Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

şimdiiii,sabah 10 30 da uyandım,sayenizde tabii kiiii,geç kalmıştım,işimde vardı,onu hallettim,11 30da evden çıktım,yarım saatte anca ulaştım fakülteye,çift vasıtayla tabiki,kanımı aldılar,öğleden sonraya kaldın dediler,bende muayene edinde akşamüstüne kadar beklerim dedim,dr gitmişte olabilirdi çünkü,sonra muayene oldum,rahim yumurtalıklar iyi,tedaviye hazır,niye aşılama istemediğimi,bu tedavinin tüp bebek aşamasında,sayılmadığını,illa aşılamayı önerdiler,yok bikere daha denicem dedim,dr yaşımı sordu,32 yi duyunca,genç belledi zaaaar,iyi deneyebilirsin dedi,bende menagonum var,ona rapğğor çıkarın dedim,iğnemi aldım eve geldim. bu kadaaaannnnnn.
merakınız gitti dimiiii,tabi bidaha bişey sormassınız,bu kadar uzun uzadıya,detaylara girerek anlattığım için.lülülülülülülülülülülülü

kılzar benim şimdil,k cıkmam lazım... eşim geldi pazar gidicez daha iftardan önce.... gece gelirim inşallah... okurum yazdıklarınızı o zaman... hepinizi çok çok öpüyorum tek tek.....:a015::a015::a015:
canım güle güle iyi bak kendine afiyet şeker olsun opuyorumnanaktan
slmmm
iyiyim ebroşum bak şişko deme göbüşümlen döverim senüüü
şişko
:roflol::roflol::roflol::roflol:
döversin bilirim kanka
canım eşin yapamazki onu hastanede vurdurman gerek kuzum
yaa ne olur ne olmaz bilmemki kargoylamı yollayımki?
Şimdi anladım ebrarcım ben pek bilmiyorum kim hamile kim ne tedavide o yüzden anlamamıştım
geçmiş olsun arkadaşımıza

tabiki canım haklısın opuyorumnanaktan

turkuazcım nasılsın canım akşama geliyorsun demii derdaya çocukları getirmeyi unutma kuzum bahçede oynucaklarr bizde rahat rahat sohbett ederizz

canımm iyiyim şükür ben gelemicem malesef idare edin beni:)
malum sabah işş var erken kalkıyorum,siz bnm yerime için çaylarınızı opuyorumnanaktan

kızlar bu sefer kesin çıkıyorum yemekleri yapıyım akaşam hepinizi bekliyorum gelin hepinize hayılı iftarlar rabbim dualarınızı kabul etsi,n öpüldünüz canalr

ayy estagfurullah kuzum yaa hani hoşgeldin demedi deme diye bayanssulusmile
kolay gelsin canım iyisin değilmi ?
barıştık tabi kuzum küsermiyim hiç yaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::1hug:

kardelen tedaviye bailadın mı hayırlı olsun gelsin miniş inşş canım
ebroşşşşşşşşşşş böööööööööalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni

ebroşum,istersen ben bi kargoya sorim yarın,yada sana yakın varsa sen sor,öyle daha rahat olur senin için.zaten benim elimde pazartesiye kadar ,hatta paztesi yetesilik iğne var,dozu yükseltmezlerse salıyada var.

turkuazım benim başına kıyuamam hemen bi dua okuyorum inşallah geçer.opuyorumnanaktan
ayyy canım bnmm sağolasın Allah razı olsun

Tedavin hayırlı olsun kardeloşummm,inş bu sefer herşey istediğin gibi olur

kardeşumm canımm inşallahhh güzel olcak herşeyyy rabbim duysunn sesimizi tevainden güzel sonuç alasın inşallah o göbişinnn ikizlerleee dolsunnn gülümmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kardelen tedaviye bailadın mı hayırlı olsun gelsin miniş inşş canım
ebroşşşşşşşşşşş böööööööööalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni

inş.canım yaaa,bide rapor çıkarırken kaç tane yazalım diyolar,ne kadar hakkım varsa yazın,zaten bi sonraki tedaviyede gerek olabilir bende diyom,olmamasına o kadar alışmışım ki.sempatiksalakcinni

iyiyim çok şükür kuzuların bitanesiopuyorumnanaktan ama okul başladı. özel okul olduğu için çok erken başlıyoruz biz. seminer dönemi zımbırtısı adı altında az çalışma planı az program az laylaylom geçiyo günler okul açılana kadar işte. Yanınızda olamıyorum sık sık o canımı sıkıyo:çok üzgünüm: ama her boş anımda ilk iş olarak yanınıza geliyorum, gelicem de zemuszemus

ayyy canım bnmm sağolasın Allah razı olsun

Tedavin hayırlı olsun kardeloşummm,inş bu sefer herşey istediğin gibi olur
sağol canım,inş hepimiz istediğimiz sonucu bi an önce alırız,rabbim hepimizede nasib etsin inş.

kardeşumm canımm inşallahhh güzel olcak herşeyyy rabbim duysunn sesimizi tevainden güzel sonuç alasın inşallah o göbişinnn ikizlerleee dolsunnn gülümmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşş.canım,ne kadar istiyorum ikiz olsun diye,hep hayalim ikiz çocuk büyütmekti.:ecrin_bebek:

ebroşum,istersen ben bi kargoya sorim yarın,yada sana yakın varsa sen sor,öyle daha rahat olur senin için.zaten benim elimde pazartesiye kadar ,hatta paztesi yetesilik iğne var,dozu yükseltmezlerse salıyada var.

ya bilmemki bişey olurmuki hava sıcakya
ozaman yarın sormaya çalışırım ben canım

inş.canım yaaa,bide rapor çıkarırken kaç tane yazalım diyolar,ne kadar hakkım varsa yazın,zaten bi sonraki tedaviyede gerek olabilir bende diyom,olmamasına o kadar alışmışım ki.sempatiksalakcinni
canım benim anlıyorum seni bende her başlagıcta öyle düşünüyodum ama allah nasip ederse oluyo inş bu kez olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…