Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebrarım bıdaha doktora gıtmeden kürmü yapmak ay akıl ısı degıl kızlar cıdden doktor sununuz var desın sız ona göre care arayın kürlerden

boncuğum bende ondan korkuyorum yaa
b.ç.t bende düşündüm sonra korkmuştum incir mesela hep ara kanama yapmıştı bende bide adetim çok uzun sürmüştü.soğanın haricinde yapmam heralde yaa

bılmıyorumkı ebrarım bakalım yrn olsun allah güc verır belkı o vakıt ıyı olmazsam ararım bıde ebrarım bgn oruc tutmasammı acaba agrı kesıcı almam gerekırse alamıcam daha kötü olmaktan korkuyorum bısıy olmaz dımı tekrar tutarım ıyılesınce

ay yapma bencede ınsanın bünyesı farklı kımın nasıl cvp vercegı bellı olmuyo kür yapıcaz derken saglıgımızdan olucaz kımse sözümü yalnıs anlamasın kızlar ben kendımden bahsedıyorum herkesın kendı kararı

canım bilmemki yaa iyi hissetmiyosan tutma tabi
sen daha iyi bilirsin kendini
inşallah yarına bişeyin kalmaz nasıl tek taraflımı ağrın canım

evet haklısın canım herkesin bünye faklı
ben bi dönem şifalı ot kullanmıştım sonra neler çektim varya
oyüzden hiç yanaşmıyorum soğanıda adetim gelsin diye yapıyorum
belki hayıtda içerim onların zararı yok ama diğerlerinden çok şikayet eden duydum

kızlar bişey sorabilir miyim,yaş 32,bu yaştan sonra ayak numarası büyür mü,yoksa benim ayağım şişte,ben farkında mı değilim,ilaçlardan falan mı acaba?

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30bitti
HALET....................30
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30bitti
PORTİ....................20
SUNAY..................20
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMARTESİ AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

ebrarım tek taraflı nefes aldıkca batıyor sankı ıcımde bırsey var kımıldadıkca sallanıyor ama dıger taraftada az bısıy var bıde afedrsın acayıp bı akıntı var yapışkan ılk kez bukadr hıssedıyorum ya testte cıft cıktı acaba yumurtamı catlayamıyor
sımdı aklıma geldı benım ovülasyon günüm normalde 16-17.gün olması gerektı hesaplayıcılara göre ama bgn 14.günümdü kür nasıl etkı yaptı ya

canım bence korkma kist filan değildir yumurtalıkların fazla uyarılmış ondan çünkü iğne filan kullanırkende öyle ağrı oluyo yumoşlarda
evet baya etkiliymiş değerlendirebilsen keşke canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…