ben okudum rabbim kabul etsin ins
canlarım test sonuçlarım çıktı çok şükür iyi doktor tansiyonuymuş benimki bebek tansiyonu degilmiş panik atak hastası oldugumu dedim muhtamelen o dedi :sm_cool::sm_cool: ama kolestorol 200 sınırı benimki 208 çıktı yaşın küçük önemli degil dedi diyet verdi benim doktoru buldum test sonuçlarını gösterdim adam bişey yok dedi adamı dövesim geldi 3 gün beni çok aglattı salak:mymeka::CüvCüv: bebegim işşallah beni bırakmıcak allahıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu sagolun benim kardeşlerim alah razı olsun mercimegim ve benim için dua ettiginiz için:teselli:
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar grçekten dertleşmeye ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.1 sene korunduktan sonra bebek istiyoduk artık.ama 9 ay boyunca uğraştık.klomen kullandım.eşimin sperm sonuçları iyi hiç bi sorun yok. ama hamile kalamadım.e sonunda kafamdan çıkardım ne olucaka olsun dedim klomenide bıraktım.onun peşine hamile kaldım.o kadar mutlu olmuştuk ki.herşey çok güzel gidiyodu.takii bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar.eşim elinde kamera ultrasonu çekiyodu.doktor birde eşime ters giden bişeyler var.çekme dedi.bebeğim üç hafta önce karnımda ölmüş.herşey normaldi bütün testlerimin sonuçları iydi.birden böyle bi haber gelince yıkıldık.kendimi çok zor toparladım.kürtajı aralık ta oldum 8 aydan beri hala uğraşıyoruz ama hala olmadı.6 aydan beri yine klomen kullanıyodum bu ay bıraktım.pazar günüde yumurtlama takibine gidicem.inşallah herşey yolunda gider.inşallah allahım bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.ben istanbuldayım bütün ailemiz samsunda burda dertleşeceğimiz kimse yok.birazda olsa buraya yazınca kendimi iyi hissettim..
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar grçekten dertleşmeye ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.1 sene korunduktan sonra bebek istiyoduk artık.ama 9 ay boyunca uğraştık.klomen kullandım.eşimin sperm sonuçları iyi hiç bi sorun yok. ama hamile kalamadım.e sonunda kafamdan çıkardım ne olucaka olsun dedim klomenide bıraktım.onun peşine hamile kaldım.o kadar mutlu olmuştuk ki.herşey çok güzel gidiyodu.takii bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gidene kadar.eşim elinde kamera ultrasonu çekiyodu.doktor birde eşime ters giden bişeyler var.çekme dedi.bebeğim üç hafta önce karnımda ölmüş.herşey normaldi bütün testlerimin sonuçları iydi.birden böyle bi haber gelince yıkıldık.kendimi çok zor toparladım.kürtajı aralık ta oldum 8 aydan beri hala uğraşıyoruz ama hala olmadı.6 aydan beri yine klomen kullanıyodum bu ay bıraktım.pazar günüde yumurtlama takibine gidicem.inşallah herşey yolunda gider.inşallah allahım bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.ben istanbuldayım bütün ailemiz samsunda burda dertleşeceğimiz kimse yok.birazda olsa buraya yazınca kendimi iyi hissettim..
kızlar nerdesiniz yahuuu....klava: neyse benim acık işim var Şeniz gelicem yine....
hoşbuldukkk bu kadar çabuk cevap verileceğini tahmin etmiyodum.şimdi gerçekten kedimi iyi hissediyorum.bizi birbirimizden başka kimse anlamaz o yüzden aynı sorunları paylaşmak birbirimizi anlamak çok güzel allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?