Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoş geldiniz millet kız benim üste gelin vardı dogurmuş 3 haftası vardı garibin 2 kilo 90 gram dogurmuş bebişi anlıcagınız oglumuz oldu eşimin akrabası kız sabah dogurmuş akşam çıkmış duyunca şaşırdım he hiç yatmadan halletmiş işi vallahi ne güzel zaten bende hastaneleri sevmiyorum opuyorumnanaktan

bersum öğrenmedim kuzum yaa
bide gökcem aradı az önce yazdığımızı okumuş benle ilgilimi diye merak etmiş
birazda korkmuş noluyo filan diye bende açıkladım rahatladı kaydirigubbakcemile3

bersum öğrenmedim kuzum yaa
bide gökcem aradı az önce yazdığımızı okumuş benle ilgilimi diye merak etmiş
birazda korkmuş noluyo filan diye bende açıkladım rahatladı kaydirigubbakcemile3

tühhh bende öğrendin sanmıştım gökçem de üstüne mi alınmış hay allah onuda merak ettirdik görüyon mu bak

sevtuncum kardeloş tekrar merhaba

kardeloş iğne acıtmış totoyu kim yaptı iğneyi bazı hemşirelerin eli ağır oluyoda

sevtuncum güle güle büyütsün bebeğini
darısı sizlere öyle kolayca doğurursunuz inşallah

işşallah rabbim sizlerede yaşatsın annelik duygusunu tez zamanda canım hep dualarımdasınız inanki sanada okuyalım selatı tefficiye bacım ya ne dersin ben istedigin kadar okurum istersen opuyorumnanaktanŞeniz

merhaba canım,hemşiredende kaynaklanıyo ama bazen aynı hemşire rastlıyo,bi tarafla diğer taraf arasında bile fark oluyo,anlamadım

evet biraz öyle olmuş meraklı hemen aradı :roflol:

selam dertlesebılırmıyız
hoşgeldin tabiki buyur tatlım
işşallah rabbim sizlerede yaşatsın annelik duygusunu tez zamanda canım hep dualarımdasınız inanki sanada okuyalım selatı tefficiye bacım ya ne dersin ben istedigin kadar okurum istersen opuyorumnanaktanŞeniz

saol canım valla şimdi yasin okuncak ikisi birarada biraz zor canım
ilerki zamanlarda bakarız saol güzel dileklerin için canım

meraklı gene duramadı kardeloşşş senin adının yanındaki 5233 ün bi anlamı var mı hep merak ediyodum sakın daha önce sormuş olmayayımda

dogru diyosunuz vallahi bazı hemşireler çok kötü vuruyo ben geçen acile kan vermeye gittim kolum sanki mosmor olmuş 3 haftada anca geçti he alıcagı bir kan delü karununalsanaalsanasmile

meraklı gene duramadı kardeloşşş senin adının yanındaki 5233 ün bi anlamı var mı hep merak ediyodum sakın daha önce sormuş olmayayımda

sen sormamıştın, canım,hem sorsanda farketmezdi,unutuyoz bazen,çok kalabalığız çünkü.rahat olabilüsün,bende meraklıyım,kızmam öyle herşeye,cvp verebileceğimede veririm.
artıkın öğrendin sanırsam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…