selam ben geldim
kızlar buarada sofra benim değil netten buldum resmi biraz kandırdım sizi galiba
ama emin olun ben çok daha güzel sofra hazırlıyorum bayanssulusmile
oooooo hamarat arkadaşım ondan eminim zaten senin elin çok tatlııdır zatenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam ben geldim
kızlar buarada sofra benim değil netten buldum resmi biraz kandırdım sizi galiba
ama emin olun ben çok daha güzel sofra hazırlıyorum bayanssulusmile
aman ,anladık süslüsün,süslüüüüüüübayanssulusmile
ya kızlar başım ağrıyo yaa offffffffffffffffffffffff
kızlar ebrar için 41 yasin listemiz
derdanur -5
kardelen-5
turkuaz-5
tugcal-2
şimdilik böyle okumak isteyenler söylesin kızlar
selam güzeller nasılsınızzzz
sevtuncum ben 11+4 te 2 li test için gittiğimde öğrendim canım kesin demedi dr büyük ihtimalle dedi
kesin çok uyumaktandır,bende üzüldüm,hatunu uyandırdım,uykusu bölündü diye,meğer daha rahat uyumuş,bide hava atıyo,ben hala geceki uykuylayım,yattım,gözlerim saatlerce kapalı kaldı ama dalamadım bi türlü,tam daldım,köpekler havladı,ya bu samsunda ne kadar çok köpek var,hele sahurda kesinlikle uyanırsın,sabaha kalmassın aslaaa,yetkililer duyun sesimizi,burası büyükşehir,nasıl bu kadar başıboş köpek olur,üstelik sadece bizim mahallede değilmiş,tüm mahaller şikayetçi.lülülülülülülaelaelaelaelae
kız kardeloşşşşş geçen gördüğümde selam verdim görmedin mi bakayımmmmmklava:
ebroş senin kocişte tam fanatik heralde ramazan ramazan gitti demek maça neyse sen çayını içince rahatlarsın belkim
ben süpriz olsun istiyorum bebem ya doguma girince dogurunca sorucam kızmı erkekmi ay ne heyecanlı dimi:roflol::roflol: bir hayal etsenize benim durumu eli ayagı saglıklı aklı fikri yerinde olsunda daha bişey istemiyorum canım ya babası bilicek sadece cinsiyetini emin olmak lazım dimi babası bilsin ben bilmesemde olur kız oynamaya başladımı seninki ben az olsa bile 3 kere hissettim mercimegi düşük riskin yok demi rahimde açıklık varmı diye baktır canım 4 aylıkken bakıyolar ben bu ay bayramdan sonra bakıcak doktor rahimde açıklık varsa dikilicekmiş :kedi: kız dua ednde öyle bişey çıkmasın :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?