Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam inşallah kuzum

tugçem demi ama bigelsinlerde sokak sokak gezeriz

yelizim hoşgeldin buarada okudunmu geriye kalan 300 taneyi sevtun okuycak kuzum

kızzzlar ben bu arada 30 ağustosda istanbula gelebilirim haaa.... belkim çayınızı içmeye uğrarım hepinize tek tek.... neler yapcanız bakalım bana.... iftara birinize çaya birkaçınıza sahura birinize gelcez.....:roflol::roflol::roflol: aranızda bölüşün artıkın....

gerçektenmi kız bluşalım valla gel bana iftara
sen hangi semte gelirsinki

ya ben buluşma konuşması duyunca çok kıskanıyom yaa,benide götürün,gerçekten götürün,bende buluşim sizinle,söz hiç bi eşyanıza dokunmicam,hatta bi cafede bulşuşuruz,garanti olur.:a015:

gerçektenmi kız bluşalım valla gel bana iftara
sen hangi semte gelirsinki

canım gezi var da... benim gittiğim bir grubun... eyüp sultanda iftar falan yapılcakmış... ama ben kırmızı kart görcem 29 unda kararsızım aslında o yüzden.... hem hava sıcak hemde oruç tutamıcam camiye giremicem... eşim gitmek istiyo bilmiyom yani tam karar veremedim... eyüp sultan eyüptefdir herhalde dimi... yalnız gruptan ayrılamam... yani 40 kişiyi falan alcan iftara... iyi düşün bence....:roflol::roflol::roflol:

bende şimdi özel mesaj yazdım sevtuna 250 oku diye
neyse yarın haberleşiriz tatlım sevtun 250 okursa ben eksik kalanı okurum bidenemm
sen bekle okuma tatlım

ya ben buluşma konuşması duyunca çok kıskanıyom yaa,benide götürün,gerçekten götürün,bende buluşim sizinle,söz hiç bi eşyanıza dokunmicam,hatta bi cafede bulşuşuruz,garanti olur.:a015:

gülüm gelcek olursak ben otobüsün güzergahını değiştirir samsuna da uğratırım merak etme sen....

aa tugcal gel kız valla ne güzel olur ben sana börekler açamam açmasını bilmiyom ama ke yaparım olmazmı

farketmez yavrum senin elinden ne olsa yeriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…