canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa
merhaba gecenin bu saatinde moralim o kadar bozukki
kendimi tanıtıyım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var çalıştıgım için uzun süre 2. ciyi düşünmedim hayat mücadelesi işte ev al öde o bu derken seneler geçti 2 yıl önce korunmayı bıraktım 1,5 yıl olmadı bu ocak ayında 2 aylık bebegimi düştü tam buldum derken düştü uzun süre psikolojik yıkıntısını yaşadım tam düzeldim derken aynı zamanlarda hamile olanların dogum haberlerini alıyorum. bu gün birinin daha dogum yaptıgını duydum onun için sevindim ama içim eziliyo elimde degil kendimi çok mutsuz hissediyorum kendimden utanıyorum böle düşündügüm için
NİYE ÖYLE DEDİN KUZUM BEN ÇOKMU KONUŞUYOM KIZ öyle değil ebrar çok konuşmuyon ama sendeki çekim kuvveti herkesi topluyo dolayısıyla herkes gelince konuşuluyo sevildiğini bil ama şımarma bak
merhaba gecenin bu saatinde moralim o kadar bozukki
kendimi tanıtıyım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var çalıştıgım için uzun süre 2. ciyi düşünmedim hayat mücadelesi işte ev al öde o bu derken seneler geçti 2 yıl önce korunmayı bıraktım 1,5 yıl olmadı bu ocak ayında 2 aylık bebegimi düştü tam buldum derken düştü uzun süre psikolojik yıkıntısını yaşadım tam düzeldim derken aynı zamanlarda hamile olanların dogum haberlerini alıyorum. bu gün birinin daha dogum yaptıgını duydum onun için sevindim ama içim eziliyo elimde degil kendimi çok mutsuz hissediyorum kendimden utanıyorum böle düşündügüm için
haklısınız bende çogu zaman böyle teselli ediyorum kendimi çok şükür oğlum var napalım kısmet diyorumda ne oldu bu gün bana anlamıyorum içten içe kıskandım galiba gidene yandım düşmeseydi son günlerimde kısmet tabi
canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa
canım sen hiç alttan muayene olmadınmı
hani spekulumla
canın hiç acımıyo merak etme
bende çektirdim sadece adet sancısı gibi sızı oluyo okadar
yeterki sorun çıkmasın unutuluyo
bundan korkarsan doğumu nasıl yapıcaksın datlum
altan çok muayne oldumda bunun nası bişi olduğunu bilmediğimden stres yaptı bende canım ya
kıskanmak değil bence sizinki imrenmek
birsen29, azraperi34, beren_saat, derdanur, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal vay be birsürüyüz
CANIM BİLİYOMUSUN HAYATIM BOYUNCA HİÇBİRŞEYİ KISKANMADIMkıskanmak kelimesini kendime bile söyleyemeyen ben buraya yazmışım galiba gerçeten kıskandım kimse duymasın ohaoldumsmile
ilginiz için tşkr. ederim hepinize Allahım anneligi hepinize en kısa zamanda nasip etsin işallah
derdaa azra sesiniz çıkmıyo kızlarrr... derda sana küsecem artık... bu arada ebrarım sana da küsüm haberin olsun.... geçen gün davul çaldım size... beni bırakıp gitmişsiniz... küsüm işte küsüm... bugün küsek günümdeyim... hepinize küstüm....:dilcikar:
kıskanmak kelimesini kendime bile söyleyemeyen ben buraya yazmışım galiba gerçeten kıskandım kimse duymasın ohaoldumsmile
ilginiz için tşkr. ederim hepinize Allahım anneligi hepinize en kısa zamanda nasip etsin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?