Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrar iyiyiz canım sgl yeni bi yöntem bulduk bebek fikrini kafamıza takmayacaz o zaman oluyomuş
ah onu yapabilseydik ama olmuyoki
nerde ben 10 yıldır atamadım aklımda başran olursa onu alnından öpmek gerek bayanssulusmile
kızlarr ben gidip bişiler hazırlim yiyip yatıyoruz çünkü bizimki mızmızlanmaya başladı.yarın iş varr off..yarın akşam görüşmek üzeree..
canım afiyet olsun
iyi geceler görüşmek üzere opuyorumnanaktan

yok canım sorun değil olabiliyo öyle şeyler
amin canım inşallah birdaha yaşamayız

kızlar yarın adet günüm ama büyük ihtimalle kendiliğinden olmaz haftaya cuma kontrole gidecem acaba yarın veya cmts evde test yapsam belli olurmu

kızlar yarın adet günüm ama büyük ihtimalle kendiliğinden olmaz haftaya cuma kontrole gidecem acaba yarın veya cmts evde test yapsam belli olurmu
canım evde yap test olmadı pazartesi filan kanda baktırırsın
ovitrelle
ebrarcım,burdayız kuzumda,başım fena yaaaa.mafoldumben

oyy kıyamam yatsana kuzum yaa
bekleme sen opuyorumnanaktan

canım evdeki testler 3-4 günden önce kesin sonuç vermiyo.... yani hamile olsan bile büyük ihtimak negatif çıkar... kan testi yaptırsan daha iyi bence.... ilaçla mı adet oluyodun???

ay canım çok saol yaa
zamanı yok tatlım bitirdikmi rahatlıycaz inşallah
zaten çoğu bitti
300 tane kalmıştı
okursan mutlu edersin bizi

ok top bende ozaman benide yaz elimemi yapısıvak yaprın ev filan temizlicam yemek yapıcam iftara misafirim var mercimekle anca yaparım anca anca cumartesi filan okurum uyarsa olur bebem ya mercimekle okuruz teyzesişyle canı sag olsun arkadaşımın demi benim bebegim için siz dua ettiniz ben ne yapsam az bile benim bildigim 7 gün cuma günü başlıyon bidahiki cumaya kadar biliyom ben
bilmiyorumkismile

tugcal zaten dün kan testi yaptırdım negatifti ama genede dr yumurtalar güzeldi geç döllenme olabilir dedi onun için soruyom

anladım canım... inşallah hamilesindir... burda mesaj trafiği yoğun olduğu için bazen geçmişi okumak zor oluyor yada gözden kaçabiliyor... aynı şeyleri sorabiliyoruz yani....

canım sanada çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın hiçbirimize
amin canım kimse yaşamasın tabi

tamam tatlım okursun biz malesef 1 haftda bitiremedik öyle olmasını isterdimde olmadı işte .tamam sen oku canım ALLAH razı olsun .bebişini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…