sevtun yeliz sizin çouklar napıyo bu gece bana gelin gözleme bazlama yaparız çayla yeriz olmazmı
bende 20 haftalık bebek kaybettim karnımda tekmeler bile atıyodu ama rabbim beni vesile etti aldı melegimi yanına bir melek kazandırdın galiba rabbim belki beni vesile etti meleklerinin yanana katmak için 7 sene olmadı tedavi bile oldum 3 sene olmadı allah o kadar büyükki artık çok yoruldum eşime dedimki kaderimiz buymuş tedaviyi bıraktım çatlatma ignesinden tutta klomene kadar kullandım olmadı 1 sene oldu tedaviyi bırakalı allah tarafından dogal yolla hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim benim mercimek beni çok korkkuttu o kadar kanamaya ragmen beni terketmedi mercimek benim bebegim burdaki arkadaşlar çok iyi bilirler sen yenisin deyimde anlayasın mercimegin hikayesi kısaca şu ilk gittim dokktora bebek çok küçük mercimek tanesi kadar kadar dedi doktor adı kaldı mercimek beni tanıyanlar bebek nasıl demiyolar mercimek ne yapıyo diyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dilerim allahtan tez zamanda benim yaşadıgım duyguyu yaşatır işşallah sizlerede tez zamanda dualarım hep sizlerle Şeniz benim bir mucize gibi oldu dile kolay 10 sene allah yardımcınız olsun:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?