ebrarım mavıde duayı okumus görmedın sanırım eklersınkaydirigubbakcemile5TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ
inş.görüşürüz papatya,ben samsunlu değilim ama bir yıldır burdayım,geçmiştede gelir giderdim,severim burayı.kardelencim ben samsunluyum.yerinde olmak için neler vermezdim keşke oraya yerleşebilsek.3 sene oldu istanbula geleli ama çok özlüyorum oraları ekimin 15 de samsundayım 1 hafta belki görüşürüzzz canım
ben 4000 diye görüm... yanlı mı gördüm.... bence zaten hak ediyos sabitlenmeyi..... gece gündüz maşallah arı gibiyiz yani... hiç boş kaldığını görmedim topiğin.... EDİTÖRLER SABİTLEYİN ARTIK BİZİ....:enbuyukkk:
40 küişiyi duyunca kaçtın dimi???sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
inş.seninde hepimizinde en kısa zamanda gelir bebişleri,rabbim nasib etsin.iyi geceler kızlar bende katıldım kervanınıza:S 3 . ayımdayımdaha yok kend,leri
arkadaşında kuşu vardı,ondan biliyorum,çok ötünce,üstünü örterdi,gece sanıp susuyomuş kuşcaz.görmedim canım kusura bakam ebrarım
aman görcektin halimizi sabah eşim gül gül öldü
şimdi ben sahura kadar uyumadım ya sahurdan sonra namaz kıl derken saat 5 oldu bende tam yattım haav aydınladı sen başla ötmeey eşim bide bizim ytak odasına koydu akşam salon var zaten bide ev küçük yani sus derim susmaz ben susu dedikçe daha beter ötüyo oynuyo sabah sabah deli etti beni
tam 11 kadar savaştım onunla en sonunda ben pes ettim gittim salaona yattım öle kurtuldum yani
bende aynen sen gibiyim,ama benim tiksinti halamdan dolayı,o toxaplazmadan bebeklerini kaybediyodu hep ve mikrop bizede bulaşır diye,hayvanlara yaklaştırmıyodu,ondan kaldı bende tiksinti,hayvanları hep hastalıklı sanıyorum heralde.hoşgeldinn şeyma inşallah en yakın zamanda gelir bebişinn ama erken daha canımm
bende korkuyorumm hayvanlardann ve böceklerden hepsinden kısacasııı
sinekten bile korkarımm
ama sanırım benimki korkuddan ziyade tiksinmeektenn elimde değill maaleseff uzaktan sevyomm ben hayvanlarııı
evet evet benimkide korkma değil tam olarak tiksinme... elleyemiyorum tüylü şeyleri.... ıyyyy..... bir kez balık beslemiştim... onu da beceremedim... akvuryımdan dışarı fırladı delüüüü.... ben elleyemediğim için de öldü zaten... akşama kadar evde balık ölüsüyle eşimi bekledim..... :roflol::roflol::roflol:
evet canlarım,başkasının okumasıyla,kendi okumamız bir olmaz,şurdan pay biçelim,birinin keffaret orucu borcu varsa,ki hiç ara vermeden,peşpeşe tutulması gerek,o kimse adet olunca ara vermiş oluyo,ama rabbim eğer banyo yaptığı gün tekrar başlarsa,hiç ara verilmemiş sayıyo,çünkü adet kadınlar için,böyle durumlarda bir ruhsat ve rabbimin verdiği bi dinlenme süresi aslında.tuğçem evet kuzum bölünmemesi gerek diye biliyorum ben
ama kardeloşda okuyo oda tam tersi adetten sonra devam edileceğini söyledi
hani,beni uyandırcaktın,az daha sabaha kaldım,bekliyorum çaldırcak nasılsa,bi dalmışım,son anda fırladım yataktan.HAYIRLI SAHURLAR DATLUŞLR
ALLAHA EMANETSİNİZ opuyorumnanaktan
yeni davulcu sen misin,bahşiş ister misin,aleyna dün akşamki bahşişlere doydu galiba,bu akşam sana bırakmış meydanıkaydirigubbakcemile3Eki Görüntüle 51796
Eki Görüntüle 51797
İşte geldim iki büküm
Üstümdedir davul yüküm
A benim ağalarım
Selamun aleykum
Besmeleyle çıktım yola
Selam verdim sağa sola
A benim ağalarım
Namazınız mubarek ola.
Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Ben çok mani bilecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
Eski cami direk ister
Söylemeye yürek ister
Benim karnım tok ama
Arkadaşımın canı börek ister
Ahmet ağa uyursun uyursun
Uykularda ne bulursun
Kalk al abdest kıl namaz
Sabahleyin cenneti bulursun
Arnavut musun Tatar mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Ben sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın
Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan
Hayalıklar halayıklar
Ocak başında uyuklar
Davulumun sesini duyunca
Pirincin daşını ayıklar.
Ne uyursun ne uyursun
Bu uykudan ne bulursun
Al aptesti kıl namazı
Cenneti alayı bulursun.
ahada yakalandım,ardından atarken.yetmemiş,gene bahşişe gelmiş hatunohaoldumsmile
ilk günaydın benden kızlar bugün
güzel resimler,hoşuma gitti.
bende çok isterim gitmeyi,kaç defa camiye gittim ama hep ramazanı şerif hariciydi,kapalı oluyo malesef.inş.bizede çok dua etmişindir.kızlar ben bugün yokum RABBİM nasip ederse bugün annemle hırkayı şerife gidiyoruz
İNŞALLAH görmek kısmet olur
abla ben duamı okudum 30 tane RABBİM Kabul edrer İNŞALLAH
tefriciyeyi daha bitiremedim bitirdim mi haber vericem cok yakında bitiririm
harkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar boncuk,biraz geç oldu ama ,hoşuma gidiyo resimleriniz.
evet,hepimiz aynı şeyleri yaşıyopz,benden sonra evleneneler kaçıncıya hamile,gerçi onlarda pek aceleci,her seneye bi çocuk sığdırmışlar ama genede güzel bi durum bize göre.seninle aynı duyguları yaşıyoruz arkadaşım isyan etmiyorum asla ama her ay gibi bu ay yine umutlanmama rağmen yine adet oldum. hem de ağrım oluyo çok.
ama bide duyuyosun o hamile bu hamile. benden sonra evlenen herkes cocugunu aldı kucagına .. bız beklemedeyiz. sabrın sonu selamettır. bizimde yüzümüz güler inşallah
bu forumlar insana hem,dünyada bitek ben değilmişim dedirtiyo,hemde bilmediğimiz o kadar şeyi öğreniyoz ki,ben çok mennunum burda olmaktan.hosbulduk canım
inanki ben buraya gripte şu forumları okumasam dünyada bi benim olmuyo diye düşünücem.Allahtan burayı okuyorumda bi sen değilsin bak elif diyorum herkesin derdi başka.
ama niyese şu olumsuz düşüncelerimi olmayacak fikrini atamıyorum aklımdan..
psikolojik destek almak gerekecek artık sanırım.
cunku hamılelık doğum vs konusu gecse sınırım bozuluyo ordan kacmak ıstıyorum..bu da normal degıl heralde..
biz iftarı yapalı çok oldu.cokacimcoookderdanur kardelen sızın orda ıftar vaktı degılmı kızlar
ıyıaksamlar bersucugum nasılsın tatlım
kardeln derda kız dılınızımı yuttunuz konusmuyorsunuz askolsun yahu:))
derda hastamısın hala cnm nasıl olsun
iyi akşamlar kk nın tatlı hatunları.....
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umarım hemen atlatırsın .
evet su çok iyi geliyo .bide maydanoz suyu diyolar kullanmadım ama memnun olan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?