Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım ya içene sokulan şeyi gördünmü rahmi gererek mi açıyolar off yaaa

canım sen hiç alttan muayene olmadınmı
hani spekulumla
canın hiç acımıyo merak etme
bende çektirdim sadece adet sancısı gibi sızı oluyo okadar
yeterki sorun çıkmasın unutuluyo
bundan korkarsan doğumu nasıl yapıcaksın datlum

üzmeyin kendinizi en kısa zamanda rabbim inşallah 2. meleğini verir.allah oğlunuzu size bağışlasın :teselli:

birsen29, azraperi34, beren_saat, derdanur, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal vay be birsürüyüz

NİYE ÖYLE DEDİN KUZUM BEN ÇOKMU KONUŞUYOM KIZ öyle değil ebrar çok konuşmuyon ama sendeki çekim kuvveti herkesi topluyo dolayısıyla herkes gelince konuşuluyo sevildiğini bil ama şımarma bak

sırnaşık şeysırnaşık şey
AY ÇOK SAOL BİTANEM opuyorumnanaktan
ŞIMARMAM YA MERAK ETMEYİN

canım benim hoşgeldin morelini bozma hiç hiç yoktan anneliğin nası bişi olduğunu tatmışsın biz daha onu bile yaşıyamadık üzme kendini

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, beren_saat, bersuuu+, birsen29+, derdanur+, kardelen5233+, leloss, naneliseker+, papatya5534, sevtun2+, tugcal+

a.s.

altan çok muayne oldumda bunun nası bişi olduğunu bilmediğimden stres yaptı bende canım ya

derdaa azra sesiniz çıkmıyo kızlarrr... derda sana küsecem artık... bu arada ebrarım sana da küsüm haberin olsun.... geçen gün davul çaldım size... beni bırakıp gitmişsiniz... küsüm işte küsüm... bugün küsek günümdeyim... hepinize küstüm....:dilcikar:

kızlar size doyum olmuyo ama benim çıkmam lazım malum yarın iş var hepinizi öpüyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz

size iyigeceler kızlar tatlı sohbetler bugün kızım geldi benle uyuyacak 20 gündür ayrı olunca özlemiştik huysuzlanıyo size hoş sohbetler Allah hepinize biran önce birsürü melekler versin

birsen29, azraperi34, beren_saat, derdanur, ebrar_53+, leloss, naneliseker, papatya5534, sevtun2, tugcal vay be birsürüyüz

canım ya insan bi maşaallah der nazar değdirdin bak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şekerlerimmmmm size doyum olmaz ben gidiyorum sahura kalkmak var, geri yatıp sabah işe kalkmak var ohaoldumsmile

hepinizi de tek tek öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

CANIM BİLİYOMUSUN HAYATIM BOYUNCA HİÇBİRŞEYİ KISKANMADIM
TEK KISKANDIĞIM ŞEY EVLENİR EVLENMEZ HAMİLE KALANLAR
NAPIYIM UTANMIYORUM BUNDAN
KÖTÜ BİŞEYMİ YAA HASETLİK DEĞİL BENİMDE OLMASINI İSTİYORUM DERDİM BU YAA

OYYY ÖPSEM BARIŞIRMIYUK YA ŞenizŞeniz
GÖRMEDİM KUZUM AMA ERTESİ GÜN YAZDIM
ELLERİN DERT GÖRMESİN KÜSME NOLUY DAYANAMAM olumunekankayizsmile

sende 2. anneliği tadarsın en kısa zamanda inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…