Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdanur bizim veletlerdenmi bahsediyon hani şu geceleri misafirlikte halıya işeyenleri

oley sonunda birileri gördü beni zemuszemus zemuszemus zemuszemus
saolun kızlar iyiyim
canım mrecimeğim slm olmazmı sana teyzesini gülü öpem seni gelbi Şeniz Şeniz Şeniz

sevtun yeliz sizin çouklar napıyo bu gece bana gelin gözleme bazlama yaparız çayla yeriz olmazmı

kardelencim o doktoru bugün öldüresim geldi test sonuçlarını alamna kadar 9 dogurdum adama gösterdim testler temiz dedi aval aval bakarak ah hükümet sormasa allah günah yazmasaydı akıttıgım gözyaşlarının hesabını versin deyip dövesim geldi kız dövseydim motive olurdun he:mymeka::mymeka:

yok birsencim sen dedin ya takmamak lazım hamile kalamk için diye
bende dedimki etrafım bebek dolu herkez bırak birinciiy ikinici üçüncüyle geziyo takmama mümkünmü dedim

bi tane topik gördüm hepsinde para çok heralde hamile kalanlar özel hastanede doğum yapıp para vermek için yarışıyolar ula hamile kalalımda devlet hastanesindede doğururuz

bak size bişey deyim önceden afedersiniz çok sık olurduk o ay toplasan o kadar bile olmadı eşime dedimki aman olursa olur olmazsa olmaz boşver dedim takıldım o ay yastık koymaktan bıkmıştım her seferinde o ay hiç bişey yapmadım dedim deniyorum çabalıyorum olmuyo boşverdim vallahi o ay hamile kaldın bende inanıyorum kafadan siliceksin hani bir laf varya biraz ayıp olcek ama hiç sevmem böyle konuşmayıda aklıma geldi tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaksın derler :kedi::kedi: aklıma geldi ay utandım be ben bu lafa :kedi::kedi:

kızlar 1 yöntem buldun sevtunda dedi kocişlerinize diyin ıssız bi yere götürüp zorla elinizi kolunuzu bağlayıp tecavüz etsinler sizde ay yappmaa yappma polis çağırırım deyip arada zevk alın

canım ya çok zor bi durum biliyorum.benim daha hareket etmeye bile başlamamıştı allahtan gerçekten hissetseydim onu içimde daha çok yıkılırdım.bu halde bile çok zor toparladım.inşallah öbür tarfta allah meleklerimizi görmemizide nasip eder.sende hayırlısıyla mercimeğini kucağına alırsın inşallah.allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın dualarını eksik etme bizdende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…