kız kardeloşşşşş geçen gördüğümde selam verdim görmedin mi bakayımmmmmklava:
sevtun hoşgeldin opuyorumnanaktan
evet canım kardelencim açıkladı.sizleri tanımadığım için önyargılı davrandım galiba.kusura bakmayın arkadaşlar...hoşgeldin topiğimize
yok hiç düşündüğün gibi değil herkes selam alır tatlım vereliniortak
sorun değil canım..sizlerede merhabalar..canım merhaba kusura bakma ard arda yazmaktan görmemişim
aldılar saolsun kardelencim..onlarda senin gibi sıcak kanlıymış...opuyorumnanaktanalırlar kız benim arkadaşlarım,ama zaten bitek bersu var sitede,gerisi iftarı bitirip gelememişler,çok yemekten sızdılar galiba.sempatiksalakcinni
kuzum,görünce mutlaka cvp veriririm ben,atlamışım,görememişimdir muhakkak,öpüyorum sizi.opuyorumnanaktan
ben hatta senin yesmini bilem gördüm kız,hafiyelik yaptım face de biraz.
hoş bulduk canım benimkiyle kavga ediyoz deminden beri adam orucu açtı geçti pc başına kız çay içsin diye demledim beni rahat bırakmıyoki yazışıyım sizlerle ulen acaba uyku hapımı koysam çayına ne dersiniz:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
zincirleme sevindi yani herkez,rabbim sizede yaptığınız bu iyiliğin mükafatını kat kat bebiş olarak versin inş.:roflol::roflol::roflol::roflol:
burdan duyuramazsın sesini gidip belediyeye şikayet edeceksin ben şahsen beyaz masaya gidip hemen şikayetimi ediyorum
buarada napıyım yaa uyuycam tabi kafamda rahatladı iğne eline geçince senden sonra direk eşimi aradım gitmiş oda çok sevindi
genelde atlamam aslında,nasıl gözümden kaçtı ki:kedi:kardeloş bi o topic bi bu topic olunca görmemiştir canım :roflol::roflol:
bersu canım şimdi ne kadar canım benimki 14 haftanın içinde dadlum seninki ne kadarlıkbilmiyorumkismile
sevtuncum 12+3 teyiz canım
evet canım kardelencim açıkladı.sizleri tanımadığım için önyargılı davrandım galiba.kusura bakmayın arkadaşlar...
sorun değil canım..sizlerede merhabalar..
aldılar saolsun kardelencim..onlarda senin gibi sıcak kanlıymış...opuyorumnanaktan
zincirleme sevindi yani herkez,rabbim sizede yaptığınız bu iyiliğin mükafatını kat kat bebiş olarak versin inş.
canımcım biliyorum burdan duyuramıcamıda,doldum birden,konu açılıncada bilirsin,dökülürüm ben,yeri yurdu farketmezkaydirigubbakcemile3
genelde atlamam aslında,nasıl gözümden kaçtı ki:kedi:
maşallah ikinizede,rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin inşşşş...
bak bak,sevtun,nelerde geçiyo içinden,kız mercimeğe kötü örnek olmahoş bulduk canım benimkiyle kavga ediyoz deminden beri adam orucu açtı geçti pc başına kız çay içsin diye demledim beni rahat bırakmıyoki yazışıyım sizlerle ulen acaba uyku hapımı koysam çayına ne dersiniz:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
öyledirler canım benim arkadaşlarım,zaten işin aslı,sıcak kanlı olmayanların yanında pek kalamıyorum,benim derdim bana yetiyo,bide netteki insanların kaprisleriyle hiiiiççç uğraşamam.opuyorumnanaktanevet canım kardelencim açıkladı.sizleri tanımadığım için önyargılı davrandım galiba.kusura bakmayın arkadaşlar...
sorun değil canım..sizlerede merhabalar..
aldılar saolsun kardelencim..onlarda senin gibi sıcak kanlıymış...opuyorumnanaktan
hımmmm tamam o zamn takılıyorum zaten
demek hafiyelik yaptın gördün beni demek bak bak hızır hafiye kardeloş
zincirleme sevindi yani herkez,rabbim sizede yaptığınız bu iyiliğin mükafatını kat kat bebiş olarak versin inş.
canımcım biliyorum burdan duyuramıcamıda,doldum birden,konu açılıncada bilirsin,dökülürüm ben,yeri yurdu farketmezkaydirigubbakcemile3
genelde atlamam aslında,nasıl gözümden kaçtı ki:kedi:
maşallah ikinizede,rabbim kucağınıza almayıda nasib etsin inşşşş...
canım önemli değil biz üzülürüz biri topiğimize gelirde mutsuz dönerse
hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz
tekrardan hoşgeldin tatlım .sen nezamandır bekliyosun bebişini
hoşbulduk canım..saolun hepiniz..ben çalışmalara yeni başladım..bu ay umutluyum ama inşallah Rabbim hayırlısıyla gönderir mucizemizi...bayanssulusmile
bersum varya eski günleri düşünüyorumda çok şükür kuzum
sağlıkla bide kucağına alsan ogünleride görsek
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?