turkuazım benim başına kıyuamam hemen bi dua okuyorum inşallah geçer.opuyorumnanaktanAanladım cnm,Allah yardım etsinnn
bnde çok şükür sabahtan beri baş ağrım var geçmek bilmedi
kuzumm A llah onları ıslah etsin
canım güle güle iyi bak kendine afiyet şeker olsun opuyorumnanaktankılzar benim şimdil,k cıkmam lazım... eşim geldi pazar gidicez daha iftardan önce.... gece gelirim inşallah... okurum yazdıklarınızı o zaman... hepinizi çok çok öpüyorum tek tek.....:a015::a015::a015:
slmmm
iyiyim ebroşum bak şişko deme göbüşümlen döverim senüüü
canım eşin yapamazki onu hastanede vurdurman gerek kuzumkız ebroş,menagon totodan yapılıyomuş,eşim yapabilir mi kiiüst kısma mı yapılcak,şırıngasıda kocaman bişey yav,hem özel şırınga değilmiş,göndermesende olur onları canuım,bide,25 derecenin altı diyo,yaneeee,kargoyla göndersen,kargoya söylsen bu fazla sıcakta kalmasın diye gene olur,bu arada ben ilacı çıkarmayı unutttummmm.
Şimdi anladım ebrarcım ben pek bilmiyorum kim hamile kim ne tedavide o yüzden anlamamıştım
geçmiş olsun arkadaşımıza
turkuazcım nasılsın canım akşama geliyorsun demii derdaya çocukları getirmeyi unutma kuzum bahçede oynucaklarr bizde rahat rahat sohbett ederizz
Şimdi anladım ebrarcım ben pek bilmiyorum kim hamile kim ne tedavide o yüzden anlamamıştım
geçmiş olsun arkadaşımıza
ayy estagfurullah kuzum yaa hani hoşgeldin demedi deme diye bayanssulusmileebrarım seslendinde görmediysem şu kafamı kırayımklava:
kuzum vallaha görmedim. Kardeşime yemek hazırlıyorum bir taraftan bir taraftan da buraya yazmaya çalışıyorum. İki işi bir arada beceremedim. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
barıştık mıbilmiyorumkismile
şimdiiii,sabah 10 30 da uyandım,sayenizde tabii kiiii,geç kalmıştım,işimde vardı,onu hallettim,11 30da evden çıktım,yarım saatte anca ulaştım fakülteye,çift vasıtayla tabiki,kanımı aldılar,öğleden sonraya kaldın dediler,bende muayene edinde akşamüstüne kadar beklerim dedim,dr gitmişte olabilirdi çünkü,sonra muayene oldum,rahim yumurtalıklar iyi,tedaviye hazır,niye aşılama istemediğimi,bu tedavinin tüp bebek aşamasında,sayılmadığını,illa aşılamayı önerdiler,yok bikere daha denicem dedim,dr yaşımı sordu,32 yi duyunca,genç belledi zaaaar,iyi deneyebilirsin dedi,bende menagonum var,ona rapğğor çıkarın dedim,iğnemi aldım eve geldim. bu kadaaaannnnnn.
merakınız gitti dimiiii,tabi bidaha bişey sormassınız,bu kadar uzun uzadıya,detaylara girerek anlattığım için.lülülülülülülülülülülülü
canımm iyiyim şükür ben gelemicem malesef idare edin beni:)
malum sabah işş var erken kalkıyorum,siz bnm yerime için çaylarınızı opuyorumnanaktan
ayyy canım bnmm sağolasın Allah razı olsunturkuazım benim başına kıyuamam hemen bi dua okuyorum inşallah geçer.opuyorumnanaktan
şimdiiii,sabah 10 30 da uyandım,sayenizde tabii kiiii,geç kalmıştım,işimde vardı,onu hallettim,11 30da evden çıktım,yarım saatte anca ulaştım fakülteye,çift vasıtayla tabiki,kanımı aldılar,öğleden sonraya kaldın dediler,bende muayene edinde akşamüstüne kadar beklerim dedim,dr gitmişte olabilirdi çünkü,sonra muayene oldum,rahim yumurtalıklar iyi,tedaviye hazır,niye aşılama istemediğimi,bu tedavinin tüp bebek aşamasında,sayılmadığını,illa aşılamayı önerdiler,yok bikere daha denicem dedim,dr yaşımı sordu,32 yi duyunca,genç belledi zaaaar,iyi deneyebilirsin dedi,bende menagonum var,ona rapğğor çıkarın dedim,iğnemi aldım eve geldim. bu kadaaaannnnnn.
merakınız gitti dimiiii,tabi bidaha bişey sormassınız,bu kadar uzun uzadıya,detaylara girerek anlattığım için.lülülülülülülülülülülülü
canımm iyiyim şükür ben gelemicem malesef idare edin beni:)
malum sabah işş var erken kalkıyorum,siz bnm yerime için çaylarınızı opuyorumnanaktan
kardelen tedaviye bailadın mı hayırlı olsun gelsin miniş inşş canım
ebroşşşşşşşşşşş böööööööööalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
kardelen tedaviye bailadın mı hayırlı olsun gelsin miniş inşş canım
ebroşşşşşşşşşşş böööööööööalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
ayy estagfurullah kuzum yaa hani hoşgeldin demedi deme diye bayanssulusmile
kolay gelsin canım iyisin değilmi ?
barıştık tabi kuzum küsermiyim hiç yaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey::teytey::1hug:
sağol canım,inş hepimiz istediğimiz sonucu bi an önce alırız,rabbim hepimizede nasib etsin inş.ayyy canım bnmm sağolasın Allah razı olsun
Tedavin hayırlı olsun kardeloşummm,inş bu sefer herşey istediğin gibi olur
kardeşumm canımm inşallahhh güzel olcak herşeyyy rabbim duysunn sesimizi tevainden güzel sonuç alasın inşallah o göbişinnn ikizlerleee dolsunnn gülümmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ebroşum,istersen ben bi kargoya sorim yarın,yada sana yakın varsa sen sor,öyle daha rahat olur senin için.zaten benim elimde pazartesiye kadar ,hatta paztesi yetesilik iğne var,dozu yükseltmezlerse salıyada var.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsosırnaşık şey
canım benim anlıyorum seni bende her başlagıcta öyle düşünüyodum ama allah nasip ederse oluyo inş bu kez olur canıminş.canım yaaa,bide rapor çıkarırken kaç tane yazalım diyolar,ne kadar hakkım varsa yazın,zaten bi sonraki tedaviyede gerek olabilir bende diyom,olmamasına o kadar alışmışım ki.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?