Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam ben geldim
kızlar buarada sofra benim değil netten buldum resmi biraz kandırdım sizi galiba
ama emin olun ben çok daha güzel sofra hazırlıyorum bayanssulusmile

oooooo hamarat arkadaşım ondan eminim zaten senin elin çok tatlııdır zatenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim ebroşum seninde başın ağrıyormuş geçti mi canım
ay sana ne sorcam face de gökçe kiriş var o kk dan biri mi ceylanın derinin falanda arkadaşı da merak ettim kim

bersum bende merak ediyorum kim olduğunu
elalı vardı acaba omu ?yoksa betymi ikisinden biri bence
ama bety olabilir onun oğluşu olmuştu
başım geçmedi buarada ilaç aldım bakalım

bersum olabilir kuzum şimdi demledim çayımı
benimki yok maça gitti oruçlu oruçlu orda açıcaktı banada dedide gidermiyim yaa

ya kızlar başım ağrıyo yaa offffffffffffffffffffffff

kesin çok uyumaktandır,bende üzüldüm,hatunu uyandırdım,uykusu bölündü diye,meğer daha rahat uyumuş,bide hava atıyo,ben hala geceki uykuylayım,yattım,gözlerim saatlerce kapalı kaldı ama dalamadım bi türlü,tam daldım,köpekler havladı,ya bu samsunda ne kadar çok köpek var,hele sahurda kesinlikle uyanırsın,sabaha kalmassın aslaaa,yetkililer duyun sesimizi,burası büyükşehir,nasıl bu kadar başıboş köpek olur,üstelik sadece bizim mahallede değilmiş,tüm mahaller şikayetçi.lülülülülülülaelaelaelaelae

selam güzeller nasılsınızzzz

sevtuncum ben 11+4 te 2 li test için gittiğimde öğrendim canım kesin demedi dr büyük ihtimalle dedi

ben süpriz olsun istiyorum bebem ya doguma girince dogurunca sorucam kızmı erkekmi ay ne heyecanlı dimi:roflol::roflol: bir hayal etsenize benim durumu eli ayagı saglıklı aklı fikri yerinde olsunda daha bişey istemiyorum canım ya babası bilicek sadece cinsiyetini emin olmak lazım dimi babası bilsin ben bilmesemde olur kız oynamaya başladımı seninki ben az olsa bile 3 kere hissettim mercimegi düşük riskin yok demi rahimde açıklık varmı diye baktır canım 4 aylıkken bakıyolar ben bu ay bayramdan sonra bakıcak doktor rahimde açıklık varsa dikilicekmiş :kedi: kız dua ednde öyle bişey çıkmasın :a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
burdan duyuramazsın sesini gidip belediyeye şikayet edeceksin ben şahsen beyaz masaya gidip hemen şikayetimi ediyorum
buarada napıyım yaa uyuycam tabi kafamda rahatladı iğne eline geçince senden sonra direk eşimi aradım gitmiş oda çok sevindi

ebroş senin kocişte tam fanatik heralde ramazan ramazan gitti demek maça neyse sen çayını içince rahatlarsın belkim

hemde ne fanatik yaa deli oluyorum dedim sana acımıyorum git naparsan yap
bide bana ısrar ediyo dedim git başımdan sanki mübarek yere gitcez kaydirigubbakcemile3

öyle tabi canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyeti
valla ben dayanamazdım dr a kesin soorardım iyi sabırlıymışsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…