bende yelizimim 250 tane selatı teffiyesini okudun 2 rekat namaz kıldım onun için dilerim rabbimden kalbindeki muradını tez zamanda versin kız yasin bende okumak isterdim ama malesef kuranı unuttum okumaya okumaya ne olcek üstünden geçsem olur bakalım eşime deyimde beni çalıştırsın nasıl olsa eşim güzel biliyo okuyo vallahi bilseydim 10 tanede ben okurdum türkçesi olmaz olsa okunur arapçası okunurmuş türkçesi kabul olmuyomuş ben geldim selam yokmi uleynnnnnnnn
buarada SEVTUNCUM çok saol canım ağzına sağlık
tefriciyeyi bitirmişsin .
RABBİM minişini sana bağışlasın inşallah opuyorumnanaktan
Arkadasım demişsinki türkcesinden kabul olmuyomuşşş Rabbim dilerse niyet ettigi anda bile kabul eder duasını bu tarz konusmalar cok yanlıs bende türkce okuyorum yani benim dualarımın hiçbiri kabul olmuyomu???Önemli olan tamiz bi kalple iyi bi amelle niyet etmek Rabbim kabul eder inşallahhhh
dedigin dogruda canım benim kuran ötreli yasin yanlış okununca günah oluyomuş hoca dedi ordan biliyorum bende türkçesinden okuyodum bıraktım öyle duyunca bebem ya eşim okudu ozaman adamın okuduguyla dua tutuyo ama vuruşlar tutmuyo benim eşim yatılı okumuş her duayı ezbere biliyo yani ordan biliyorum :uhm:
Hocalara bakarsan herşey söylüyolar canımmNe demişler hocanın söyledigini yap yaptıgını yapma :1rolleyes:
selam kızlarrrr ebroşum geçmişi okurken gördüm senin için yasin okunacakmış ben arapçasını okuyamıyorum türkçesinden okusam olur mu?
Ebrarcım ben bu aksam duaya katılamıcam iftara davetliyiz gec geliriz herhalde benim içinde dua edin cooook öptm hepinizi tugcall duan niyetin kabul olur inşallah Rabbim hayırlısını versim Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?