Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben okudum rabbim kabul etsin ins

Allah razı olsun ağzına saplık canım....

canım benm çok sevindim gözün aydın... maşallah... doktorlar maalesef bazen fena halde can sıkabiliyorlar... ama onlar olmadan da olmuyo iste... neyse inşallah böyle sorunsuz devam eder.....

canım hoşgeldin aramıza... burda hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz... bizi birbirimizden başka anlayan olmuyo maalesef... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sanada inşallah....

Allahım bidaha yaşatmasın aynı acıları,aramıza hoşgeldin papatya.vereliniortak

şöleee bi selam vereyim dedimmm
tefriciyeleri okumam lazımm
150 tane okuyup geliyom canlarr
herkes iyidir inşallah
beni sorarsanız iyiyim misafir olduğundan biraz yoğun geçiyo günlerimmm
opuyorumnanaktan

selam kardelenimm nasılsın bidenem
sayfa açık arada f5 yaparım accık duamı okuyup gelcem tatlımm
adetimden önce bitireyimm haftaya doktora gidicemm
tabe inşallah

slam ben deldim papatya canım hoşgeldin aramıza geçmiş olsun canım dilerim mevalm birdaah yaşatmaz dertleşiriz gülüm bol bol bzide senin gibiyiz

hoşbuldukkk bu kadar çabuk cevap verileceğini tahmin etmiyodum.şimdi gerçekten kedimi iyi hissediyorum.bizi birbirimizden başka kimse anlamaz o yüzden aynı sorunları paylaşmak birbirimizi anlamak çok güzel allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.

hıh bende küstüm ite kimse cevap vermiyo bana ben herifi zar zor yatırem kızları gerem diye siz bakman bana :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

derdanurcum burdayızda arada geziyoz geçmişi okuyan varmı hamile kalmayı kafaya takmayınca herkes hamile kalmış nasıl kafaya takılmıyo bizede deseler

bende 20 haftalık bebek kaybettim karnımda tekmeler bile atıyodu ama rabbim beni vesile etti aldı melegimi yanına bir melek kazandırdın galiba rabbim belki beni vesile etti meleklerinin yanana katmak için 7 sene olmadı tedavi bile oldum 3 sene olmadı allah o kadar büyükki artık çok yoruldum eşime dedimki kaderimiz buymuş tedaviyi bıraktım çatlatma ignesinden tutta klomene kadar kullandım olmadı 1 sene oldu tedaviyi bırakalı allah tarafından dogal yolla hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim benim mercimek beni çok korkkuttu o kadar kanamaya ragmen beni terketmedi mercimek benim bebegim burdaki arkadaşlar çok iyi bilirler sen yenisin deyimde anlayasın mercimegin hikayesi kısaca şu ilk gittim dokktora bebek çok küçük mercimek tanesi kadar kadar dedi doktor adı kaldı mercimek beni tanıyanlar bebek nasıl demiyolar mercimek ne yapıyo diyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dilerim allahtan tez zamanda benim yaşadıgım duyguyu yaşatır işşallah sizlerede tez zamanda dualarım hep sizlerle Şeniz benim bir mucize gibi oldu dile kolay 10 sene allah yardımcınız olsun:teselli:

evet canım yaa mümkün değil bencede etarf bebek kaynıyo herekz 4 cüyü doğuruyo senden küçükler okula çocuk yolluyo sen gelde takma

sevtuncum,hoş geldin,büyükkkk geçmiş olsun,bak mercimek çok iyi,o kadar stresi boşuna yapmış oldun,rabbim korusun sizi,bizi,hepimizi.

papatya,burası çok sıcak,samimi bi adres,buraya geldiğine pişman olmicaksın,hatta belkide pişman olursun,eşini bırakıp buraya gelmeye başladıkçakaydirigubbakcemile3çünkü bir iki güne kalmaz,sende bağımlı olcan buraya.

derdacım,nasılsın canım?opuyorumnanaktan

yelizcim,bende bi arkadaşla görüşüyodum,unutmuşum yazdığımı bile,iyi denk geldi dua okuman.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…