Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuk,kistin ağrısı çok farklı oluyo,hem öyle durup dururken ağrımazki,ksit beraber olurken çok felaket sancı yapar,aradada bıçak gibi saplanır geçer,eğer öyle değilse korkma,üşütmüşte olabilirsin,sadece kasıklarında ağrıyo olabilir,tam anlayamadım nasıl bi ağrı diye ama,iyi şeyler düşün,en kötüsüne yorma hemen.

ya aslında burda bi lokman hekim var 3 aylık kürler yapıyo bunların sayesinde hamile kalanlar baya olmuş tanıdık ordan biliyom ama bu ara benim maddiyat biraz çöktü bu ayda okul alışverişi yapacaz o çökertecek ama biraz düzeliyim kürlerden alacam

aleyna acaba görebildimi hırkayıı şerifii göstermiceklerdiii ama öyle diyorlardıı bi araaa inşallah görmüştürr

bizede dua etmiştirr inşallahh duları kabull olsunn rabbim yollasınn bebişlerimiziiiiii lütfennnnnn

biraz daha yukarı bakarsan,size geliyoz yazdığımı görürüsün,kaçırdın demekki canım benim.

niye gerçekleşmesin ki,bi sağ bi solda olmuştur,yada ikişer,yada birinde iki,birinde üç,neden olmasın ki,yaşın da genç,sen niye bu kadar korkuyon onuda anlamıyom,sizin gibi olsam,hiççç endişe etmem bikaç sene daha.hayatımı yaşarım,hem kafadan atıncada kendiliğinden olur:sm_cool::sm_cool:

belki çok fazla para istemess bi sorsaydınn fiyatınııı inşallah işe yarar sevtunn gibi yap bi dene ebe gümece ısırgan otunuuu yap bişey kaybetmessinn sevtunn gelince iyice ögren ondan bi dene bellimii olurrr şifanınn nerden nasıl gelecegii herşeyy vesile

bende yapacam ısırgan otunu ebe gümeceyii getirrttim de sevtunla karşılaşamadıkk tam olarak kaç gün ne günleri nasıl yapacagımı ögreneyimm hemen yapacamm hazır buzlukta duruyoo otlarr

azracım,bugün açılmış canım,bende altyazıda gördüm,altyazılara acaip ilgim varda,elimde olmadanda okurum,hemde tek harf kaçırmadan,açılmış yazısınıda,şöyle bi geçerken okudum.sempatiksalakcinniya ben araba plakalarını,sokaktaki tabelalarıda çok okuyorum,zihnime boşuna yorgunluk veriyo,bi tek iyi tarafı var,tabelalardan dolayı,kolay adres bulurum,önceden okumuşluğun faydası olur

bak tabelalrı bnde okurumm sennin gibi bi gittigim yeri tabelalar sayensinde bi daha gittigimde elimle koymşş gibi bulurumm

azra yemeyiz evde yokuz numarasını ama istemiyosan açıkça söyle şansımıza küser geri döneriz

azra yemeyiz evde yokuz numarasını ama istemiyosan açıkça söyle şansımıza küser geri döneriz

kızz kızımm gelin gelindee haberli olsaydııı daha iyi olurduuu börekk falan açardımm anacımm şimdi bu saatte kıymayı nasıl çözem ıspanak yokkk pırasaa yokk nasıl yapcem böregii kuzu ee gelin artıkk ne çıkarsa bahtınıza kuzularrr

ben sahura kadar kapıda otururum,ışıkları yakarsın zaaar,yoksa aç mı tutcan orucu,bide deyon iş güç var:hulya:hiçmi tıkırtı çıkmıcak,sobelerim sizi bak.aklinialirimsmile:jeyyar:

yasım genc ama bedenım çökmüş durumda kardelenım
kıstın agrısını bılıyorum daha önce yasadım malesef oda nur topu gıbıydı
dün afedersın calısma yapamadım agrıdan o derce agrıyor kardelenımbilmiyorumkismile
bakalım hayırlısı umarım ben yanılıyorumdur

bende zamanında nurtopu gibi 8 cm büyütmüştüm ve aynı senin dediğin gibi olmuştu,ne dim,yumurtalık fazla çalışıncada oluşuyo bu kistler,belkide senin küre falan ihtiyacın yoktu,fazla çalıştı,inş.öyle bişey oluşmamıştırda,bi dr a gitsen iyi olcak sanki.:çok üzgünüm:

bitanecikler bakın ne dicem benim teyzemin kızı 3 ayda bir hastalanıyodu.çok doktora gitti kimizi olamz demiş kimisi erken menopoza girmişsin demiş.daha 30 yaşında. başka bi doktorda klomen vermiş yumurtlama takibi ypmış ve o günlerde ilişkiden hemen sonra ayaklarını yukarı dikip totonu 10 ar kereden 3 defa sıkıp bırak diye söylemiş.rahim kasları bunu yapınca spermi olduğu gibi içeri çekiyomuş.bunu yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldı 7 aylık hamile şu annnn....

haklsın kardelnım benım ovülasyon heray gerceklesıyordu zaten neden yaptıysam kürü delı kafam ıste ama kendını hıssettırmesı ıcın erkenmı dıcem benım 5 cm kıstımdede doktor erken farketmıstı ama allahtan onu adetle atmıstım ılac kullanmadan bakalım gecmezse gıderım umarım kıst degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…