amin canım kimse yaşamasın tabi
tamam tatlım okursun biz malesef 1 haftda bitiremedik öyle olmasını isterdimde olmadı işte .tamam sen oku canım ALLAH razı olsun .bebişini sana bağışlasın
amin canım işi var elbet gelmediğine görebende görmedim hiç,iyidir inş.bilmiyorumkismile
canım anladım sesin çıkmayınca merak ettimburdayım ebrraım geldim balım iki saatir ben konuşuyodum işim çıktı az iyimisin canım
amin canımAllah hayırlısını versin kızlar
azrada domateslerin içinden çıkıp gelemedi heralde,nerde kaldı hatıun.
Allah hayırlısını versin kızlar
amin canım cümlemizinkini ben çıkıyom eşim ters ters bakıyo bebegin ilaç zamanı geçiyo diyo cumartesi sonunu sıkıcam dahada kullamıcam
Şeniz öptüm sizi nanaklarınızdan bacılar allah rahatlık versin
amin canım cümlemizinkini ben çıkıyom eşim ters ters bakıyo bebegin ilaç zamanı geçiyo diyo cumartesi sonunu sıkıcam dahada kullamıcam
Şeniz öptüm sizi nanaklarınızdan bacılar allah rahatlık versin
ay gözlerim fena ağrıyo yaa
off ağlamanın sonu kötü oluyo malesef
ahhh canım kıyamam sana ben... bende bugün ağladım biraz... kocişle eylülde tatile çıkcaz... tarihleri tam yumurtlama günlerime geliyo... tatili ertelesek mi ya bişey olursa orda falan dedi... bende zaten 4 gün gitcez bişey olmaz dedim... doğru hem zaten bir daha gidemeyiz dedi... neden dedim... eee hamile olcan ya yolculuk yasak olur sana dedi.... kuşum nasıl umutlanıyo.... bende söyleyemedim tabi yaa yine umutlar suya düşerse diye... gittim wc de ağladım bir sürü....
azra domatesleri kaynatıp,kavanoza koymakla meşguldü bugün.hamarat hatuın
canım tatili ertelemeyin inşallah bu yanlız son tatiliniz olur sonra minişinizle gidersiniz
kıyamam sana yaa allahım güldürsün seni gözyaşların sevinçten olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?