Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

eşin neden ameliyat oldu çocuk için falanmı sorun dediğin ne ben sana anlatsam dudağın uçuklar bende sorun varmı dersin umarım büyük değildir eğer anlatmak istersen özelde veya msn de anlatabilirsin çoğu sorun anlatmakla aşılır gerçekten dinler sana fikir verebilirim hemde rahatlarsın tabii istersen

canım eşim bebek için varikosel ameliyatı oldu sorun var yani
sendedemi var canım ne problem banamı dedin anlatamazsan msnde analt diye sen mi analtcan anlayamadım canım kusura bakam eğer öğleyse özelden verrim msn mi
başım ağrıyo birazda kususr bakma balım

slm kızlar.hani nerde bu topicin hatunları,azrada dünden beri yok,iyi mi acaba?
birsencim,aslında benim söyliceklerimi derda söylemiş,daha doğrusu bizim hiç çocuğumuz olmadığı için,hepimizden aynı teselliyi duyarsın,senin en azından bi tane var,gerçi bunu duyunca sıkılıyo olabilirsin ama bize giöre bi sıfır öndesin canım,demekki ikincinişn zamanı gelmemiş,üzülme.

slm kardelenim azramı bende merak ettim iyidir inşallah
senden naber canım ben açtım iradyoyu yanlız yanlız oturuyom

slm ben sunay bende gebelik tedavisine başlancak eylül ün ilk haftasında dertleşecek arkadaşlar arıyorum lütfen çok yalnızım.benim gibi dertli olanlar lütfen görüşelim

selam canlarım
benim misafirim var yatılı o yüzden akşam gezmelerine katılamıyorummm :)

ebrarımm tuğçeme 30 tane okudum rabbim kabul etsinn

derdanur kusura bakma babam geldi ona su falan götürdüm sen anlatmak istersen msn ni ver dedim ama dinlemek istersen sıkılmazsan sonra bende anlatırım ama tanıdıkça samimi olduğumu anlarsın canım

herkes dertleşmek için burda değilmi zaten yine yalan söylerki insan zaten kimse tanımıyor.herşeyi apaçık anlatırsa dertlerden kurtulabilir belki biraz iinsan...

slm sunay,hoşgeldin topiğimize,vereliniortaksende sorun nedir,yaşın kaç,bugüne kadar yapılan tedaviler yada kürler neler,biraz anlatabilir misin?

hoşgeldin sunay kaç yaşındasın anlat bakemm ne yaptın kaç yıllık evliisn ne kadardır çocuk istiyon dr ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…