evet kızlar artık bebiş sahibi olmanın yolunu buldum bide bunu deneyelim okuyun belkim yarar bizede............................................................................................................................
yaso48 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bende kafamdan attığım gün hamile kaldım nasılmı anlatayım
2005 yılında hamile kaldım 2 yıl bebek düşünmüyorduk ama evliliğimin 6.ayında adetim düzensizleşti.sonra bebek istemeye başladık fakat bir türlü olmuyordu her ay test yapıyordum ve sonu hüsran oluyordu tam 1,5 yıl hamile kalamadım
bende pko vardı birde LH Hormonum çok yüksekti.eşimde sperm azlığı var dediler hatta bu spermele bebeğiniz olmaz dediler aşılama bile tutmaz direk
tüp bebek dediler çok zorlu bir döneme girmiştim
adeta psikolojim çok bozulmuştu içime kapandım bebekli ortamlardan nefret ediyordum izmirde bir hastanede tedavi görmemin 1.ayında kist oluştu.doğum kontrol hapı kullandım 1 ay sonra kist geçti 2.ay yine hamile kalamadım bu arada eşimin spermi 13.milyon çıktı bendede sadece adet düzensizliği olduğunu söyledi doktorumuz.yumurtlama ilacı kullandım 2.ayda hamile kalamadım artık sıkılmıştım istemiyordum doktora gitmeyi,istemiyordum bebeğim olmasını ama 2 aydırda adetim düzene girmişti. 3.deneme için tekrar doktora gittik ama umutsuzdum o dönemdede annemler hacıya gitmişlerdi onların dönüşünü bekliyorduk adet sancım başlamıştı pet bile koydum adet olacağım diye fakat 1 gün reglim gecikti annemleri karşıladık sürekli sancım oluyordu sigara içtiğim için eşime test almasını fakat umutlanmamasını söyledim çünkü bende hiç beklemiyordum annemlerin hacıdan geldiği günün gecesine test yaptım birde baktımki 2.çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım resmen şoka girmiştim.eşime söyledim oda şoka girmişti.kimse sevinmiyordu hepimiz şoktaydık.hemen ertesi gün kan tahlili yaptırdım veeeeeeeee hamileyim Allahıma çok şükrettim.şuan 23 aylık bir kızım var.Kafana ne kadar takarsan hamile kalmak o kadar güçleşiyor.Bir yerden duydum kafaya takmak doğum kontrol hapı kullanmak kadar etkiliymiş.Siz siz olun sakın kafanıza takmayın bol bol dua edin ve asla isyan etmeyin inanın birgün sizlerde benim gibi bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız.Sevgiyle kalın...
Alıntı:
cigdem81 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
1,5 yıl bekledim bende. Her ay sürekli çalışmalar yaptım. :) Gittiğim tüm doktorlar bebeğin olmaz demişti. Tablom tıkalı tüpler, 3,5 cm bir miyom ve pcosdu. En son doktoro 31 aralıkda gitmiştim adam yineledi tüm dediklerini miyom ameliyatı için görüşmek üzere ayrıldık. O akşam annemlerim merdivenlerinden öyle bir düştüm ki neredeyse bir kendimi parçalamadığım kalmıştı. Her yerim yara bere içerisinde tüm ümitlerim tükenik yaşıyordum ama artık bebeğim olmayacağından emindim. O nendenle hiç özel bir çalışma içerisine girmedim. Adet tarihim geçmişti. 1-2-3 gün derken umursamıyordum bile. Annem kızım test al sigara kullanıyorsun dedikçe aman anne bu kadar hastalığa sende deyip gülüyordum. İstifralarım başladı adet sonrası 6 gün. Ama ben hala test yapmadım. 9 günün akşamı eşim dediki eee yeter hamilesin işte test yap artık. Ve ben test yaptım sabah. Koyu bir çift çizgi :) Gözlerime inamadım bir test daha yaptım. Ve hemen sabah 7 de özel bir hastahaneye attım kendimi kanda baktırmak için. :)
Hayatımda ilk defa mutluluktan ağlamak ne demekmiş öğrendim. 22 hafta sonrada bu güne kadar olan acıların bir hiç olduğunu ve evlat kaybetmenin ne demek olduğunu.
Önemli olan sizin planlarınız değil. Kendinizi boşuna yıpratmayın arkadaşlar. Bebişler gelecekleri ve gidecekleri zamanı bize göre ayarlamıyorlar hiç bir zaman.
Alıntı:
siir kullanıcısından alıntı Mesajı göster
benim de 1buçuk hatta 2 ye yakın yııl beklemenin ardında oldu
ki gerçekten kafamdan atmıştım okadar şey denedim bu geçen zmanda olmadı ve oyıl artık çocuksuz hayatı, insanların çocuksuzda varolduğunu kabullenmiştim olmazsa olmasındı soranlarada utanmadan söylüyodum (eskiden utanırdımda ) olmuyo diye acıyolarmı oda umrumda değildi ama gerçekten değildi artık eşim le pllanlar yapıyoduk yaza kadar para biriktirelim yurtdışına tatile gidelim falan filan bütün planlar artık çocuksuz hayata göre yapılıyodu artık bide ilköğretimden liseye geçiş yapıp iki katı çalışmaya başladım para biriktirip tatil yapcaz ya :) yurt dışında işte tam ozaman o yoğunlukta hatta yine işe gitmeme beş dakika kala adet gecikmesinden 2 ay sonra evdebitane o çok umutlu zamanlardan kalma testi buldum başka bişey ararken yapıyımda bu da bitsin dedim yaptım çift . bu bozuk dedim eşime çift çıktı 6 aydır duruyodu nasılsa ben okula gidiyorum dedim o dayanamamış gidip iki tane daha almış okuldan geldim zorla bidaha yaptım ve yine çift bidaha yaptım yine çift ve işteee nazlı kızım böyle geldi bize Allahım hepinize yaşatsın ne bilim böle gerçekten sürpriz oldu bana inşallah hepinize sürprizler yapar bebişleriniz
Vay be kızlar sevindim hepinize, napalım darısı başımıza, fikir olarak kafamdan çıkaramıyorum, ama rahatım hani çokta sıkmıyorum, ama beklemedeyiz baklım. Hiç olmayacakmış gibi gelmeye başlıyor ama elimden geleni yapacam.