Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

buarada SEVTUNCUM çok saol canım ağzına sağlık
tefriciyeyi bitirmişsin .
RABBİM minişini sana bağışlasın inşallah opuyorumnanaktan

selam kızlarrrr ebroşum geçmişi okurken gördüm senin için yasin okunacakmış ben arapçasını okuyamıyorum türkçesinden okusam olur mu?

Arkadasım demişsinki türkcesinden kabul olmuyomuşşş Rabbim dilerse niyet ettigi anda bile kabul eder duasını bu tarz konusmalar cok yanlıs bende türkce okuyorum yani benim dualarımın hiçbiri kabul olmuyomu???Önemli olan tamiz bi kalple iyi bi amelle niyet etmek Rabbim kabul eder inşallahhhh

buarada SEVTUNCUM çok saol canım ağzına sağlık
tefriciyeyi bitirmişsin .
RABBİM minişini sana bağışlasın inşallah opuyorumnanaktan

allah razı olsun canım ne demek birini mutlu ettiysem ne mutlu bana ben hep burdayım dua olursa okuruz canım allah işşallah tez zamanda muradını verir işşallah canım duayı okuyan arkadaşlar sevabına yeliz arkadaşımız için 2 rekat namaz kılıp onun için dua etsinler ben öyle yaptım kalpten istenen duayı rabbim geri çevirmez isteyenede okurum bebişleri olmayanlarıda yaş sırası yapalım canım ona göre okuyalım herkez duadan sonra 2 rekat namaz kılıp rabbime yönelsin bu mubarek ramazanın yüzü suyu hürmetine kabul eder işşallah dualarımızı Şenizkaydirigubbakcemile5 ben istegi sundum degerlendirmesi sizin elinizde :CüvCüv: mercimekte öptü teyzesi nanaklarındanŞeniz

dedigin dogruda canım benim kuran ötreli yasin yanlış okununca günah oluyomuş hoca dedi ordan biliyorum bende türkçesinden okuyodum bıraktım öyle duyunca bebem ya eşim okudu ozaman adamın okuduguyla dua tutuyo ama vuruşlar tutmuyo benim eşim yatılı okumuş her duayı ezbere biliyo yani ordan biliyorum :uhm:

Hocalara bakarsan herşey söylüyolar canımm Ne demişler hocanın söyledigini yap yaptıgını yapma :1rolleyes:

Ebrarcım ben bu aksam duaya katılamıcam iftara davetliyiz gec geliriz herhalde benim içinde dua edin cooook öptm hepinizi tugcall duan niyetin kabul olur inşallah Rabbim hayırlısını versim Amin..

selam kızlarrrr ebroşum geçmişi okurken gördüm senin için yasin okunacakmış ben arapçasını okuyamıyorum türkçesinden okusam olur mu?

canım çok saol güzel kalpli arkadaşım
ya olmaz diye bişey yok ama arapçası daha makbul diye biliyorum
buna hüküm vermek beni aşıyo malesef .
ben duruma göre bişey derim sana olurmu tatlım .
buarada nasılsın?minik erkekin nasıl .öpüyorum seni canım

Ebrarcım ben bu aksam duaya katılamıcam iftara davetliyiz gec geliriz herhalde benim içinde dua edin cooook öptm hepinizi tugcall duan niyetin kabul olur inşallah Rabbim hayırlısını versim Amin..

tamam tatlım sorun değil zaten duayı gece yapıcam busefer çünkü tugçede yok
gece herkes toplanıyo ozaman amin diyen daha çok olur inşallah
dualarımda unutmuyorum canım sende unutma biziopuyorumnanaktan

YELİZİM gelirsen haberin olsun tefriciye okuma daha
aleynanınki var birtek okunmamış .bende 84 taneyi okumadım her ihtimale karşın .
şükürler olsun tamamladık

ben deldim he var ne yok bebeler kız bersununki erkekmi ay ne güselzemuszemus kaç haftadayken ögrenmiş acaba bilen varmı kaydirigubbakcemile3 bak merak ettim şimdi he

kız ben doguma kadar beklicam ögrenmicam diye yemin ettim saglıklı olsunda yeter bana kız ben 6 ay nasıl beklicem be :CüvCüv: ah benim dilim yeminimdende dönemem ne yapcem ben ya akıl verin yemin etmemin çok önemli bir sebebi var bilin boştan yere yemin etmedim yani hem ögrenmek istiyorum aklıma gelince o laflar hemde ögrenmek istemiyorum ortada kaldım yani ah ulen neden beni çok kırdınızki yemini ettirdiniz bana be:mymeka::mymeka:

sevtuncum boşver tatlım yeterki sağlıklı olsun minişin kız yada erkek farketmez
yada çok merak edersen 3gün oruç tutarsın doğumdan sonra telafi edersin yeminini
aslında öğrenmek iyi oluyo hazırlığı nasıl yapıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…