Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................40bitti
BONCUK.................30bitti
ALEYNA..................30bitti
YELİZ......................30bitti
AZRA......................30bitti
HALET....................30bitti
SEYDAM................20bitti
MAVİŞ....................30bitti
PORTİ....................20bitti
SUNAY..................20bitti
TURKUAZ..............23bitti
BİRSEN................10bitti
LİSTE TAMAMDIR KIZLAR
CUMARTESİ AKŞAMI DUASINI YAPARIZ

kız bende nerde bunlar dedim sag ol geldigin için kız sana komik bişey diyeyimde gül doktor dedide inanmadım kız bu mercimek çok çişli olcek he teyzesikaydirigubbakcemile3 neden dersen üstüme kaçırıyorum doktor baskı yapar dedi kaçırabilisin dedi kız adamın dedigi çıktı kız kız eşim çok gülüyo bana lakapta taktı :mymeka: kız neden olur diye baktımda doktorun dedgi gibi bebek idrar torbasına baskı yaparmış yani normalmiş:kedi: anlıcagın eşime dedimki seninki çok çişli olcek sen şimdiden bez al dedim bana diyoki iftira etme mercimege şuna sen yapıyosun desene üstüne kaçırıyosun mercimege suç atıyosun dedi bana:kedi: kız ben bu adamı ne yapayım bilmiyom he çok güldürüyo beni bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sen biraz erken başlamışsın yaa son aylarda olur diye biliyorum ben
ama demekki seninki baya aşağıda baskı yapıyo
valla koptum haa herüfünede rezil oluyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar 40 yılın başı pc kapmışım nerdesiniz ulenyyyyyyy kaderieme bak adamı kandırıyom millet yok be :gitme: bakın bu fırsat geçmez bir daha elime gelin len buruyada iki lafın belini kırak beya:kedi:

kardeloş vurdurdunmu iğneni kuzum
ben gelmiycen sanmıştım hani uykusuzsun yaa
aman yarın kocanla bol bol yatarsıon aklinialirimsmile

ay HZ. RABİAYI izledim çok etkilendim yaa
ah ah biz tırnağı olamayız her dara düştüğümüzde şikayet ederiz
ALLAHIM affetsin bizi yaa

canım sen biraz erken başlamışsın yaa son aylarda olur diye biliyorum ben
ama demekki seninki baya aşağıda baskı yapıyo
valla koptum haa herüfünede rezil oluyon desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız vallaha doktor dedi üstüne kaçırabilirsin dedi adama gülmüştüm adam ne dediyse çıktı be olan bana oluyo eşimin maskarası oluyorum he bebegin gelişimi güzel dedi biraz aşagıda daha yukarıya tam çıkmamış dedi en son baktıgında bacım ya sabah kalktım kendi kendime konuşuyom adam uyuyo diye biliyom dediklerimi duymuş olucak adam yatakta gülmekten koptu canım be bende kızgınımya sinirlendim ona bende kızıcagıma sinirden gülmeye başladım kız olsun mercimegin kahrıda güzel be:dance::dance::dance:

kardeloş vurdurdunmu iğneni kuzum
ben gelmiycen sanmıştım hani uykusuzsun yaa
aman yarın kocanla bol bol yatarsıon aklinialirimsmile

vurdurdum canım,bugün biraz acıdı yaaa,totoştan acıyomuş,ben kolda hiç acı duymadıydım.
yarın pazar diye oyalanıyo,yani beş on dakika geç yatar en fazla,o erken kalkmayı seviyo,o yüzden yatamam yani,yatsamda homurdanma sesleri duyabilirim.
ama dayanamıcam zaten,şöyle bi bakim size gitcem hemen.:çok üzgünüm:

olsun canım gerçekten herşeyleri farklı güzel
bugünleri ilerde gülerek hatırlıycaksın
hem mercimek doğunca anlatırsın belki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kocalarda böyle işte yeterki ellerine koz geçsin kötükedihüsokötükedihüso

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
demek öyle olsun yat bugün uykuyu hakettin mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…