ah onu yapabilseydik ama olmuyokiebrar iyiyiz canım sgl yeni bi yöntem bulduk bebek fikrini kafamıza takmayacaz o zaman oluyomuş
canım afiyet olsunkızlarr ben gidip bişiler hazırlim yiyip yatıyoruz çünkü bizimki mızmızlanmaya başladı.yarın iş varr off..yarın akşam görüşmek üzeree..
ayyy doğru ya canım... kusura bakmayın benim kafam çok dalgın bugün... papatyaya da alıntı yapıp oradaki soruları sormuşum....
benim de bir dış gebelik 2 de düşüğüm var papatya.... neler yaşadığını çok iyi bilirim yani....
çatlatma iğnesi ne kullandınız pregly mi ovitrelle mi?
300 ben okurum ne zamana
bilmiyorumkismile yarın iftara misafirim varda onun için sordumbilmiyorumkismile
canım evde yap test olmadı pazartesi filan kanda baktırırsınkızlar yarın adet günüm ama büyük ihtimalle kendiliğinden olmaz haftaya cuma kontrole gidecem acaba yarın veya cmts evde test yapsam belli olurmu
ovitrelle
ebrarcım,burdayız kuzumda,başım fena yaaaa.mafoldumben
kızlar yarın adet günüm ama büyük ihtimalle kendiliğinden olmaz haftaya cuma kontrole gidecem acaba yarın veya cmts evde test yapsam belli olurmu
kardelen sen yat bence kuzu... zorlama kendini...ovitrelle
ebrarcım,burdayız kuzumda,başım fena yaaaa.mafoldumben
papatyam amin canım benimde 3 tane kaybım var çok iyi bilirim malesef
ay canım çok saol yaa
zamanı yok tatlım bitirdikmi rahatlıycaz inşallah
zaten çoğu bitti
300 tane kalmıştı
okursan mutlu edersin bizi
amin canım kimse yaşamasın tabicanım sanada çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın hiçbirimize
ok top bende ozaman benide yaz elimemi yapısıvak yaprın ev filan temizlicam yemek yapıcam iftara misafirim var mercimekle anca yaparım anca anca cumartesi filan okurum uyarsa olur bebem ya mercimekle okuruz teyzesişyle canı sag olsun arkadaşımın demi benim bebegim için siz dua ettiniz ben ne yapsam az bile benim bildigim 7 gün cuma günü başlıyon bidahiki cumaya kadar biliyom ben
bilmiyorumkismile
BONCUKDA uğramadı iki gündür
nerelerde bu hatun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?