Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız kardeloşşşşş geçen gördüğümde selam verdim görmedin mi bakayımmmmmklava:

kuzum,görünce mutlaka cvp veriririm ben,atlamışım,görememişimdir muhakkak,öpüyorum sizi.opuyorumnanaktan
ben hatta senin yesmini bilem gördüm kız,hafiyelik yaptım face de biraz.

hoşgeldin topiğimize
yok hiç düşündüğün gibi değil herkes selam alır tatlım vereliniortak
evet canım kardelencim açıkladı.sizleri tanımadığım için önyargılı davrandım galiba.kusura bakmayın arkadaşlar...

canım merhaba kusura bakma ard arda yazmaktan görmemişim
sorun değil canım..sizlerede merhabalar..

alırlar kız benim arkadaşlarım,ama zaten bitek bersu var sitede,gerisi iftarı bitirip gelememişler,çok yemekten sızdılar galiba.sempatiksalakcinni
aldılar saolsun kardelencim..onlarda senin gibi sıcak kanlıymış...opuyorumnanaktan

bersucum haftan ne zaman doluyo benimki salı günü doluyo hafta dönüyo bebek büyüyo tatlım seninki hangi gün doluyobilmiyorumkismile

kız yazık herifin özlemiş senide mercimeğide naapsın yaa
yapma kız sonra uyandıramazsın ha kaydirigubbakcemile3klava:

zincirleme sevindi yani herkez,rabbim sizede yaptığınız bu iyiliğin mükafatını kat kat bebiş olarak versin inş.
canımcım biliyorum burdan duyuramıcamıda,doldum birden,konu açılıncada bilirsin,dökülürüm ben,yeri yurdu farketmezkaydirigubbakcemile3
kardeloş bi o topic bi bu topic olunca görmemiştir canım :roflol::roflol:
genelde atlamam aslında,nasıl gözümden kaçtı ki:kedi:

bersu canım şimdi ne kadar canım benimki 14 haftanın içinde dadlum seninki ne kadarlıkbilmiyorumkismile

sevtuncum 12+3 teyiz canım

maşallah ikinizede,rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin inşşşş...

canım önemli değil biz üzülürüz biri topiğimize gelirde mutsuz dönerse
hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz
tekrardan hoşgeldin tatlım .sen nezamandır bekliyosun bebişini

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canımsın amin inanki eşimde bende çok mutlu olduk ve çok dua ettik
hatta dün ve bugün namazlarımdan sonra muavine bile dua ettim kaydirigubbakcemile3

bersum varya eski günleri düşünüyorumda çok şükür kuzum
sağlıkla bide kucağına alsan ogünleride görsek
:Saruboceq:

bak bak,sevtun,nelerde geçiyo içinden,kız mercimeğe kötü örnek olmalmaz:
öyledirler canım benim arkadaşlarım,zaten işin aslı,sıcak kanlı olmayanların yanında pek kalamıyorum,benim derdim bana yetiyo,bide netteki insanların kaprisleriyle hiiiiççç uğraşamam.opuyorumnanaktan
hımmmm tamam o zamn takılıyorum zaten
demek hafiyelik yaptın gördün beni demek bak bak hızır hafiye kardeloş

heee,öyle bişey vardı dimi,eğer bi daha biyere nick aalmam gerekirse,hafiye diye alcaktım.:jeyyar:

amin canım darısı sizlerin başına rabbim tez zamanda verir işşallah ben çıkıyorum benimki rahat bırakmıyo sonra bir ara girerim gene görüşürüz işşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım önemli değil biz üzülürüz biri topiğimize gelirde mutsuz dönerse
hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz
tekrardan hoşgeldin tatlım .sen nezamandır bekliyosun bebişini

hoşbulduk canım..saolun hepiniz..ben çalışmalara yeni başladım..bu ay umutluyum ama inşallah Rabbim hayırlısıyla gönderir mucizemizi...bayanssulusmile

saol ebroşum canım arkadaşım inşallah kucağıma aldığım günleride yine sizlerle paylaşırız en yakın zmanda sizlerinde hayırlı mutlu haberlerinizi alıcaz inşallah HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

bersum varya eski günleri düşünüyorumda çok şükür kuzum
sağlıkla bide kucağına alsan ogünleride görsek
:Saruboceq:

ama ALLAH için,ne ilgilendiler,şöför bile,ben ararken ilacı dolaba koysaydınız,bozulmasın falan dedi,sahibi geldi deyince adam bile sevindi.
leylacım,ebrarın elinde ilaç varmış,tarihi geçmeden birine faydalı olsa keşke dedi,bana otobüsle gönderdi canım,hani ne konuşuyolar diye anlamamış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…