Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................50bitti
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+350
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50
halet..................100
sevtun................300

ha gayret az kaldı
kaldı 300

amin canım kimse yaşamasın tabi

tamam tatlım okursun biz malesef 1 haftda bitiremedik öyle olmasını isterdimde olmadı işte .tamam sen oku canım ALLAH razı olsun .bebişini sana bağışlasın

amin canım cümlemizinkini ben çıkıyom eşim ters ters bakıyo bebegin ilaç zamanı geçiyo diyo cumartesi sonunu sıkıcam dahada kullamıcam
Şeniz öptüm sizi nanaklarınızdan bacılar allah rahatlık versin

ben boncuğu gündüz gördüm bir ara... ama fazla kalamadım hemen çımak zorunda kaldım.... azra da yine hikayelerini döktürmüş....

bende görmedim hiç,iyidir inş.bilmiyorumkismile
amin canım işi var elbet gelmediğine göre
burdayım ebrraım geldim balım iki saatir ben konuşuyodum işim çıktı az iyimisin canım
canım anladım sesin çıkmayınca merak ettim
ben daha iyiyim balım saol
Allah hayırlısını versin kızlar
amin canım
azrada domateslerin içinden çıkıp gelemedi heralde,nerde kaldı hatıun.

ne domatesi kız?

tamam canım hadi şifa olsun inşallah
iyi uykular opuyorumnanaktan

ay gözlerim fena ağrıyo yaa
off ağlamanın sonu kötü oluyo malesef

ahhh canım kıyamam sana ben... bende bugün ağladım biraz... kocişle eylülde tatile çıkcaz... tarihleri tam yumurtlama günlerime geliyo... tatili ertelesek mi ya bişey olursa orda falan dedi... bende zaten 4 gün gitcez bişey olmaz dedim... doğru hem zaten bir daha gidemeyiz dedi... neden dedim... eee hamile olcan ya yolculuk yasak olur sana dedi.... kuşum nasıl umutlanıyo.... bende söyleyemedim tabi yaa yine umutlar suya düşerse diye... gittim wc de ağladım bir sürü....

canım tatili ertelemeyin inşallah bu yanlız son tatiliniz olur sonra minişinizle gidersiniz
kıyamam sana yaa allahım güldürsün seni gözyaşların sevinçten olsun artık

canım tatili ertelemeyin inşallah bu yanlız son tatiliniz olur sonra minişinizle gidersiniz
kıyamam sana yaa allahım güldürsün seni gözyaşların sevinçten olsun artık

amin canım cümlemizin.... ben o doğsun nerelere götürcem... anası gibi gezenti olcak benimki kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…