Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu gece hakkaten bir küsme furyası var ayol....zemuszemus

ya kızlar bişey sorcam... ben resim yüklediğimde neden minnacık çıkıyo.. bi saattir nerden ayarlıcamı arıyom bulamadım... bilen varsa bi yazza yaa....

Kızlar ben cıkıyorum 2 gündür acayip bi baş agrım var boynumdan geliyo resmen kafamda karıncalar geziyo kendinize ii bakın canlarım Allaha emanet olun cok öptm hepinizi

halecim geçmiş olsun kuzum hayırdır ya niyue öyle oldunki
tansiyon filan değildir inşallah
bizde öptük seni iyi sahurlar

Kızlar ben cıkıyorum 2 gündür acayip bi baş agrım var boynumdan geliyo resmen kafamda karıncalar geziyo kendinize ii bakın canlarım Allaha emanet olun cok öptm hepinizi

tamam halem iyi geceler... bu arada baş ağrısı da belirti olabilir... sen bir test yap canım bence....

aşk olsun azracım madem küsme gecesibende sana küsem bari insan slm verir dimi bak zaten ağrıdan zor duruyom yeni geldim kndime ohh bende sana küstüm işte:umursamaz:

derdacımm bak geçmişe geldiginde hoşgeldin nasılsınn nasıl oldunn agrın geçtimi diye sordumm canımmm esas şindi küstümm bakk hıhhh küstümm işte bana ne bana nee

olur canım sıkma canını dediğin gibi imtihan dünyası8 bizim sınavımızda bu napalım sabır acı meyvesi tatlı derler mevalm güzç versin başka dert vermesin demek zamanı var

valla tansiyon mu bilmiyorum ya bakalım yarın saglık ocagına gidip bi tansiyonumu ölçtürcem cok öptm sizleri Allaha emanersinizz

caNIMaLLAH İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAŞAMANI NASİP ETSİN İNŞALLAH... BENDE SON HAMİLELİĞİMDE BIRAKMIŞTIM İŞİ... EVDE ÇOCUĞUMUN BAŞINDA OLAYIM DİYE... NASİP OLMADI... ÇALIŞIRKEN ÇOCUK BÜYÜTMEK ZOR GERÇEKTEN... ANNE GİBİ KİMSE BAKAMIYO ÇOCUĞA...

canım ya çok haklısın zordur çalışma hayatı şimdi diyosunki bu bebişi kendi elimle büyütüyüm en doğal hakkın Allah tez zamanda versinde bebiişinin her anına şahit ol inşallah
heee toptan küsüşek nolcekki
hee küsekmi kuzum kötükedihüso
olmaz bizde küslük yok olumunekankayizsmile

valla hiç bilgim yok kuzum

olur canım sıkma canını dediğin gibi imtihan dünyası8 bizim sınavımızda bu napalım sabır acı meyvesi tatlı derler mevalm güzç versin başka dert vermesin demek zamanı var

Öyle cnm rabbimizin taktiri önce hiç olmayanlara sonra bana nasip etsin mevlam şükretmek lazım

derdacımm bak geçmişe geldiginde hoşgeldin nasılsınn nasıl oldunn agrın geçtimi diye sordumm canımmm esas şindi küstümm bakk hıhhh küstümm işte bana ne bana nee

ayy kuzum ben sana şaka yaptım kıyamam sana gelde barışalım heni herkez küsüyo bnede eksik kalmıyım dedim baktım en yakın sensin ban bende sana küzem dedim gerçekten görmedim sorduğunu özür dilerem barışakmı

ay bugece azraya gidelim ya otur otur paslandık valla
tuğçe çıkar curusu al beni ve diğerlerini şunun evini batırak azcıkda kaydirigubbakcemile3

ay bugece azraya gidelim ya otur otur paslandık valla
tuğçe çıkar curusu al beni ve diğerlerini şunun evini batırak azcıkda kaydirigubbakcemile3

olur tabi tatalım... domatesleri nasıl yapmış bi kontrol ederiz hem....kaydirigubbakcemile3 hmen çıkarım şimdik yola...

rabbim inşallahh oldesin olsun canımm tekrardan yaşa bu duygularrıı

demek istedigim şuu çok stres yapma stress bizler içinn süreninn uzamasınıı saglıyorrr sadece ve bizleri yıpratıyorr başkada bişeyy yapmıyorr yanii onun içinn düşünmemeye çalışş stress yapmamaya çalışş rabbimm hepimizee nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…