Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

şansına,herkezin ya misafiri var,yada kendileri gezmedeler bu akşam,yoksa sahura kadar açıktır topicmiz,hepimizde bebek sahibi olmayı bekliyoruz.

kardelen nereye kaçtın bugün kızlara ne oldu nerde kaldılar

ya eşim çağırdı,öyle ara ara kızıyo ondan sonra yattığım için,ben yatcaz sandım ama o bişey istemek için çağırmış,ama birazdanda yat borusu ötebilir,son ana kadar şansımı denicem bakalım.

kardelen eşin sen olmayınca korkuyomu yoksa sesmi yapıyosun benim eşimde kendisinden sonra yatmama izin vermez ses yaparmışım uyursa uykusu bölünür bi daha uyuyamazmış

Arkadaşlar bu yazıyı bir sitede okudum. Belki faydası olur düşüncesiyle buraya yazmak istedim.

Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile ateş dil altından ölçülür.
Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir.
O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır. ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.
Eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin olduğunu işaret eder ALLAHIN İZNİYLE.

....ALINTIDIR...... bide bunumu denesek acaba

kardelen kuzum merak etmişiniz benii canımm bak anlatam nolduu bu reha geldi kızla beni almaya bekliyordukk kapıda tugçeyii anamm benimm oglan içerdenn naptıysaaa bi sancı bir sancıı hemen gittik hastaneye kuzumm rehayıı görseenn bizden telaşlı ikide bir soruyorr acı varmı diyeee neyse aldı doktor muayneye kuzumm meger benimm oglanın eşi öne gelmişş doktorr dedii noral doguramazsınn dönmüş dedii rahim agzını kapamışş sezeryan olacann sabaha kadarr bıraktı hastaede benii kızımı yolladımm eve reha amcasıyla eşim yanımda kaldıı sonra ugurum da geldi saolsunn hemen profösörlerii topladı başıma ne dir ne deyildirr saolsunn bi ilgi bi ilgiii akşam üstü bıraktı doktor gidebilirsin dedi yat boll boll dediii cuma günü gene gidecem kuzummm ayy bu oglandan nedir benimm çektigimmmm kesinnn ya seninn kıza aşıkk olduu yada aleynanınkinee ee maşallah sizin kızlarda az gzell deyill kuzummm arada dedgin gibi yaş farkı olmasın diye sabırsızlanıyo çıkmak içinn bu arada 3 buçukk kilo olmuşş benimm kerataaa doktor maşallah dedii doguma kadarr 5 kiloo olurr seninn velett diyooo işte böyle kuzularımm

kardelen eşin sen olmayınca korkuyomu yoksa sesmi yapıyosun benim eşimde kendisinden sonra yatmama izin vermez ses yaparmışım uyursa uykusu bölünür bi daha uyuyamazmış

şimdiye kadar yattıktan sonra bir öte bir beri döndüğümden,onu uyandırdığım için kzıyodu ama şimdilerde adama bişeyler oldu,aile olarak beraber yatmalıymışız,bensiz yatmak istemiyomuş falan,:jeyyar:kıskanıyo galiba kk yi.sositososito

ALLAH seni iyi etsin emi,başkada bişey demiyom,buluyonda bişeyler.kaydirigubbakcemile2

azraperi
şu rehayla uğurdanda kurtulamadın bi inşallah kurtulursun habire peşine takıp getiriyon şu oğlanıda bi doğuramadın gitti kızlar sırada bekliyo benim kızımda içgüveysi alalım senin oğlanı

derdammm dogum günün kutlu olsunn canımmm rabbbimm yeni yaşında sana güzelliklerinn en güzelini yaşatsın rabbbim sen bir evlat isterkenn sana birden çokkk hayırlı saglıklı evlatlarr nasipp etsinn gülümmm nice seneleree iyiki varsınn arkadaşımm iyiki senii tanımışızz dogum günün kutlu olsun bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…