Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimeeeeeee gidecezz bu günnnn ebrarımmdaa yokkk tugcede yokk curusu kullansınn kaldık bu gece evdee uçamıcazz anlaşılannnnn

azracımmm kıme gıdersenızz benden slm soyle ve benım yerıme de yee ıkramlardan tamam mıı ama cayıma seker katmaaalmaz:lmazpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

slm kızlar nasılsınız
ben cok kötüyüm hala neolur dua edın yrna gecsın mısafır var ıftara cok calısmam gerekıcek
bu haldeyken nefes bıle alamıyorum buscopon ıctım majezik ıctım banamısın demedı daha:gitme:

kızlar size bişey soracam ama mutlaka cevap verin ben bu ay tedavi yapmayacam çünkü eşim geceleri hep çalışıyo gündüzleri yatıyo malum ramazan gündüz bişey yapamayacaz hazır tedavi almıyorken bana kullanabileceğim hamile kalmayı kolaylaştıran bi ot karışımı bişey varmı tavsiyelerinizi bekliyom

canım sadece buskopan iç 2 tane birr al onu bende kullanıyorumm buskoponu ama 2 tane bir içiyorumm çok fayda ediyorr

azracımmm kıme gıdersenızz benden slm soyle ve benım yerıme de yee ıkramlardan tamam mıı ama cayıma seker katmaaalmaz:lmazpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canımm bu gece gidemicezz bi yere gibii gidersekk söylerim selamınıı kuzummm öptümm cici bak kendine çayına benden 1 şekerr :)))))))))))

birsencim,kız kelin ilacı olsa başına sürer kız,öyle şıp diye hamile bırakcak ot olsa ve bilsek bizde kullanırdık kız,sadece kürler biliyoz ki,onlarıda herkez biliyo.
sevtun maydanoz ve ebegümeci yazmış ama onlarıda yumurtlama dönemine kdar kullanabiliriz en fazla,gebelik oluşuyosa,sonlandırıyomuş bunlar çünkü.

azram ne sancısıdır sence bu ya kafam allak bullak yazdıgımı okudunmu bılmıyorum ya ben bgn ovülasyon testı yaptım cıft cızgı cıktı ama ıkıgündür sag kasıgım acayıp agrıyo b.t.ç. kürü kullanmıstım acaba kıstmı oldu dıyorum ama cıft cızgı cıktı olabılır mı acaba
vallah bırsencıgım bende buay kür yaptım ama cektıgım acıdan dolayı cok pişman oldum bıdaha tövbe
ınsallah sana faydası olur kürlerın ama herkesın bünyesı farklı ve farklı tepkler verıyor benımkı böle tepkı verdı

ınsallah olmamıstır bersum cok sağol cnm neyapalım kısmet olmuyor bırtürlü:teselli:

canım kanaman yok sa kist oluşmamıştırr yumurtlaman sag tarafındasaa eyerrr ondana yaparr her iki taraftada olabilirrr yumurtann ama biri daha büyüktürrr agrı yapar canımm ben sanmıyorumm kist oluştugunuu o yaptıklarını bende yapıyorumm güzelimmm bal tarcınn polen sanmam o yapsın kistt bence kist yokturr takma kafana yumurtandırr agrıyı yapan güzelimmm

ınsallah öyledır azram
bır yıl önce bende 5 cm kıst olmustu kanama yapmamıstı ama onun agrısını andırıyo
korkum ondan cnm bıde ıkı taraftada ovülasyon gerceklesebılıyomukı?
umarım yrn allah kuvvet verırde mısafırlerı agırlarım bıde o varakannehir

niye sana gelince gelin buyrun demiyon,illa başkasına mı gitcen,tabe bitirdin şekerleri,bize kalmadı dimi?alsanaalsanasmile

hahahahahahah kızzz buyrunn gelinnn geliyozz dedinizdee gelyinmii dedimm kuzuu bende her çeşitt şekerr bulunurrr kuzummm esmer şekere kadarrr hemide kalpli kalplii atıyommm çayımaaa ohhhhh gelinn kuzum ama herkess toplansınn öyle gelinn ne istediginizide yazınn kuzumm yapamm sizeeee börekler açarımm size ıspanalı peynirlii kıymalııı taze soganlııı pırasalıı nelii istersenizz kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…