hahahahahahah kızzz buyrunn gelinnn geliyozz dedinizdee gelyinmii dedimm kuzuu bende her çeşitt şekerr bulunurrr kuzummm esmer şekere kadarrr hemide kalpli kalplii atıyommm çayımaaa ohhhhh gelinn kuzum ama herkess toplansınn öyle gelinn ne istediginizide yazınn kuzumm yapamm sizeeee börekler açarımm size ıspanalı peynirlii kıymalııı taze soganlııı pırasalıı nelii istersenizz kuzumm
ınsallah öyledır azram
bır yıl önce bende 5 cm kıst olmustu kanama yapmamıstı ama onun agrısını andırıyo
korkum ondan cnm bıde ıkı taraftada ovülasyon gerceklesebılıyomukı?
umarım yrn allah kuvvet verırde mısafırlerı agırlarım bıde o varakannehir
ya aslında burda bi lokman hekim var 3 aylık kürler yapıyo bunların sayesinde hamile kalanlar baya olmuş tanıdık ordan biliyom ama bu ara benim maddiyat biraz çöktü bu ayda okul alışverişi yapacaz o çökertecek ama biraz düzeliyim kürlerden alacam
biraz daha yukarı bakarsan,size geliyoz yazdığımı görürüsün,kaçırdın demekki canım benim.
azracım,bugün açılmış canım,bende altyazıda gördüm,altyazılara acaip ilgim varda,elimde olmadanda okurum,hemde tek harf kaçırmadan,açılmış yazısınıda,şöyle bi geçerken okudum.sempatiksalakcinniya ben araba plakalarını,sokaktaki tabelalarıda çok okuyorum,zihnime boşuna yorgunluk veriyo,bi tek iyi tarafı var,tabelalardan dolayı,kolay adres bulurum,önceden okumuşluğun faydası olur
azra yemeyiz evde yokuz numarasını ama istemiyosan açıkça söyle şansımıza küser geri döneriz
yasım genc ama bedenım çökmüş durumda kardelenım
kıstın agrısını bılıyorum daha önce yasadım malesef oda nur topu gıbıydı
dün afedersın calısma yapamadım agrıdan o derce agrıyor kardelenımbilmiyorumkismile
bakalım hayırlısı umarım ben yanılıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?