Kızlar ben cıkıyorum 2 gündür acayip bi baş agrım var boynumdan geliyo resmen kafamda karıncalar geziyo kendinize ii bakın canlarım Allaha emanet olun cok öptm hepinizi
Kızlar ben cıkıyorum 2 gündür acayip bi baş agrım var boynumdan geliyo resmen kafamda karıncalar geziyo kendinize ii bakın canlarım Allaha emanet olun cok öptm hepinizi
aşk olsun azracım madem küsme gecesibende sana küsem bari insan slm verir dimi bak zaten ağrıdan zor duruyom yeni geldim kndime ohh bende sana küstüm işte:umursamaz:
neresindesin g.o.paşanın
kızılaya yakınmısın canım
Aslına bakarsan oglumu büyütürken çok çektim yokluk borç sıkıntı eşimin ailesi falan bi gün yüzü görmedem derler ya o hesap benimki oğlumu annem büyüttü çalıştım ben az kalsın işyerinde doguracaktım sonrasıda malum bi müddet sonra bıraktım gene çalışmaya devam oğluma eksikligimi aldıklarımla kapama çalıştım tipik çalışan anne psikolojisi cnm bu 1,5 yıl oldu işi bırakalı evdeyim ilk zamanlar ogluma yanlış yaptıgında kızsam evime gidicem diye aglıyodu evide annem işte off ben anlatsam sana hayatım roman benim
oğlum istedi kardeş birde babamı kaybettim ablam kardeşimle bir birimize sarılıp agladık oğlum yanlız kalmasın istiyorum bir sıgınagı dayanagı olsun istiyorum dişinin çıktıgını görmek istiyorum ilk adımı attı diye tel. haber almak istemiyorum dolu dolu bunları yaşmak istiyorum çok doluyum çok boshayallersmile
Aslına bakarsan oglumu büyütürken çok çektim yokluk borç sıkıntı eşimin ailesi falan bi gün yüzü görmedem derler ya o hesap benimki oğlumu annem büyüttü çalıştım ben az kalsın işyerinde doguracaktım sonrasıda malum bi müddet sonra bıraktım gene çalışmaya devam oğluma eksikligimi aldıklarımla kapama çalıştım tipik çalışan anne psikolojisi cnm bu 1,5 yıl oldu işi bırakalı evdeyim ilk zamanlar ogluma yanlış yaptıgında kızsam evime gidicem diye aglıyodu evide annem işte off ben anlatsam sana hayatım roman benim
oğlum istedi kardeş birde babamı kaybettim ablam kardeşimle bir birimize sarılıp agladık oğlum yanlız kalmasın istiyorum bir sıgınagı dayanagı olsun istiyorum dişinin çıktıgını görmek istiyorum ilk adımı attı diye tel. haber almak istemiyorum dolu dolu bunları yaşmak istiyorum çok doluyum çok boshayallersmile
canım ya çok haklısın zordur çalışma hayatı şimdi diyosunki bu bebişi kendi elimle büyütüyüm en doğal hakkın Allah tez zamanda versinde bebiişinin her anına şahit ol inşallahAslına bakarsan oglumu büyütürken çok çektim yokluk borç sıkıntı eşimin ailesi falan bi gün yüzü görmedem derler ya o hesap benimki oğlumu annem büyüttü çalıştım ben az kalsın işyerinde doguracaktım sonrasıda malum bi müddet sonra bıraktım gene çalışmaya devam oğluma eksikligimi aldıklarımla kapama çalıştım tipik çalışan anne psikolojisi cnm bu 1,5 yıl oldu işi bırakalı evdeyim ilk zamanlar ogluma yanlış yaptıgında kızsam evime gidicem diye aglıyodu evide annem işte off ben anlatsam sana hayatım roman benim
hee küsekmi kuzum kötükedihüsoheee toptan küsüşek nolcekki
bu gece hakkaten bir küsme furyası var ayol....zemuszemus
ya kızlar bişey sorcam... ben resim yüklediğimde neden minnacık çıkıyo.. bi saattir nerden ayarlıcamı arıyom bulamadım... bilen varsa bi yazza yaa....
ay bende hepinize küstüm işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur canım sıkma canını dediğin gibi imtihan dünyası8 bizim sınavımızda bu napalım sabır acı meyvesi tatlı derler mevalm güzç versin başka dert vermesin demek zamanı var
derda bana da cevap vermemişti... ama neti kopmıuş ondan vermemiş...derdacımm bak geçmişe geldiginde hoşgeldin nasılsınn nasıl oldunn agrın geçtimi diye sordumm canımmm esas şindi küstümm bakk hıhhh küstümm işte bana ne bana nee
derdacımm bak geçmişe geldiginde hoşgeldin nasılsınn nasıl oldunn agrın geçtimi diye sordumm canımmm esas şindi küstümm bakk hıhhh küstümm işte bana ne bana nee
sultangazidenim ben duymamışsınızdır diye g.o.paşa dedim
sultangazi yunusemredenim
ay bugece azraya gidelim ya otur otur paslandık valla
tuğçe çıkar curusu al beni ve diğerlerini şunun evini batırak azcıkda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?