Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çalışş kuzum çalışş hiç ara verme her gün çalış elbet bi günü denk gelecek bende dün akşamdan beri başladım çalışmalara napimm kuzu vakitt nakittiirr hahaha

slm kızlar
azra,birsen,papatya,ezgi,derda ve derin
biliyodum bu gece geleceğini,aslında dün gece gelirsin diye hissettiydim,bi gececik erken olmuş ama olsun,yanılmamışım genede.yerimseniben
boncuk,sende rahatsızmışın canım,çok geçmiş olsun,belki yarın akşama yetişir eşin,yakalr yımırtacıklarısempatiksalakcinni
gökçe de gelmiş,ebroş olmayınca gitmiş malesef.

ebrarımm kızzz nerdesinn gelemeye bülürüm yazmışınn kızzımm gel bi görün özledimmm

kardeşummm kuzumm nerdesnnn de hadiiii gellinnn

tugçemm kızz evett verdimm domatesleri fırınaaa hahahahayy

boncugum kız bu ay yumurtan çoktur kuzum çatlamıştırdaa agrın ondan olurrr kist olsa öyle omaz kanamada yapar az az ablamdan biliyom kuzum

papatyacım hergün önermiyo doktorlar gün aşırı olması daha sağlıklı diyolar ya ben böğle konuşmalardan utanırım ama yardım etmek amalı söyliyim zaten sperm rahimde iki gin kadar yaşıyomuş bu yüzden gün aşırı yapılması daha i,yi diyolar

derdanurcum mutlaka dr git tahlil yaptır mikroplar farklı oluyo ona göre antibiyotik iğne veya fitil verir canım bu arada bende adet oldum ve bu ay tedavi yapamayacam canım sıkkın ama sağlık olsun napalım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimeeeeeee gidecezz bu günnnn ebrarımmdaa yokkk tugcede yokk curusu kullansınn kaldık bu gece evdee uçamıcazz anlaşılannnnn

derdanurcum mutlaka dr git tahlil yaptır mikroplar farklı oluyo ona göre antibiyotik iğne veya fitil verir canım bu arada bende adet oldum ve bu ay tedavi yapamayacam canım sıkkın ama sağlık olsun napalım

canım saglık olsunn rabbimm büyükkk yollayacakk meleklerimizi bizede biraz daha sabırrr sabırrr sabırrr

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimeeeeeee gidecezz bu günnnn ebrarımmdaa yokkk tugcede yokk curusu kullansınn kaldık bu gece evdee uçamıcazz anlaşılannnnn

avide bilityomuş uçak kullanmayı,o bari gelseydi,uçururdu bizi,kime gitcez,tabikide sanakaydirigubbakcemile3
ezgicim,güle güle canım,çıkmadı mı sizin testler hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…