Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMA AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

amanin gene kimse yok ebrarcım ben duamı okudum tamamdır bu arada bugün adet gördüm yeni adet tarihim 20 eylül olabilir canım listeye eklersin canım

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ.................................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
BİRSEN29.......................................................................................20 EYLÜL
TUGCAL..........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

ebrarım mavıde duayı okumus görmedın sanırım eklersınkaydirigubbakcemile5

kızlar bu bal tarcı çörekotu kürü işe yaradı sanırım ovülasyon testı yaptım bgn 14.günüm ve çift çizgi acayıp hıssettım ovülasyon günüm oldugunu
ama bır şüphem var sol kasıgım ıgne ıgne batarken dıgerı acayıp agrıyor kıstmı oldu acaba dıcemde ovülasyon testınde cıft cızgı görünce kıst olma ımkanı yoktur dımı belkıde kum sancısıdır
sevınıyorum ovülasyonun gerceklestıgıne aslında aglamam gerek çünkü son 2-3 aydır oldugu gıbı sagolsun esım yıne yok bgn evdekaydirigubbakcemile3kastenmı oluyo anlamıyorumsempatiksalakcinniama sevınmem gereken nokta ıse son 4 -5 aydır hormon testı yaptırmadım bende yaklasık bır yıl önce strestenmı bılmıyorum prolaktın hormonu 30 cıkmıstı ama sonrasında hep aynı kaldı bende 5 aydır baktıramadıgım ıcın şüphelenıyordum acaba yınemı dıye ama ıcım bıraz rahatladı ovülasyon olduysa hormonlarda normaldır yanı doktorum öyle demıstı bende öyle ümıt edıyorum neyse cok konustum herkes sımdı yemek yıyo sanırım hayırlı ıftarlaropuyorumnanaktan

ıyıaksamlar bersucugum nasılsın tatlım
kardeln derda kız dılınızımı yuttunuz konusmuyorsunuz askolsun yahu:))
derda hastamısın hala cnm nasıl olsun

Son düzenleme:
kardelencim ben samsunluyum.yerinde olmak için neler vermezdim keşke oraya yerleşebilsek.3 sene oldu istanbula geleli ama çok özlüyorum oraları ekimin 15 de samsundayım 1 hafta belki görüşürüzzz canım
inş.görüşürüz papatya,ben samsunlu değilim ama bir yıldır burdayım,geçmiştede gelir giderdim,severim burayı.

canım,bizim msj sayısı 40 ta,o yzüden sayfa daha az görünüyo,sende maksimuma ayralarsan,takipte kolay olur.
iyi geceler kızlar bende katıldım kervanınıza:S 3 . ayımdayım daha yok kend,leri
inş.seninde hepimizinde en kısa zamanda gelir bebişleri,rabbim nasib etsin.
arkadaşında kuşu vardı,ondan biliyorum,çok ötünce,üstünü örterdi,gece sanıp susuyomuş kuşcaz.
bende aynen sen gibiyim,ama benim tiksinti halamdan dolayı,o toxaplazmadan bebeklerini kaybediyodu hep ve mikrop bizede bulaşır diye,hayvanlara yaklaştırmıyodu,ondan kaldı bende tiksinti,hayvanları hep hastalıklı sanıyorum heralde.

kız,zavallı hayvanı,eline poşet geçirip alsaydın ya,ölmeseydi,yazık.mafoldumben
tuğçem evet kuzum bölünmemesi gerek diye biliyorum ben
ama kardeloşda okuyo oda tam tersi adetten sonra devam edileceğini söyledi
evet canlarım,başkasının okumasıyla,kendi okumamız bir olmaz,şurdan pay biçelim,birinin keffaret orucu borcu varsa,ki hiç ara vermeden,peşpeşe tutulması gerek,o kimse adet olunca ara vermiş oluyo,ama rabbim eğer banyo yaptığı gün tekrar başlarsa,hiç ara verilmemiş sayıyo,çünkü adet kadınlar için,böyle durumlarda bir ruhsat ve rabbimin verdiği bi dinlenme süresi aslında.
bu arada bunları kafamdan uydurarak da yazmıyorum ha.
HAYIRLI SAHURLAR DATLUŞLR
ALLAHA EMANETSİNİZ opuyorumnanaktan
hani,beni uyandırcaktın,az daha sabaha kaldım,bekliyorum çaldırcak nasılsa,bi dalmışım,son anda fırladım yataktan.lmaz:

yeni davulcu sen misin,bahşiş ister misin,aleyna dün akşamki bahşişlere doydu galiba,bu akşam sana bırakmış meydanıkaydirigubbakcemile3
ahada yakalandım,ardından atarken.yetmemiş,gene bahşişe gelmiş hatunohaoldumsmile
ilk günaydın benden kızlar bugün

güzel resimler,hoşuma gitti.
bende çok isterim gitmeyi,kaç defa camiye gittim ama hep ramazanı şerif hariciydi,kapalı oluyo malesef.inş.bizede çok dua etmişindir.
hayırlı cumalar boncuk,biraz geç oldu ama ,hoşuma gidiyo resimleriniz.
evet,hepimiz aynı şeyleri yaşıyopz,benden sonra evleneneler kaçıncıya hamile,gerçi onlarda pek aceleci,her seneye bi çocuk sığdırmışlar ama genede güzel bi durum bize göre.
bu forumlar insana hem,dünyada bitek ben değilmişim dedirtiyo,hemde bilmediğimiz o kadar şeyi öğreniyoz ki,ben çok mennunum burda olmaktan.
derdanur kardelen sızın orda ıftar vaktı degılmı kızlar
biz iftarı yapalı çok oldu.cokacimcoook
nabersin,görünmüyon ikji gündür,bu akşam davul sendendir heralde.

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
umarım hemen atlatırsın .
evet su çok iyi geliyo .bide maydanoz suyu diyolar kullanmadım ama memnun olan çok

soğan kürü yaptım bakalım iyi gelecekmi
acayip ağrım var. geçen sene ramazanda da olmuştum yarıdan sonra oruç tutamadım bol bol su içmen gerekiyor vücut susuz kalınca iltihap geçmez demişti doktor
bugün tut veya tutma diye konuşmadı ama bugün değilim napıcam bilmem fisfisfis

heyoooo ben geldimmmm ama kimsecikleri bulamadım yafffbilmiyorumkismile
hepinizi çok ama çok özledim..internet sorunu çözülemedi daha malesef.,,abimin laptopdan yazıyorum...herkes iyidir umarım..geçmişi okumadım hiç de...,hepinizi çok öpüyorum canım arkadaslarım..duaları okunan arkadaslarım için aminnnn diyorum..her orucumu açtıgımda hepimize dualar ediyorum...

şimdi kaçtım görüşmek üzere canlarım.olumunekankayizsmile:gitme:

kardelenım gıttım gerı geldım ya ben cok kötüyüm ya agrıdan duramıyorum anlamadım gıttı bıde yrn mısafırım var neyapcam allahım bu ne sancısı kımse sorularım acvp yazmamıs bilmiyorumkismile

derınım tüh yakalayamadım senı al abınden leptopu gel muhabbet edelım özledık senı dıkkatet kendıne fıstıgım benım cok öptümopuyorumnanaktan

boncuumm hayırdır bitanem niye agrın varki(

bu arada biz birazdan eve geçicez..neti yapacaklarmış bu akşam galiba.bi işim var gelicem az sonra.

ay cok sevındım derınım
hıc sorma cnm ya kür kullandım kıst yaptı sanırım cok agrım var kımıldadıkca batıyor kasıgım anlamadım gıttı
ama ovulasyonda gerceklestı bgn cıft cızgı gördüm bı anlam veremıyorum ve korkuyorum kıstten bılıyosun gecmıste 5cm kıstle ugrasmıstım

Slm ben geldim
canım ağrın kisten değildir yumurta çatlarken bazı kadınlarda çok ağrı yaparmış son gittiğim doktor söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…