- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ooo baya ağır misafir olcak demek olsun ben kaçmam gelin allah neverdiyse datlumcanım gezi var da... benim gittiğim bir grubun... eyüp sultanda iftar falan yapılcakmış... ama ben kırmızı kart görcem 29 unda kararsızım aslında o yüzden.... hem hava sıcak hemde oruç tutamıcam camiye giremicem... eşim gitmek istiyo bilmiyom yani tam karar veremedim... eyüp sultan eyüptefdir herhalde dimi... yalnız gruptan ayrılamam... yani 40 kişiyi falan alcan iftara... iyi düşün bence....:roflol::roflol::roflol:
oyy kıyamam inşallah birgün oda olucakya ben buluşma konuşması duyunca çok kıskanıyom yaa,benide götürün,gerçekten götürün,bende buluşim sizinle,söz hiç bi eşyanıza dokunmicam,hatta bi cafede bulşuşuruz,garanti olur.:a015:
bende şimdi özel mesaj yazdım sevtuna 250 oku diye
neyse yarın haberleşiriz tatlım sevtun 250 okursa ben eksik kalanı okurum bidenemm
sen bekle okuma tatlım
gülüm gelcek olursak ben otobüsün güzergahını değiştirir samsuna da uğratırım merak etme sen....
farketmez yavrum senin elinden ne olsa yeriz....
ohh maşallah seninde baya az kalmışebrarcım beni 100 tane kaldı canım bende bitircem inşalah
kızlar bu sefer kesin çıkmam lazım,dayanamıyorum,hepinizi öptüm.
ebrarcım,bidaha bugünkü kadar üzülmessin inş.rabbim tez zamanda,ilk önce sana ve azraya,sonrada burda bulunan herkeze nasib etsin.ennn uzun bekleyen sizsiniz,rabbim şifanızı buldursun inş.
ohh maşallah seninde baya az kalmış
çok saol kuzum opuyorumnanaktan
amin olumunekankayizsmile
hepimiz tez vakitte inşallah olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hadi iyi uykular kuzum
uyandırıyımmı
çıok canım çık sen... güzel bir uyku çek...aminnnnn....kızlar bu sefer kesin çıkmam lazım,dayanamıyorum,hepinizi öptüm.
ebrarcım,bidaha bugünkü kadar üzülmessin inş.rabbim tez zamanda,ilk önce sana ve azraya,sonrada burda bulunan herkeze nasib etsin.ennn uzun bekleyen sizsiniz,rabbim şifanızı buldursun inş.
ooo baya ağır misafir olcak demek olsun ben kaçmam gelin allah neverdiyse datlum
eevet eyüpte aleyna orda siz ona gidin eniyisi sempatiksalakcinni
o zaman aleynaua gidem biz... napalım... hatun yok ama gşdersek geri çevirmez heralde....
gttimi herkez yaa neden ben yazıyom korkutmatın beni ben yanlızlıktan çok korkarım
ben burdayım canım benim... seni yalnız bırakır mıyız hiç:
güle güle kardelenim iyi geceler
ya ben buluşma konuşması duyunca çok kıskanıyom yaa,benide götürün,gerçekten götürün,bende buluşim sizinle,söz hiç bi eşyanıza dokunmicam,hatta bi cafede bulşuşuruz,garanti olur.:a015:
kızlar bu arada 1000.sayfadayız,artık sabitlenmeyi hakettik bence yaaa
kızlar laptobu eşime vericem
birazdan gelirim diğerine geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?