ebroşum bende bilemedim kim derinişkoma sorarız kim diye marak fena bişey yaffff bende pek meraklıyım
bak bak,sevtun,nelerde geçiyo içinden,kız mercimeğe kötü örnek olmalmaz:
öyledirler canım benim arkadaşlarım,zaten işin aslı,sıcak kanlı olmayanların yanında pek kalamıyorum,benim derdim bana yetiyo,bide netteki insanların kaprisleriyle hiiiiççç uğraşamam.opuyorumnanaktan
heee,öyle bişey vardı dimi,eğer bi daha biyere nick aalmam gerekirse,hafiye diye alcaktım.:jeyyar:
ama ALLAH için,ne ilgilendiler,şöför bile,ben ararken ilacı dolaba koysaydınız,bozulmasın falan dedi,sahibi geldi deyince adam bile sevindi.
leylacım,ebrarın elinde ilaç varmış,tarihi geçmeden birine faydalı olsa keşke dedi,bana otobüsle gönderdi canım,hani ne konuşuyolar diye anlamamış olabilirsin.
kızlar benim totoş deldirme saatim geldi,çıkmam gerek,gelince görüşürüz,biyere kaybolmayın,gece kalmam,çokkk uykum var çünkü,bu gece köpekler bile uyandıramayabilir beni.
hadi hayırlısı tatlım inşallah çok bekletmeden gelir meleğinhoşbulduk canım..saolun hepiniz..ben çalışmalara yeni başladım..bu ay umutluyum ama inşallah Rabbim hayırlısıyla gönderir mucizemizi...bayanssulusmile
amin bersum inşallah kuzumsaol ebroşum canım arkadaşım inşallah kucağıma aldığım günleride yine sizlerle paylaşırız en yakın zmanda sizlerinde hayırlı mutlu haberlerinizi alıcaz inşallah HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
güle güle tatlım iyi bak kendinekendinize iyi bakın canlarım ben çıkıyom canlarım kendinize iyi bakın dua edinde benimki uyusun bende gireyim opuyorumnanaktan
hepsinden ALLAH razı olsun canım gerçektendeama ALLAH için,ne ilgilendiler,şöför bile,ben ararken ilacı dolaba koysaydınız,bozulmasın falan dedi,sahibi geldi deyince adam bile sevindi.
leylacım,ebrarın elinde ilaç varmış,tarihi geçmeden birine faydalı olsa keşke dedi,bana otobüsle gönderdi canım,hani ne konuşuyolar diye anlamamış olabilirsin.
hadi şifa olsun gitde gel ben burdayımkızlar benim totoş deldirme saatim geldi,çıkmam gerek,gelince görüşürüz,biyere kaybolmayın,gece kalmam,çokkk uykum var çünkü,bu gece köpekler bile uyandıramayabilir beni.
kızlar benim biraz işlerim var eşim çay falan da istiyor ben çıkıyorum ama gene gelirim şimdilik hoşçakalın çoook öptüm
leylacım,gene gel tamamı,burda 7 24 birini bulursuın mutlaka,umuma açık alan olduk artıkın:a015:
Allah seni ne etmesin kardelenim...sen çok yaşa emi...güldürdün beni valla..gelirim tabi gelmemmi..sıcak ilginiz için tşekkür ederim arkadaşlar...olumunekankayizsmile
papatyacım sen niye konuşmuyosun geçmişimi okuyosun yoksa
aynen canım 9 da oturdum pc nin başına anca bitti geçmiş vallahi nasılsın bu arada
kızlar niye konuşmuyosunuz?
bersum sence tahminim doğrumu
hani gökceyle ilgili
sence kim?
slm kızlar ben geldim nabersiniz
cano benle ilgilimi bişey oldu tahmin felan merak ettim hayır olsun inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?