:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyyyy koptuk eşimle buna yaaaa..... Hay allahım ne manyak insanlar var yaaa........
gııı aleyna bu gacılar gelemedi yauwww... derdaya gidicez o da yok piyasada... bu gacı bizi kapıda bırakmasın unuttum ayağına yatıp....
hem misafirliğe gidecez senide alalım diyonuz hemde kimseler yok ortalıkta bu nasıl iş anlamadım valla çoluk çocuk etrafı batırır diyemi korktunuz
hayırlı geceler kızlar
nasılsınız
BUNA BAYILDIM YA COK TATLI CANIM BENİM
ayyy maşaallahhhhh ne şeker bişi
Rabbim hepimize versin bundan birer tane :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
YUH YANİ BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM
hoşgeldin canım... iyidir sen nasılsın??? bu akşam derdanura misafirliğe gidiyosss... geliyosun demi... çocuklarıda al... biz alıyoz veletlerimizi....
çok datlu yaaaaaa
BÜYÜMÜŞTE KÜCÜLMÜŞ CADIIIIIIIIIIIIIII
canım,ebrar önce başka gezmeleri halledip öyle gelcekmiş,derdanın yaptıklarını beğenmiyo galiba,karnını doyurmaya gittikaydirigubbakcemile3d,ğer kızlarında kocaları pc başındaymış,onları uyutup seyehate çıkabiliyolar ancak,ama evi batırılar korkusuda vardır illaki.kaydirigubbakcemile3hem misafirliğe gidecez senide alalım diyonuz hemde kimseler yok ortalıkta bu nasıl iş anlamadım valla çoluk çocuk etrafı batırır diyemi korktunuz
evet,hepsi çok tatlı,bebek değil mi,tatlı olur tabikide.Şeniz
BUNA BAYILDIM YA COK TATLI CANIM BENİM
heee,diğer topice hiç uğramadım kaç gündür,birazda oraya yazayım dedim.walla birsencim ben geldim canım...kimseler gelmemiş daha... aleyna burda... kardelen gelip gidiyo daha sabitlenemedi...
yoruldum canım ya iftara misafirim vardı
ortalığı topladım, makineye bulaşıkları yerleştirdim sahu için gerekli ayarlamaları yaptım
tam yatacaktım ki bi size bakayım dedim ne var ne yok görüşmeyeli diye
gelirim canım gelmemmi heç aklinialirimsmile
ama yalınıs gelicem ben çocuk yokki bende mafoldumben
yoruldum canım ya iftara misafirim vardı
ortalığı topladım, makineye bulaşıkları yerleştirdim sahu için gerekli ayarlamaları yaptım
tam yatacaktım ki bi size bakayım dedim ne var ne yok görüşmeyeli diye
gelirim canım gelmemmi heç aklinialirimsmile
ama yalınıs gelicem ben çocuk yokki bende mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?