabul etsin inşallah bizim burda Emirsultan hazretleri var oraya gittimm coook dua ettim rabbim kabul etsin inş.
ayy canım çok saol ALLAH razı olsun
seninde gönlünün muradını versin inşallah çok mutlu oldum inanki
hoşbulduk canım,iyiyim ben sen nasılsın?

hiç bişey anlamadım bilmiyorumkismile

hoşbulduk canım,nasılsın ?
portim bende iyiyim saol canım
ya karışıkmı anlatmışımki
kardeloşun 3 düşüğü var ama doktorlar genetik test yapmak istemiyolardı onun ısrarıyla yani zorla testlerini yaptırmış buarada damar bulamıyolar kolları fena olmuş
elimden geldiğince ablaammmolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

gülşah hoş geldin canım.
kızlar,şimdi şunu hemen söylim,bugün iki kolumunda delinmesi,damar bulamamaktan olmadı,genelde öyle oluyo ama bugünkü,dr un tahlili istemeyip,benim istemem sonucunda oldu,baştan fsh falan yaptırdım,sonra illa isteyince,ikinci kolumu deldiler,ama geçen gün tam üç yerime bakıp,iki yerimni delmişlerdi yaaa,çok acıyo,kadın pis bastırdı ha.:mymeka:

hoşbuldum canım. Nasılsın? Geçmiş olsun.

kılzar benim şimdil,k cıkmam lazım... eşim geldi pazar gidicez daha iftardan önce.... gece gelirim inşallah... okurum yazdıklarınızı o zaman... hepinizi çok çok öpüyorum tek tek.....:a015::a015::a015:

kız ebroş,menagon totodan yapılıyomuş,eşim yapabilir mi kiiüst kısma mı yapılcak,şırıngasıda kocaman bişey yav,hem özel şırınga değilmiş,göndermesende olur onları canuım,bide,25 derecenin altı diyo,yaneeee,kargoyla göndersen,kargoya söylsen bu fazla sıcakta kalmasın diye gene olur,bu arada ben ilacı çıkarmayı unutttummmm.

Aanladım cnm,Allah yardım etsinnn
bnde çok şükür sabahtan beri baş ağrım var geçmek bilmedi

kuzumm A llah onları ıslah etsin

GÜLŞAH bende hoşgeldin dedim kuzu beni görmüyomusun küstüm :umursamaz:
ebrarım seslendinde görmediysem şu kafamı kırayım klava:
kuzum vallaha görmedim. Kardeşime yemek hazırlıyorum bir taraftan bir taraftan da buraya yazmaya çalışıyorum. İki işi bir arada beceremedim. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
barıştık mıbilmiyorumkismile

turkuazcım nasılsın canım akşama geliyorsun demii derdaya çocukları getirmeyi unutma kuzum bahçede oynucaklarr bizde rahat rahat sohbett ederizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…