Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

biraz bakem geçişe neler kaynatılmışş boncugumm geçmişş olsun kuzumm henüz geçmişe bakamadım neyin var bilmiyom kuzummm çokk geçmişş olsunn şimdi bi uzanam kısaca geçmişe göz atam misafirim vardı giremedim 2 gündür gecede yoktum (((((((888

kuşummm sen nerelerdesinnnn yaaaa nasılsınn canımmm

BEENN BURALARDAYIMM tatlımm yaa ama fazla gıremıyrmm malumm oruc ve ders ıkısı bı arada yorucu oluyo aksamda teravıye gıdyrz esımlee gelene kadar bellı bı vakıt gecıyo bırz ders calısıym kuranımı okuyum derken zaman bıtıyoo bı su sınavı atlatsaydım hayrlısıylaaa afffff yaa oyle bunaldımmm kı anlatamamm...

ezgim_ez ne sınavına çalışıyon sana test yapalım bakalım iyi çalışmısın

slm güzellerrrrzemuszemus
herkes iyi inşallahh ooo derinimde gelmiş artık net baglandı mı kızz?*opuyorumnanaktan
yatmadan bi bakayım dedim ama kimseler yazışmıyo galiba
ebroşumda ortalarda görünmüyo geçmi,şe bakayım neler yapmış delüm
ii geceler hepinize kızlar

ebroşum geldim bugün muhabbete ama sen yoksun boncukta erkenden gitmiş derinimide kaçırdım bersumda hemen gitmiş diger kızlar sizlede sessizsiniz

canım ıyı geceler gıdıyomusunn hemennn yahuuu..

hayırlısıyla atlatacan canımmm üzme tatlı canınıı

kızlar ya benim yumurtlama gülerimi bu ay yumurtlama hesaplayıcısı göstermiyor.35 günden fazla olduğu için.düzensiz olduğundan bende kestiremiyorum. napıcamm bilmiyorum bugün 15.gün bügünden başlayıp 27 ci kadar çalışsak mı acabaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…