Kardoşşşşşşşşş kızzzzzzzzzz sesssin çıksınn birazzzz ne ediyonn orda senn
bizdn gizlii götürüyonn bişeylerrrr demiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimeeeeeee gidecezz bu günnnn ebrarımmdaa yokkk tugcede yokk curusu kullansınn kaldık bu gece evdee uçamıcazz anlaşılannnnn
slm kızlar nasılsınız
ben cok kötüyüm hala neolur dua edın yrna gecsın mısafır var ıftara cok calısmam gerekıcek
bu haldeyken nefes bıle alamıyorum buscopon ıctım majezik ıctım banamısın demedı daha:gitme:
azracımmm kıme gıdersenızz benden slm soyle ve benım yerıme de yee ıkramlardan tamam mıı ama cayıma seker katmaaalmaz: lmaz puyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canımm bu gece gidemicezz bi yere gibii gidersekk söylerim selamınıı kuzummm öptümm cici bak kendine çayına benden 1 şekerr :)))))))))))
dondurma kutusu elimde,onu bitirmeye çalışıyom,ama bayada varmış,keşke kaseye bölseydim.kafamçokkarıştıcokacimcoook
boncuğum canım kist falan olmamıştır telaşlanma hemen ovulasyon gününde çatlamadan dolayıdır ağrın eğer adetin gecikirse o zaman ağrın olursa telaşlan keşke eşin yanında olsaydı bu gece ve yarın gecede önemli inşallah gelecektir eşin
azram ne sancısıdır sence bu ya kafam allak bullak yazdıgımı okudunmu bılmıyorum ya ben bgn ovülasyon testı yaptım cıft cızgı cıktı ama ıkıgündür sag kasıgım acayıp agrıyo b.t.ç. Kürü kullanmıstım acaba kıstmı oldu dıyorum ama cıft cızgı cıktı olabılır mı acaba
vallah bırsencıgım bende buay kür yaptım ama cektıgım acıdan dolayı cok pişman oldum bıdaha tövbe
ınsallah sana faydası olur kürlerın ama herkesın bünyesı farklı ve farklı tepkler verıyor benımkı böle tepkı verdı
kzzzımm bakk ben demedimmi bişeyy götürüyonnn bizdennnhabersizzz diyeeee afiyett olsunnnnnn
niye sana gelince gelin buyrun demiyon,illa başkasına mı gitcen,tabe bitirdin şekerleri,bize kalmadı dimi?alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?